Τον περασμένο Αύγουστο, η Lenovo είχε παρουσιάσει το Motorola P30 με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που θύμιζε έντονα το iPhone X. Ο διάδοχος του, ωστόσο, φαίνεται ότι θα δανειστεί στοιχεία από τις Samsung, Huawei και Honor για την πρόσοψη.

Όπως αποκαλύπτουν οι OnLeaks και 91Mobiles, το Motorola P40 θα διαθέτει all-screen οθόνη 6.2'' με οπή για την εμπρόσθια κάμερα, ενώ το πίσω μέρος θα εξακολουθήσει να θυμίζει iPhone. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών αναφέρουν επεξεργαστή Snapdragon 670, 6GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο και "καθαρό" λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie ως μέλος του προγράμματος Android One.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι της κάμερας, αφού αναμένεται κύριος αισθητήρας 48MP f/1.75 με δευτερεύοντα αισθητήρα 5MP, dual-tone LED flash και λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης, ενώ κάτω από την οπή στην πρόσοψη θα κρύψει αισθητήρα 12MP για selfies. Η μπαταρία του αναμένεται στα 4132mAh.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, οπότε αν δεν το δούμε στο CES 2019, τότε θα πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρη την παρουσίαση του στο MWC 2019.

[via]

Advertisements