Το iPad 2 έρχεται στις 26 Μαρτίου στα ράφια του Golden-i!

Η 25η Μαρτίου είναι εθνική εορτή για τη χώρα μας, οπότε λογικό επόμενο ήταν ότι η πρεμιέρα του iPad 2 θα “αναβληθεί”. Ωστόσο, η αναβολή αυτή δε θα είναι μεγάλη, καθώς η ACE-Hellas ενημέρωσε προ ολίγου με Δελτίο Τύπου, ότι το πολυαναμενόμενο tablet της Apple θα βρίσκεται στα ράφια του καταστήματος Golden-i μία ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 26 Μαρτίου 2011!

Αθήνα, Mάρτιος 2011

Τo iPad 2, ταχύτερο, ελαφρύτερο και με μοναδική μπαταρία διάρκειας 10 ωρών, θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Μαρτίου 2011, στο κατάστημα Golden-i, το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Το iPad 2, είναι η συσκευή επόμενης γενιάς της Apple μετά το iPad, που πραγματοποίησε περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό, κατά 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ, διατίθεται σε μοντέρνο λευκό και μαύρο χρώμα.

Η συσκευή ενσωματώνει το νέο, δύο φορές ταχύτερο από την προηγούμενη έκδοση, επεξεργαστή της Apple Α5 dual-core, το νεόκοπο και εξελιγμένο για φορητές συσκευές λειτουργικό σύστημα iOS 4.3, καθώς και μια κάμερα σε κάθε όψη, ενώ προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα browsing, μοναδικά γραφικά, αλλά και μια σειρά βελτιώσεων στην τεχνολογία AirPlay.

Το iPad 2, με τα νέα χαρακτηριστικά του, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς τεχνολογίας και δυνατοτήτων, αποτελεί την απόλυτη συσκευή για γρήγορο browsing στο Internet μέσω του Safari και του iTunes Home Sharing, για ανταλλαγή e-mails, για όσουν θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες και video σε καταπληκτική ανάλυση, να ακούνε μουσική, να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν ebooks και πολλά περισσότερα μέσα από την 9,7 ιντσών LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch οθόνη του.

Οι δύο κάμερες που ενσωματώνει η συσκευή, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μπορεί να τραβήξει υψηλής ευκρίνειας video 720p, αλλά και να συνομιλήσει με άλλους χρήστες που διαθέτουν iPad, Mac, iPod touch ή iPhone 4 μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής FaceTime. Το iPad 2 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Wi-Fi και Wi-Fi + 3G και σε χωρητικότητες των 16, 32 και 64 GB. Παρότι είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο (πάχος μόλις 8.8 χιλιοστά και βάρος 601 γραμμάρια στην έκδοση Wi-Fi) από το iPad, χρησιμοποιεί την ίδια μεγάλης διάρκειας μπαταρία 10 ωρών.

Το πρωτοποριακό Smart Cover, με ένα μοναδικό μαγνητικό μηχανισμό αναδίπλωσης, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επιλογή σε δέρμα ή πολυουρεθάνη, προσαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα, παρέχει προστασία στην οθόνη, ενώ αυτόματα ενεργοποιεί το iPad 2 όταν είναι ανοιχτό ενώ το θέτει σε κατάσταση αναμονής με το κλείσιμό του.

Περισσότερες από 350.00 εφαρμογές, διαθέσιμες ήδη στο App Store, «τρέχουν» στο iPad 2 ενώ παράλληλα με την παρουσίασή του η Apple ανακοίνωσε ότι οι δημοφιλείς εφαρμογές iMovie και GarageΒand, προσαρμόστηκαν ειδικά για το iPad 2 με μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών.

Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, διατίθεται ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στο κατάστημα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Apple, Gadgets, Tablets and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.