BitTorrent Bleep: Διαθέσιμη για όλους η κρυπτογραφημένη υπηρεσία messaging με δυνατότητα αποστολής "ψιθύρων" [Videos]

bittorrent-bleep

Μετά από μερικούς μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας της alpha έκδοσης, η BitTorrent διαθέτει από σήμερα την τελική έκδοση της υπηρεσίας messaging Bleep για κρυπτογραφημένες συνομιλίες (video + text) με τους φίλους σας μέσω πρωτοκόλλου P2P.

Εκτός από τους κλασικούς τρόπους επικοινωνίας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής "ψιθύρων" (whispers), δηλαδή μηνυμάτων που εξαφανίζονται αυτόματα 25 δευτερόλεπτα μετά την ανάγνωση τους από τον παραλήπτη. Επίσης, οι "ψίθυροι" δεν εμφανίζουν το username ή τη φωτογραφία του αποστολέα έτσι ώστε να τον προστατεύουν πραγματικά από τη λήψη screenshot. Αν έχετε ξεχάσει ποιος έστειλε το μήνυμα, μπορείτε να πατήσετε επάνω του για να δείτε τον αποστολέα, ωστόσο, ταυτόχρονα θολώνει το κέιμενο. Άρα, δεν είναι εμφανίζεται ποτέ ταυτόχρονα ο αποστολέας και το κείμενο!

Bleep: Η κρυπτογραφημένη υπηρεσία chat από την BitTorrent

Στα προηγούμενα προσθέστε τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων χωρίς εγγραφή, την εύκολη διαγραφή συνομιλιών από το ιστορικό με ένα κλικ, αλλά και τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν κλήσεων μέσω WiFi ή πακέτου δεδομένων.

Το BitTorrent Bleep είναι διαθέσιμο για iOS [iTunes Link], Android [Google Play Link], Windows και Mac με υποστήριξη cross-platform συνομιλιών.

bittorrent_bleep_whisper

Loading