FAKE FB – Fake Facebook Profile Examiner, το Chrome extension για να γνωρίζεις εκ των προτέρων ποια προφίλ είναι ψεύτικα

fake_fb_on_web_store

Το FAKE FB (Fake Facebook Profile Examiner) είναι ένα νέο extension για τον Google Chrome, το οποίο βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν αν ένα προφίλ στο Facebook είναι ψεύτικο προτού προχωρήσουν σε αποδοχή αιτήματος φιλίας, έτσι ώστε να αποφεύγουν τους όποιους κινδύνους μπορεί να προκύψουν από ενδεχόμενη αλληλεπίδραση μαζί τους. Η δημιουργία ανήκει στον κ. Γεώργιο Δελαπόρτα, ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει δυο λόγια τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη δουλειά του.

fake_fb_in_action

Αρχικά δώστε μας μερικά προσωπικά στοιχεία για εσάς

Κατάγομαι από την πανέμορφη Κέρκυρα. Διέμενα για καιρό στο εξωτερικό και λόγω δουλειάς μου έχω γυρίσει τον κόσμο και έχω εργαστεί σε πολλές πόλεις του εξωτερικού. Είμαι όμως μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Είμαι 30 ετών. Το επαγγελμά μου είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Η/Υ και εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως Enterprise Architect. Έχω πάρει το πρώτο μου πτυχίο από το ΤΕΙ της Λαμίας και το μεταπτυχιακό μου από το Kingston University της Αγγλίας (Msc in Networking & Data Communications). Είχα ξεκινήσει και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά άλλα το διέκοψα λόγω εντατικών αναγκών στην εργασία μου και λόγω της ανάγκης του να μετοικήσω στον Καναδά (Βανκούβερ) για να εργαστώ. Τέλος είμαι certified expert Hacker/ερευνητής από το ZDI και έχω δικαιοδοσία να ελέγχω για πιθανές ευπάθειες εταιριών (ανάμεσά τους η Microsoft, HP, IBM, κτλ.) ανά τον κόσμο.

Πως γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του συστήματος αναγνώρισης FAKE PROFILES του Facebook;

Το FAKE FB είναι αποτέλεσμα 2 μηνών προσωπικής έρευνας, βασισμένο σε γνώσεις ετών. Ο λόγος που ξεκίνησε σαν έργο ήταν η συνεχής δυσανασχέτησή μου κάθε φορά που κάποιος/κάποια προσπαθούσε μέσω του Facebook να με προσελκύσει παριστάνοντας έναν φίλο ή γνωστό, είτε για να μου πουλήσει υπηρεσίες είτε για να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα ή με διάφορους τρόπους, κυρίως απειλές, να μου αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Κάνοντας μια ενδελεχής έρευνα ανακάλυψα πως δεν υπήρχε -και δεν υπάρχει ακόμα- κάποια σοβαρή υπηρεσία που να προστατεύει τους χρήστες αυτού του θηριώδους κοινωνικού μέσου από τέτοιου είδους περιστάσεις. Θεώρησα λοιπόν, ότι είναι μέλημα μου και ευθύνη μου προς τους συνανθρώπους μου να αναπτύξω ένα προϊόν προς όφελος όλων.

Θεωρείτε ότι ένα τέτοιο προϊόν είναι πλέον αναγκαίο στην «παράλληλη πραγματικότητα» του Facebook και γιατί;

Θεωρώ ότι χάρις την τεχνολογία του FAKE FB οι χρήστες του Facebook μπορούν να διαλέγουν με ασφάλεια τα προφίλ των χρηστών που τους ζητάνε να γίνουν φίλοι και να μοιραστούν μαζί τους τα στοιχεία τους. Τέλος, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Facebook (διαφήμιση και εφαρμογές) θα επιλύσουν ένα βασικό πρόβλημα που τους στοιχίζει εκατομμύρια Ευρώ κάθε μέρα λόγω της μη ηθελημένης εμπλοκής τους με αυτά τα ψεύτικα προφίλ.

Εξηγείστε πως λειτουργεί το πρόγραμμα και με ποιόν τρόπο μπορεί κάποιος να το εγκαταστήσει στον υπολογιστή του.

Η διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης του FAKE FB είναι πολύ απλή και σύντομη. Το FAKE FB λειτουργεί σαν επέκταση (extension) μέσα από τον browser της Google. Τον γνωστό σε όλους μας, Chrome.

Οδηγίες εγκατάστασης:

 1. Πατάτε το λινκ που ακολουθεί: https://chrome.google.com/webstore/detail/fake-fb-fake-profile-
  exam/ikibemjjmdaoeheahednadigldppjdom
 2. Πατάτε το μπλε κουμπάκι που λέει εγκατάσταση στον Chrome.
 3. Πατάτε ΟΚ στις ερωτήσεις και τις οδηγίες.
 4. Το εικονίδιο του FAKE FB θα εμφανιστεί επάνω δεξιά στον Chrome.
 5. Kάνετε επανεκκίνηση του Chrome.

