Το YouTube προσθέτει pay-per-view στην πλατφόρμα live streaming

youtube

H YouTube προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στην νέα πλατφόρμα για live streaming δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να προσφέρουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της προβολής ή να χρεώνουν για αυτήν.

Με την αλλαγή αυτή, η οποία δοκιμαζόταν με επιλεγμένους εκδότες, η εταιρεία ελπίζει ότι αυξηθεί η δημοτικότητα της πλατφόρμας YouTube Live προσελκύοντας ακόμα περισσότερους εκδότες από το χώρο των σπορ και της διασκέδασης. Προς το παρόν, βέβαια, η επιλογή χρέωσης των streams περιορίζεται σε Καναδά, Ιαπωνία, Γαλλία, ΗΠΑ και Αγγλία.

Εκτός από τη δυνατότητα κέρδους, όμως, η YouTube προσφέρει στους παραγωγούς μερικά νέα εργαλεία, όπως real-time analytics, μια νέα προβολή preview και το δωρεάν Wirecast που επιτρέπει την επαγγελματική προβολή live γεγονότων απευθείας στο YouTube Live από το desktop σας.

Μέχρι στιγμής το YouTube Live προσφέρεται σε αρκετά περιορισμένη μορφή παρόλο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πολλούς παραγωγούς. Η εταιρεία υπόσχεται ότι σταδιακά η πλατφόρμα θα γίνεται διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερους εκδότες ζητώντας την υπομονή εκ μέρους μας.

[via Google]

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in YouTube. Bookmark the permalink.

Comments are closed.