Το ooVoo επιτρέπει βίντεο-κλήσεις μέχρι και 12 ατόμων στο Facebook

oovoo

H εταιρεία ooVoo ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα της υπηρεσίας βίντεο-chat για το Facebook επιτρέποντας μέχρι και σε 12 άτομα να συνομιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ τους. Η ενσωμάτωση αυτή ουσιαστικά μοιάζει με το σύστημα Google Hangouts στο «αντίπαλο» Google+ που προσφέρει παρόμοια λειτουργικότητα ενσωματωμένη στο ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.

H υπηρεσία, επίσης, είναι διαθέσιμη και μέσω των εφαρμογών της εταιρείας για iPhone, iPad και Android υποστηρίζοντας μάλιστα για πρώτη φορά βίντεο-κλήση HD με τέσσερα άτομα! Γενικότερα την υπηρεσία χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής σχεδόν 350,000 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλώς και εύκολος. Ακόμα και αν ο άλλος χρήστης δεν έχει την εφαρμογή εγκατεστημένη μπορείτε και πάλι να πραγματοποιήσετε την κλήση μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής.

«Θα κυκλοφορήσουμε περισσότερα επαναστατικά χαρακτηριστικά μέσα στους επόμενους μήνες που θα επιτρέψουν στους χρήστες να είναι περισσότερο κοινωνικοί online», δήλωσε ο CEO της ooVoo, Yuval Baharav. «Θέλουμε το ooVoo να γίνει η πλατφόρμα επικοινωνίας που θα έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή των χρηστών». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook, Misc. Bookmark the permalink.

Comments are closed.