Πλέον, κάθε φορά που ένας χρήστης στο Facebook σας κάνει αίτημα φιλίας και νομίζετε ότι κάτι δε πάει καλά, πατάτε το κουμπάκι με το FAKE FB επάνω δεξιά στον Chrome ενώ βρίσκεστε μέσα στο προφίλ του χρήστη που σας ζητά να γίνει φίλος σας. Εάν ο χρήστης δεν είναι αυτό που λέει ότι είναι το FAKE FB θα σας πει ότι το προφίλ είναι: FAKE (ψευδές).

Μέχρι στιγμής γνωρίζετε τον αριθμό των χρηστών που το έχει εγκαταστήσει;

Το FAKE FB δημοσιεύτηκε πριν 1 εβδομάδα. Μέχρι σήμερα το FAKE FB έχει εγκατασταθεί πάνω από 50 φορές.

Έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν αντίστοιχα προγράμματα; Αν ναι ποια;

Για μένα η ασφάλεια παίζει πρωταρχικό ρόλο. Είναι η πρώτη φορά που δημιουργώ μια εφαρμογή για ένα τόσο ευρύ κοινό όπως το κοινό του Facebook. Όμως στο παρελθόν έχω εργαστεί σε πανευρωπαϊκό έργο με σκοπό την προστασία των πολιτών με την βοήθεια των τεχνολογιών του Internet. Λόγω ειδικότητας ασχολούμαι με την δημουργία πλατφορμών και συστημάτων για πολύ συγκεκριμένους οργανισμούς και εταιρίες. Τέλος, έχω εργαστεί με τον στρατό και σε ερευνητικά κέντρα ενώ έχω συμβάλει στις διαστημικές τεχνολογίες. (SafeCity)

Βάσει της προσωπικής σας εμπειρίας, τι ποσοστό των υπαρχόντων profiles του Facebook είναι ψεύτικα;

Το FAKE FB θα βοηθήσει στην καταπολέμηση περίπου 81 εκατομμυρίων ψεύτικων προφίλ. Το νούμερο αυτό δεν είναι απλά μια εκτίμηση, αλλά επίσημα στοιχεία από το Facebook.

Απαριθμήστε μερικούς από τους σκοπούς για τους οποίους θα μπορούσε κάποιος να δημιουργήσει ένα ψεύτικο profile και πως είναι δυνατόν οι χρήστες να το αντιληφθούν.

Οι κακόβουλοι χρήστες δημιουργούν ψεύτικα προφίλ για:

 • Κλοπή ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων
 • Απειλές με στόχο την απόσπαση χρηματικών ποσών
 • Παρενόχληση

Για το λόγο αυτό γράφτηκε η εφαρμογή FAKE FB. Πλέον οι χρήστες θα ενεργούν προληπτικά και θα έχουν αίσθηση της επικινδυνότητας πριν αποδεχθούν έναν άγνωστο για φίλο.

Θεωρείτε ότι το Facebook εγκυμονεί κινδύνους για χρήστες νεαρότερων ηλικιών ή και παιδιά; Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και πως μπορούν να τα προστατέψουν.

Βέβαια. Μια σημαντική και κρίσιμη εφαρμογή της τεχνολογίας του FAKE FB είναι η προστασία των παιδιών και των ανηλίκων στο Facebook. Οι γονείς έχουν ένα εργαλείο σημαντικής αξίας στην κατοχή τους. Πριν καν αποδεκτεί ο ανήλικος γιος ή κόρη τον επόμενο φίλο/φίλη, οι γονείς έχουν την δυνατότητα αξιολόγισης της επαφής. Σε κάθε περίπτωση ο ανήλικος (χωρίς την παρουσία γονέα) μπορεί μόνος του με το πάτημα ενός κουμπιού να γνωρίζει εάν θα πρέπει να αποδεκτεί ή όχι τον ξένο που του ζητά να γίνει φίλος.

Τι είναι το FAKE FB;

Το FAKE FB αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία με την οποία κάθε χρήστης του Facebook μπορεί με ένα κλικ να βρίσκει ποιά από τα profile που τον προσελκύουν είναι ψεύτικα και ενδεχομένως επιβλαβή. Το FAKE FB είναι ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση άλλα σύντομα -και μέσω της βοήθειας των χρηστών του- θα φτάσει σε ώριμο στάδιο.

Ποια η τεχνολογία πίσω από το FAKE FB;

Το FAKE FB χρησιμοποιεί ένα μικρο-σύστημα ανεπτυγμένης Τεχνητής Νοημοσύνης το οποίο μαθαίνει και εξελίσσεται μέσα από την διαδικασία ανάλυσης του προφίλ του προς εξέταση υποψήφιου φίλου. Το μικρο-σύστημα Τ.Ν αξιολογεί με ευριστικές μεθόδους και στατιστικά μέτρα τα στοιχεία του εκάστοτε προφίλ. Τέλος, ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας αξιολόγησης είναι συνήθως στιγμιαίος. Τυπικά το FAKE FB χρειάζεται 1.0 με 1.3 δευτερόλεπτα για να φτάσει σε συμπέρασμα και να ενημερώσει τον χρήστη για το αποτέλεσμα.

Ποια η αγορά του FAKE FB;

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλο εργαλείο στην διεθνή αγορά που να καλύπτει αυτή την ανάγκη και να προστατεύει τους χρήστες του Facebook στο διαδίκτυο. Το FAKE FB καλύπτει ένα τεράστιο κενό σε τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες του Facebook και 30 εκατομμύρια εταιρίες που διαθέτουν υπηρεσίες.

