Huawei Mate X: Δείτε το αναδιπλούμενο smartphone σε νέο hands-on video όπου συνδέεται σε δίκτυο 5G

Ο οικονομικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας έχει βάλει στη μέση τη Huawei, με αποτέλεσμα η τελευταία να αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις των συσκευών της, σε μια χρονιά όπου φιλοδοξούσε να ανέβει στην πρώτη θέση των κατασκευαστών ξεπερνώντας τη Samsung.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ανάγκασαν την εταιρεία να βάλει στον πάγο την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου smartphone Huawei Mate X, το οποίο κανονικά θα έβγαινε στην αγορά μέσα στον Ιούνιο. Παράλληλα, η Huawei έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος που φημολογείται ότι θα ονομάζεται Ark OS ή Oak OS και θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο (σ.σ. η Google πιστεύει ότι θα έχει πολλά κενά ασφαλείας...).

Παρόλα αυτά, η Huawei είναι αναγκασμένη να συνεχίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την επαφή της και την επικοινωνία της με το καταναλωτικό κοινό και γι' αυτό ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα hands-on video με το Huawei Mate X που συνδέεται στο 5G δίκτυο της China Unicom.

Ας το παρακολουθήσουμε και αυτό, αλλά είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν πρόκειται να γίνει λανσάρισμα αν δεν λυθεί οριστικό το θέμα με τις ΗΠΑ.

Loading