Facebook Project Spartan: Παίξτε τα παιχνίδια του Facebook από το iPhone σας!

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής κυκλοφόρησε επιτέλους το περιβόητο Project Spartan και μάλιστα ταυτόχρονα με την εφαρμογή Facebook για iPad. Έτσι, ενώ μέχρι τώρα ο υπολογιστής αποτελούσε μονόδρομο για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Facebook από σήμερα κάτι τέτοιο παύει να ισχύει...

Ευχάριστα νέα, λοιπόν, για τους χρήστες iOS συσκευών σε όλο τον κόσμο, αφού στο εξής θα μπορούν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια από τα iPhone, iPod Touch ή iPad τους. Συγκεκριμένα, η Facebook βοήθησε επιλεγμένους developers όπως τους Audiovroom, Branchout, EA, Flixster, Gilt Groupe, Huffington Post, Moblyng, Storm 8, Wooga και Zynga να δημιουργήσουν HTML-5 εκδόσεις των εφαρμογών και παιχνιδιών τους.

Προς το παρόν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές δουλεύουν μόνο σε iOS συσκευές ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και για Android και Windows Phone συσκευές. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε (από τη mobile συσκευή σας) στο touch.facebook.com, ενώ για την πλήρη λίστα εφαρμογών και παιχνιδιών δείτε εδώ.

[πηγή tweaktown]
Loading