This entry was posted in Facebook, Google, Internet, Social networks and tagged . Bookmark the permalink.
 • Andrew M

  Παρακαλώ φτιάξτε το link για το add-on.

 • geomam

  Κάντο Copy Paste βρε φίλε….

  Επίσης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τζάμπα… το αγοράζεις…

 • John Priestakos

  Ξεχασε να το αναφέρει

 • phantom

  Επίσης δεν αναφέρει πουθενά με τι είδους κριτήρια φτάνει σε αυτό το αποτέλεσμα το συγκεκριμένο “μικροσύστημα”!
  Γιατί να το εμπιστευθούμε ότι όντως έχει δίκιο?!

  Σε δική μου δοκιμή, έβγαλε έναν δεύτερο λογαριασμό μου ως “ORIGINAL” ενώ στην ουσία είναι ένας δοκιμαστικός που είχα κάνει πριν χρόνια… άχρηστος… που μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για κακόβουλους σκοπούς!

 • Γιώργος

  Γιατί πρέπει να είστε τόσο καχύποπτοι με κάθε μία προσπάθεια κάποιου εδώ. Και αν κρίνει με βάση στατιστικά τότε προφανώς ο δεύτερος λογαριασμός σου θα μετρούσε ως πραγματικός. Προσωπικά, ως μηχανικός Η/Υ κατανοώ απόλύτα το πώς δουλεύει. Σταματήστε να προτρέχετε. Έχει καταντήσει αηδεία αυτή η κατάσταση με όλους τους “γνώστες” υπολογιστών.

 • George K

  mia xazomara einai den paizei mou vgazei tous misous mou filous fake pou den einai fysika 🙂

 • s&w

  Pws den ton exei parei h NSA akoma aytona …

 • Απόστολος

  Επειδή υπήρξα συμφοιτητής με τον εν λόγω κύριο, μπορώ να επιβεβαιώσω πως σαν προγραμματιστής ήταν/είναι καλός, αλλά η παπάτζα σύννεφο από τότε…

 • dsd

  Γιώργο “αντικειμενικέ” μηχανικέ των υπολογιστών εννοείται θα είμαστε καχύποπτοι και θα κατακρίνουμε την κάθε χαζομάρα που προωθεί ο κάθε άσχετος ως καινοτομία. Επειδή ο άλλος θέλει να βγάλει λεφτά απο τον αέρα με μια ανεπαρκή – ψεύτικη εφαρμογή που έφτιαξε εμείς θα τον χειροκροτήσουμε δηλαδή; Ας αναλύσει λεπτομερώς τον μηχανισμό που λειτουργεί ο κύριος ή ανέλυσε τον μας εσύ που τον κατάλαβες. Και εγώ μηχανικός υπολογιστών είμαι αλλά πίστεψε με δεν κατάλαβα τίποτα. Σίγουρα δεν λειτουργεί και αν υπήρχε ασφαλής τρόπος εξαγωγής τέτοιων συμπερασμάτων το facebook το ίδιο θα το είχε ήδη κάνει.

 • George Delaportas

  Αγαπητέ John, δεν το αγοράζεις αν δε θες. Το FAKE FB είναι Freeware. Πατάς το μπλε κουμπάκι και το κάνεις install όπως λέω και στις οδηγίες. Επίσης, πληρώνει όποιος πιστεύει ότι του έλυσε το πρόβλημα. (Είναι επιλογή δε σε αναγκάζει κανείς)
  Τέλος το FAKE FB είναι Beta ακόμα δεν είναι τέλειο…

 • George Delaportas

  Γεια σου dsd. Δεν πρόκειται να εξηγήσω τον μηχανισμό μιας και αυτός είναι πατέντα. Φυσικά και λειτουργεί απλά δεν είμαι σε θέση να σου πω πως!

 • George Delaportas

  Το τί θεωρεις εσύ FAKE αγαπητέ phantom δεν έχει σχέση με το τί πραγματικά είναι FAKE με βάση τον ορισμό και τα κριτήρια του Facebook και τους συντελεστές του FAKE FB.

 • Kamatero4

  Μετά τον απίστευτο hacker που συστήνεται και ως cracker, το techgear μας παρουσιάζει και άλλον απίστευτο hacker από το ΤΕΙ της Λαμίας. Και ο άσχετος έχω την απορία: Και στο εξωτερικό έτσι συστήνονται; “Είμαι hacker!”; Ίσως να σβήσετε και αυτό το σχόλιό μου (τον άλλο τον είχα πει παπατζή, αυτόν απλά απίστευτο), αλλά το γέλιο είναι γέλιο…

