Στέλεχος της Samsung παραδέχεται ότι η Apple διαθέτει καλύτερο οικοσύστημα

icloud

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MIT Technology Review ο Young Sohn, υπεύθυνος στρατηγικής της Samsung, παραδέχτηκε την σπουδαία σημασία του οικοσυστήματος της Apple αναγνωρίζοντας ότι η εταιρεία του έχει ακόμα πολύ δουλειά μπροστά της για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο.

Ο Sohn απεκάλυψε ότι χρησιμοποιεί προϊόντα της Apple στο σπίτι του: Mac, iPhone και iPad. Έδωσε μεγάλη έμφαση στον αριθμό καταναλωτικών συσκευών που κατασκευάζονται από την Samsung (τηλεοράσεις, οθόνες κτλπ) αναφέροντας ότι η δύναμη της Apple δεν είναι ακριβώς στο ίδιο το προϊόν αλλά το οικοσύστημα όπως το iCloud. «Κοίτα το τηλέφωνο [ένα Samsung Galaxy Nexus]. Είναι καλύτερο τηλέφωνο κατά τη γνώμη μου. Έχει καλύτερη οθόνη. Είναι πιο γρήγορο. Αλλά στην τελική το οικοσύστημα είναι κριτικής σημασίας», αναφέρει ο Sohn.

Μελλοντικά η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει τον τομέα R&D (Έρευνα και Ανάπτυξη) και τις επενδύσεις για την ενθάρρυνση της κατασκευής ενός οικοσυστήματος από τους συνεργάτες της.

[via MacUser.gr]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Apple, Samsung. Bookmark the permalink.