Η Packard Bell παρουσίασε κατά τη διάρκεια της IFA στο Βερολίνο, τη νέα λύση αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων για τους κατόχους φορητών υπολογιστών: τον φορητό σκληρό δίσκο PB Go 2,5''. Ο νέος δίσκος, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξήσουν άμεσα τη χωρητικότητα του προσωπικού τους υπολογιστή.

Οι εξωτερικές φορητές λύσεις αποθήκευσης έχουν γίνει η απαραίτητη συντροφιά των κατόχων PC λόγω του ολοένα αυξανόμενου αριθμού, αλλά και του μεγέθους των ψηφιακών περιεχομένων, όπως είναι η μουσική, οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Η ζήτηση αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς και οι καταναλωτές δείχνουν την προτίμησή τους σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους υψηλής απόδοσης που ταυτόχρονα συνδυάζουν εμφάνιση, ευχρηστία ενώ είναι και οικονομικοί.


Η νέα εξωτερική λύση αποθήκευσης PB Go της Packard Bell ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%απενεργοποιώντας αυτόματα τη μονάδα σκληρού δίσκου (όταν δεν χρησιμοποιείται ή όταν το PC είναι εκτός λειτουργίας). Επιπλέον, η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας παρατείνει, την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του σκληρού δίσκου, περιορίζοντας τη χρήση του. Τέλος, η τεχνολογία SATA, καθώς και η διασύνδεση USB 2.0 υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζουν γρήγορες μεταφορές δεδομένων.

Η φορητή λύση αποθήκευσης PB Go χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μεταφέρουν την ψηφιακή τους ζωή στην τσέπη τους! Με τον κομψό μαύρο ματ σκελετό του, αποτελούν αυτή τη στιγμή μία από τις πιο λεπτές και πιο ελαφριές φορητές μονάδες δίσκου της σειράς Packard Bell (πάχος μόλις 13,5 mm και βάρος 150 gr). Η μονάδα δίσκου 2,5'' μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα έως 750GB, που ισοδυναμούν με 768.000 φωτογραφίες, πάνω από 192.000 τραγούδια ή 920 βίντεο. Ο συμπαγής PB Go τροφοδοτείται μέσω USB κι έτσι δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τροφοδοτικά. Με αυτόν τον τρόπο είναι ιδανικός για τους χρήστες notebook που μετακινούνται πολύ συχνά. Τέλος, λειτουργεί αθόρυβα, αφού δεν ενσωματώνει ανεμιστήρα.

Η μονάδα δίσκου συνοδεύεται από την εφαρμογή Backup Software Suite της Packard Bell, η οποία παρέχει αυτόματη και προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμό δεδομένων και αρχειοθέτηση συστήματος. Η σουίτα λογισμικού, παρέχει επίσης κρυπτογράφηση συστήματος και είναι επεκτάσιμη στο δίκτυο.
Διαθεσιμότητα & Τιμή


Η εξωτερική λύση αποθήκευσης PB Go της Packard Bell κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά δίκτυα λιανικής πώλησης σε μοντέλα με χωρητικότητες από 320GB μέχρι και 500GB και 640GB μέχρι 750GB. Η τιμή και η διαθεσιμότητα των μοντέλων διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Advertisements