 • nearxos

  Μπορείς να μας πεις τουλάχιστον τι ορίζεις ως Fake;
  Προφίλ “Jimmy G13” κάποιου που λέγεται Δημήτρης Παπαδόπουλος;
  Το 2ο προφίλ κάποιου που επειδή συμπλήρωσε 5000 φίλους άνοιξε δεύτερο (και τα δουλεύει και τα δύο παράλληλα; )
  Το προφίλ ενός τύπου που ανεβάζει σοπιαρισμένες profile pics;
  Το προφιλ που θα ανοιξει μια κοπελίτσα ως “Γλυκούλι μωρούλι” και θα ανεβάζει όλο φωτογραφίες από γατάκια και μονόκερους;
  Το κανονικό προφιλ κάποιου που στέλνει σε συγγενείς φίλους και αγνώστους εν γνώσει του ή εν αγνοία του malware;
  Δε μιλάω για την ακραία περίπτωση του παιδέρα που θα φτιάξει προφιλ ως 14χρονο κοριτσάκι. Αυτό δεχόμαστε όλοι οτι εμπίπτει στην κατηγορία του Fake. Ακόμα κι αυτός βέβαια με ένα προσεκτικό στήσιμο του λογαριασμού του μπορεί να φαίνεται τόσο ορίτζιναλ όσο και οι λογαριασμοί των υποψηφίων θυμάτων του αλλά άστον αυτόν. Για τους άλλους πες μου. Είναι fake ή όχι

 • George Delaportas

  Αγαπητέ Kamatero4 στο εξωτερικό, Ναι συστήνομαι σαν Ethical Hacker. Εάν δε γνωρίζεις τα του χώρου σε παρακαλώ μη σχολιάζεις κακοπροαίρετα και προσβάλεις κόσμο. Έχω άδεια και είμαι αναγνωρισμένος. Πέραν τούτου δε με ξέρεις για να λες τα όσα λες…

 • nearxos

  Αδεια ως hacker;

 • George Delaportas

  Αγαπητέ nearxos, είναι λίγο πιο σύνθετη η απάντηση μιας και περιλαμβάνει στατιστικά μέτρα και Τεχνητή Νοημοσύνη.
  Τυπικά μπορώ να σου πω πως συνηπολογίζονται αυτά που λες και πάρα πολλοί άλλοι παράμετροι που όμως είναι ανά τον χρήστη προσωποποιημένοι. Όταν λέμε fake ενοούμε ένα προφίλ του οποίου οι σχέσεις με το άτομο αυτό σε σχέση με εμάς και τους υπόλοιπους χρήστες είναι μηδαμινές, η δράση του, φωτογραφίες, ιστορικό… (Πέραν των υπόλοιπων παραμέτρων και στατιστικών που συνηπολογίζονται στην πατέντα του Fake FB). Δηλαδή προφιλ σε σένα μπορεί να μη βγάλει fake ένα που βγάζει σε μένα γιατί δεν έχεις κοινούς φίλους ή σχέσεις των χρηστών του με τους δικούς σου και διάφορα άλλα. Αυτό σημαίνει πως όπως είπα και πριν, το FAKE FB δεν είναι αλάνθαστο. Βρισκόμαστε στην έκδοση 0.5… έχουμε δρόμο ακόμα. Σκέφτομαι μάλιστα να δώσω και μια τρίτη επιλογή που να ενημερώνει τον χρήστη για την ασάφεια του αν ένα προφίλ είναι fake ή όχι με βάση τα κριτήρια του Facebook (και του FAKE FB) για να είναι πιο ευέλικτο. Είναι ένα προϊόν υπό έρευνα. Θα δούμε.

 • George Delaportas

  Πέραν της εμπειρίας μου σε εταιρίες και οργανισμούς και πέραν της ειδικότητάς μου ως Security Expert (Hacker) σε παγκόσμια έργα (αξίας εκατομμυρίων Ευρώ) έχω και άδεια με κωδικό όνομα από το ZDI για έρευνα/ανάλυση και pen-testing ανά το κόσμο από μεγάλο Αμερικάνικο οργανισμό αποτελούμενο από μεγάλες εταιρίες του χώρου.
  (Συμβεβλημένες εταιρίες: HP, IBM, Microsoft, και άλλες.)

  Δες ZDI στο Google.

 • Kostia Dee

  Security expert όμως το λένε περισσότερο, αν και ναι, κάνεις hacking, είναι αργκό το hacker και κρύβει αρνητική έννοια όταν μιλούν επίσημα οι εταιρίες. Απλά υπάρχει μια σύγχυση λόγω των λεπτών γραμμών των λέξεων.

 • Kostia Dee

  Κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου, μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έχει πραγματικά δουλέψει στο αντικείμενο που αναφέρει; Εφόσον όπως λες ότι είναι καλός προγραμματιστής, κάτι σημαίνει, έτσι;

 • George Delaportas

  Έχεις δίκιο. Η ορολογία hacking όμως δεν είναι κακοπροαίρετη. Τα media τον έχουν κάνει συνηφασμένο του “κακού” ή από την άλλη πλευρά τον έχουν “Θεοποιήσει”. Ο hacker όμως είναι τεχνικός όρος της επιστήμης της πληροφορικής και συνηφασμένος με 2 κυρίως πράγματα:
  1. Εδικός στην ασφλάλεια Η/Υ και λογισμικού
  2. Ειδικός/εξειδικευμένος (expert) σε κώδικα και σε προγραμματισμό συγκεκριμένων τεχνολογιών.

