Άρθρα της κατηγορίας: UHANS

UHANS K5000: Ένα πολύ προσιτό θωρακισμένο smartphone με μεγάλη μπαταρία

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αναζητούν θωρακισμένο smartphone με λίγα χρήματα. Αυτή τη φορά έχουμε μπροστά μας το UHANS K5000, το οποίο ξεχωρίζει για τους παρακάτω τρεις λόγους:

UHANS Max 2: Οι εντυπώσεις μας από το πολύ προσιτό smartphone με την γιγαντιαία οθόνη 6.44” και τις τέσσερις κάμερες

Η UHANS είναι ακόμα μία εταιρεία από την Κίνα που επιδιώκει να τρυπώσει και αυτή στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των value-for-money smartphones, η οποία έχει παρουσία στον χώρο από το 2010 και έχει να επιδείξει αρκετά μοντέλα από τότε μέχρι … Continue reading

Διαγωνισμός από τη UHANS ενόψει Αγίου Βαλεντίνου: Ένα ζευγάρι θα κερδίσει 2 UHANS MX

Ακόμη δεν βγήκε ο Ιανουάριος, αλλά οι ετοιμασίες για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου έχουν ξεκινήσει από την UHANS, η οποία διοργανώνει έναν διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα της για να κληρώσει δύο UHANS MX σε ένα τυχερό ζευγάρι.

UHANS K5000: Νέο θωρακισμένο smartphone με μεγάλη μπαταρία 5000mAh σε πολύ προσιτή τιμή

Σειρά και της UHANS να παρουσιάσει θωρακισμένο smartphone, με το UHANS K5000 να είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά σε πολύ προσιτή τιμή. Η συσκευή έρχεται με κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, ενώ ξεχωρίζει για … Continue reading

UHANS i8: Σε σούπερ τιμή το bezel-less smartphone με dual κάμερα και Face ID [Videos]

Η UHANS γιορτάζει τα Χριστούγεννα με έναν νέο διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα της, απ’ όπου μπορείτε να κερδίσετε το UHANS i8, το οποίο προσφέρεται για τις επόμενες ημέρες σε εξαιρετική τιμή από το Aliexpress.