 • Kostia Dee

  Δεν φταίνε τα media, ο σύζυγός μου είναι electronic/electrical engineer και ο κουνιάδος μου δουλεύει σε μεγάλη εταιρία στην Νέα Υόρκη σε δίκτυα Η/Υ, κατέχουν τα θέματα μακράν καλύτερα από μένα. Αν πας στις ΗΠΑ και πεις τις λέξεις hacker, bomb, terrorist, έχεις θέμα να σε συλλάβουν. Το hacker είναι ανεπίσημος όρος. Σε αυτό θα επιμείνω. Αρνητική χροιά έχει γιατί συλλαμβάνονται τα αυτόματη που κάνουν hacking. Δεν φταίνε τα media, αλλά το πως αντιμετωπίζουν τα πράγματα οι αρμόδιες αρχές.

 • George Delaportas

  Αγαπητή είμαι στην Αμερική και στον Καναδά και εργάζομαι και εργαζόμουν στον χώρο της πληροφορικής και όχι μόνο. Κάνεις λάθος. Συγκεκριμένα όχι μόνο δεν σε συλλαμβάνουν αλλά οι εταιρίες αυτές βγάζουν και αναζητήσεις θέσεις έργασίας όπως: Security Hacker, PHP Hacker, Code Hacker, Sr. Software Ninja/Hacker….και πολλά άλλα.
  Έχω τρομακτική εμπειρία και θα μου επιτρέψεις να επιμείνω μιας και είναι η δουλειά μου και ο τομέας μου.

 • Kostia Dee

  Δεν έχω σκοπό να απαγορέψω τίποτα γιατί σε ελεύθερες χώρες ζούμε, δεν είμαι δικτάτορας. Εάν τίθεται θέμα παρεξηγήσης, να διαγράψω τα μηνύματα.

 • George31

  Αλλος ενας δημοσιογραφος που επεσε θυμα του G0D . Προς techgear : μηπως να κανετε λιγο ερευνα πριν δημοσιευσετε οτι ναναι σαν ειδηση ;

 • Kamatero4

  Για γέλια είναι όλη η παρουσίαση, όπως και η προηγούμενη που εισέπραξα το delete. Άλλο να ασχολείσαι με ασφάλεια και άλλο με hacking. Αν προσβλήθηκες επειδή σε αποκάλεσα έμμεσα απίστευτο, λυπάμαι γιατί έχεις μικρές αντοχές. Δεν μπορώ να το πιστέψω (aka απίστευτο) ότι συστήνεσαι δημόσια ως “hacker” και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά. Καλό απόγευμα!

 • George Delaportas

  Αγαπητέ κ. George31, γράφτηκες πριν λίγο μιας και έχεις 1 post .Αυτό!
  Έκανες τον κόπο για να με κατηγορήσεις ανώνυμα και άνανδρα, από προσωπικό μίσος, απέχθεια και τα λοιπα… δε ξέρω. Γιατί δεν είσαι ΛΙΓΟ άντρας να μας πεις το ονομά σου και το επωνυμό σου και να βάλεις και τη φάτσα σου, μιας και κατηγορείς επιστήμονες για το έργο τους. Ποιος είσαι για να κρίνεις?

 • George Delaportas

  Έχω απαντήσει ήδη… Αλλα πάμε πάλι.
  Έχω εμπειρία σε εταιρίες και οργανισμούς και πέραν της ειδικότητάς μου ως Security Expert (Hacker) σε παγκόσμια έργα (αξίας εκατομμυρίων Ευρώ) έχω και άδεια με κωδικό όνομα από το ZDI για έρευνα/ανάλυση και pen-testing ανά το κόσμο από μεγάλο Αμερικάνικο οργανισμό αποτελούμενο από μεγάλες εταιρίες του χώρου.
  (Συμβεβλημένες εταιρίες: HP, IBM, Microsoft, και άλλες.)
  Η διεθνή ονομασία μας είναι Hackers (ειδικευμένοι στο θέμα ασφάλειας) ανεξάρτητα εάν σου αρέσει ή όχι ή σου φένεται αστείο. Η ημιμάθεια και η άγνοια είναι το πρόβλημα και όχι η παρουσιασή μου. Καλό σου βράδυ.

 • dsd

  Εξηγήσεις δεν εξηγήσεις η εφαρμογή σου δεν λειτουργεί ή για να το θέσω καλύτερα λειτουργεί αλλά οχι όπως την διαφημίζεις. Άρα παραπλανείς τον κόσμο γιατί αυτά που λες οτι κάνει σίγουρα δεν τα κάνει. Άρα αν θες να είσαι σωστός και να μην δέχεσαι τα “πυρά” του κόσμου κάνε πιο ακριβή περιγραφή της εφαρμογής σου και πες σε ποιες περιπτώσεις δουλεύει και σε ποιες οχι. Μην την διαφημίζεις σαν εφαρμογή που βρίσκει τα ψεύτικα προφιλ αφού δεν το κάνει.

 • George31

  Ε φτιαξε τσακα τσακα ενα fake disqus id να γουσταρουμε 🙂

 • nearxos

  Αν κατάλαβα καλά, και φέρνοντας ένα προσωπικό μου παράδειγμα, έπειτα απο ένα ταξίδι που είχα κάνει στο εξωτερικό στο οποίο γνώρισα κάποια άτομα που όπως είναι φυσικό δεν είχαν μέχρι τότε καμία απολύτως επαφή μαζί μου ή με άλλους φίλους μου στο facebook, όλους αυτούς τους νέους φίλους που έκανα (τουλάχιστον τους πρώτους, μέχρι δλδ οι επόμενοι να έχουν ως κοινούς φίλους με εμένα… τους πρώτους) η εφαρμογή θα τους έβγαζε fake. Αντίστοιχα, (δεύτερο πραγματικό παράδειγμα) αν κάποιος πραγματικά με fake προφιλ προλάβει να κάνει φίλους κάποιους φίλους μου (και φτάσει σε κάποια φάση με 15-20 κοινούς φίλους μαζί μου κάποιοι από τους οποίους θα του κάνουν και like σε κάποιες δημοσιεύσεις του) αυτός θα περάσει τον έλεγχο της εφαρμογής χωρίς να χαρακτηριστεί fake σωστά;

 • Απόστολος

  Αγαπητή guest για κάποιο λόγο επέλεξες να παίξεις το δικηγόρο του διαβόλου ανώνυμα, αλλά θα σου απαντήσω με το εξής: “To Βάρος της απόδειξης πέφτει στους
  ώμους αυτού που ισχυρίζεται πως κάτι υπάρχει, πως κάτι λειτουργεί”.
  Το ότι ήταν καλός προγραμματιστής στο ΤΕΙ δεν τον σταμάτησε ποτέ από το να ισχυρίζεται πράγματα που δεν ίσχυαν. Το ότι κάποιος μπορεί να είναι καλός σε κάτι δεν σημαίνει πως ότι ισχυρίζεται είναι και αλήθεια. Ελπίζω να κατάλαβες Κωνσταντίνα

 • George Delaportas

  Όχι δεν είναι τόσο απλό. Λυπάμαι δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες.

 • George Delaportas

  Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε πείσω. Η εφαμογή λειτουργεί αλλά δεν διατίθεμαι να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ.

 • Andrew M

  Α ναί !!! Ευχαριστώ που μου είπες πως να το κάνω, super IT master. Το θέμα είναι ότι όταν βάζεις ένα link σε ένα online άρθρο, πρέπει να λειτουργεί κιόλας, αλλιώς μην το βάζεις καθόλου. Έτσι απλά.

 • Fragkiskos Kakoulakis

  παιδιά αφήστε τον ήσυχο , δεν πρόκειται να πάρετε απαντήσεις στης ερωτήσει σας , ο καθένας ζει στον κόσμο του , δεν έχουμε το δικαίωμα να τον ξυπνήσουμε , οσο για το οτι ειναι Freeware ειναι παπαριές , μην το εγκαταστήσετε δεν ξερετε τι εχει πίσω απο τον κώδικα γραμμένο , δεν μπορεί ουτε το ίδιο το facebook να βρεί τους face λογαριασμους οχι ο δελαπόρτας . έχει βάλει κάποιο κριτήρια όντως μέσα και κάνει έλεγχους στους λογαριασμους που οταν δεν είναι αληθές η ψευδείς σου λέει οτι είναι face . τελος πολυ σωστα ποιο κάτο απο εμενα είπαν 100 παραδείγματα που ενα face λογαριασμός δεν τον βρίσκει το πρόγραμμα του ,

  το οτι είναι freeware κρύβει πολλά μεσα

  Προγραμματιστής
  Κακουλακης Φραγκίσκος

 • George Delaportas

  Άλλος ένας με ένα fake profile που δημιούργησε τώρα και έβαλε ένα ψεύτικο όνομα ξεφτυλίζοντας ακόμα και την ίδια του τη νοημοσύνη.
  Για κάτι τύπους σαν εσάς γράφτηκε το FAKE FB… Ευχαριστώ που στηρίζεις το έργο μου μέσα από την αλητεία και το μίσος που σε διακρίνει.

 • nearxos

  Ooooooof course it isn’t

 • Adrian

  Αγαπητέ George.

  Το να κράζεις όσους σε αμφισβητούν αποτελεί απλά αδυναμία του χαρακτήρα σου και όχι ελλάτωμα των υπολοίπων. Εγώ δεν θα μιλήσω για το εντελώς ερασιτεχνικό άρθρο, ούτε για τις ανακρίβειες και τις υπεκφυγές στα λεγόμενά σου. Βάσει αυτών που βλέπω στο disqus σου, τα προς το ζην προσπαθείς να βγάλεις κι εσύ (ειρήσθω εν παρόδω, οι “Security Experts” εξ Αμερικής βγάζουν ΛΕΦΤΑ όχι κόμπλεξ για τα Greek Golden Boys όπως βγάζεις εσύ).

  Όπως και να’χει, εύχομαι η προσπάθειά σου να επιτύχει – έστω κι αν εγώ δεν πρόκειται να την κατεβάσω.

  Απλά αρνούμαι να πιστέψω οτι υπήρξες ποτέ επαγγελματίας στην (όποια) δουλειά σου όταν εσύ ο ίδιος φτύνεις το κοινο στο οποίο απευθύνεσαι.

  Ευχαριστώ.

 • George Delaportas

  Andrian, τα σχόλια των υποτιθέμενων θιγμένων και ενδιαφερόμενων είναι επικοικώς απαράδεκτα. Αλλιώς έχω μάθει στο Εξωτερικό και υπάρχει σεβασμός ως προς το προσωπό μου. Κάτι που και εδύ δε δαθέτεις με αυτά που λες. Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις μιας και δε με γνωρίζεις γιατί θίγεις εμένα, τις ομάδες που έχω εργαστεί μαζί, την εμπειρία μου και την επιστημονική μου δεινότητα. Το αν αρνείσαι να πιστέψεις ποιος είμαι ή τί είμαι είναι ένα καθατά δικό σου κόμπλεξ και πρόβλημα. Στο εξωτερικό εν αντιθέση με την Ελληνική κουλτούρα οι άνθρωποι δεν εκφέρουν έτσι απλά απόψεις σε πράγματα που δε κατανοούν και δεν μιλάνε με αυτό τον τόνο. Η απαντήσεις μου είνα ιδιαίτερα χαλαρές και αρμόζουν ακριβώς στο επίπεδο τον συνομιλητών μου.

 • Akis

  Δε δημοσιευουν. Προωθούν.
  Διαφήμηση κάνουν,κι αν την κάνουν δωρεάν,τοτε είναι κορόιδα διότι έτσι και χανουν αναγνώστες με τις χαζομάρες που γράφουν,αλλά και δε πληρώνονται.

 • Adrian

  “Security Expert” που να προωθεί το προιόν του ενώ 10 μήνες πρίν έβριζε όλο τον κόσμο και ΔΕΝ κάνει ΚΑΝ τον κόπο να καλύψει τα “νώτα” του, είτε δεν υπάρχει, είτε ΑΠΛΑ δεν είναι Security Expert…

  Απο εκεί και πέρα, ο καθένας μας μπορεί να σβήσει κάποια post στο disqus αλλά όταν ζητάς
  και τα ρέστα απο πάνω (περι Photoshop κτλ) γίνεσαι απλά ΑΝΗΘΙΚΟΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΣ και σε τελική ανάλυση ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ!

  Το χειρότερο είναι πως δεν καταλαβαίνεις οτι κάνεις κακό στον εαυτό σου και – πάνω απ’όλα – στο ίδιο σου το προιόν το οποίο από μόνος σου ΉΔΗ έχεις θάψει…

  Δυστυχώς ό,τι άλλο και να σου πω θα είναι πλεονασμός…

 • George Delaportas

  Σε παρακαλώ, αγαπητέ Adrian ποδοσφαιρόφιλε, που τα σχολιά σου και η ζωή σου είναι μια μπάλα.

  ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Δεν έχεις τις γνώσεις και σταμάτα να προκαλείς και να κοροϊδεύεις. Είσαι η κλασική κακή μορφή Έλληνα, ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.

  Άντε στο καλό τώρα και μάθε να μιλάς καλύτερα μπαλονάκια. Κατάλαβες? Εμένα θα με σέβεσαι. Δε θα μιλάς έτσι όπως μιλάς στα φιλαράκια σου.

  Εάν θες πές μου το ονομά σου και το επωνυμό σου για να υποστείς και όλες τις νόμιμες ενέργειες που σου αρμόζουν. Κουκουλοφόροι και παιδάκια με κρυφά προφίλ δε με κατακρίνουν. Κατάλαβες?

  Άντε πίσω στη σπηλιά σου. Μάθε να σέβεσαι τους ανθρώπους με αξία και όχι να μιλάς με αυτό τον τόνο.

  Είμαι σίγουρος ότι στην πραγματικότητα είσαι ένα αποτυχημένο ον που το μόνο που κάνει είναι να διαφθήρει τρίτους για να χαίρεται που κάνει κακό.

  Όλοι κατάλαβαν… ότι είσαι ένα ψεύτικο ον χωρίς όνομα, επώνυμο και προσωπικότητα και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.

  Τέλος, καταλάβαμε ότι είσαι προφανώς ένας από αυτούς που φοβούνται μη χάσουν χρήμα από τις λαμογίες που κάνουν ή ανώμαλος ή παιδόφιλος ή πολλά άλλα… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

 • George Delaportas

  …και εσύ είσαι ας πούμε κάποιος ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΔΗΜΩΝΑΣ που ξέρει και κρίνει. Αλήθεια, τί έχεις κάνει στη ζωή σου? Υπάρχεις κάν σε ξέρει κανένας για κάτι σημαντικό? Πίσω από την ανωνυμία είμαστε όλοι κριτές και γνώστες βέβαια.

  ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ και φωτογραφία και ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ και μετά κρίνεμαι….

  ΑΣΕ θα σε βγάλω από τον κόπο. Είσαι ακόμα ένας από τους πολλούς που πέρασα σε μαθήματα. Γιατί δε θα πέρνατε πτυχίο ούτε σε 10 χρόνια. Αντί να με φθονούσατε θα έπρεπε να με θαυμάζετε αλλά έτσι είστε όλοι οι ΛΥΚΟΦΙΛΟΙ!

  Είστε η χειρότερη φάρα στον κόσμο και αυτοί που δικαίως πολεμάνε στο εξωτερικό. Είστε οι κακοί Ελληνάρεες που καταστρέφουν ότι έχει ιδανικά και αξία στον τόπο μου.

  Δε σου δίνω το δικαίωμα κουκουλοφόρε ανώνυμε να έχεις καμιά άποψη και δεν είσαι σε θέση να έχεις. ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ για την Ελλάδα μου και το μέλλον των παιδιών της.

 • Adrian

  Προγραμματιστής/Επιχειρηματίας με απειλές και μοτό τύπου “Ήρθε η ώρα σας!”…

  Τό’χεις χάσει…Και δεν εννοώ μόνο το νόημα…

  Υ.Γ.: Μιας και είσαι ‎Hacker, Entrepreneur, Communicator θα σου είναι πολύ εύκολο να βρείς ποιός είμαι… Και μεταξύ μας, επειδή πιο πάνω έκανες λόγο για “χαλαρές απαντήσεις”, αυτά που γράφεις – ιδίως στο τέλος – είναι λίγο μηνύσιμα νομίζω… Μήπως να έκανες κανένα edit ή delete όπως στα άλλα σχόλια του stream σου;

  Υ.Γ.2: Προς TechGear. ΑΔΥΝΑΤΩ να πιστέψω πως πέρασε το παραπάνω σχόλιο… Και εδώ υπάρχει και ευθύνη του site…

 • George Delaportas

  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ… Δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση. Είμαι επιστήμονας όχι πορτιέρης σαν και σένα και την παρέα σου.

  Το FAKE FB φτιάχτηκες για εσάς…

  Υ.Γ: Η απαντήσή μου παρα είναι χαλαρή για τέτοια αποβράσματα του είδους σου.

  ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ. ΤΕΛΟΣ.

 • Adrian

  Είναι στη shortlist, απλά δεν έχουν αρκετό budget να καλύψουν τις αποδοχές…

 • Απόστολος

  1ον Κάνεις upvote αυτά που γράφεις αυτό και μόνο δείχνει το τι νομίζεις για τον εαυτό σου.
  2ον Εσυ δεν με πέρασες πουθενά, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε ποτέ κοινά μαθήματα. Όταν τελείωνα εσύ άρχιζες.
  3ον Να θαυμάσω τι? Έναν άνθρωπο που με το παραμικρό ίχνος κριτικής βρίζει, φωνάζει και χαρακτηρίζει κάποιον που δεν ξέρει καν? Ότι και να έχεις καταφέρει επαγγελματικά στη ζωή σου είσαι ένα τίποτα αν δεν είσαι άνθρωπος.

  Στο ΤΕΙ πέρναγες ανθρώπους για να έχεις κάποιον να σου κάνει παρέα, αλλιώς θα ήσουν μόνος σου. Στο ΤΕΙ μπροστά σε όλη τη συνέλευση είπες ψέμματα για να γίνεις μέλος μιας φοιτητικής παράταξης (που κατέρρευσε).

  Φώναξε όσο θες. Το δικαίωμα μου στην άποψη μου κανένας δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει πόσο μάλλον εσύ, ένας άνθρωπος που με τα σχόλια του δείχνει πως το μόνο που έχει για τον κόσμο όλο είναι πικρόχολα σχόλια, κακεντρέχεια και ύβρεις. Προφανώς τόσα χρόνια σπουδών δεν σου έμαθε κανένας πως να μιλάς.

  Αν προσεχές τι διάβαζες, θα έβλεπες πως όσο αφορά τις δυνατότητες σου σαν προγραμματιστή και τις ικανότητες του μυαλού σου στον τομέα της πληροφορικής τα παραδέχτηκα, γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

  Το ότι θεωρείς πως επειδή δούλεψες κάπου ή σπούδασες κάπου σε κάνει ανώτερο και είσαι στο απυρόβλητο είναι που κατακρίνω, γιατί πολύ απλά σε ξέρω από παλιά και τα σχόλια σου δείχνουν πως έγινες ακόμα χειρότερο ανθρωπάκι από ότι ήσουν. Ο Ναρκισσισμός και η μεγαλομανία στο αποκορύφωμα της.

  Μιλάς για την Ελλάδα σου την οποία εγκατέλειψες( με το πρόσχημα του ότι δεν δίνονται η ευκαιρίες και φταίει για όλα η γραφειοκρατία, οι δημόσιοι υπάλληλοι, ο ένας, ο άλλος, όλοι) και βρίζεις σχεδόν όποιον κατοικεί σε αυτή.
  Μιλάς για τα παιδιά της στα οποία ουδεμία συμβολή είχες και αντί να βοηθήσεις ως ειδήμονας σε ότι έχει να κάνει με την πληροφορική ,όπως παρουσιάζεσαι, για να βελτιωθεί η εκπαίδευση τους ξέρεις μόνο να κατακρίνεις. Εσύ που δεν είχες καμία συμβολή σε αυτά έχεις το δικαίωμα να κρίνεις και να βρίζεις ? Εφόσον έχεις την λόξα να δώσεις συνεντεύξεις και να κάνεις διαφήμιση τότε καλύτερα θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος και για καλοπροαίρετη και για κακοπροαίρετη κριτική.

  Τέλος μια φιλική συμβουλή, το έργο σου αν είναι καλό θα μιλήσει από μόνο του οτιδήποτε άλλο αποδεικνύει απλά ποιος είσαι….

 • George Delaportas

  Άλλο κριτική από άτομα που ξέρουν και άλλο να λες και να αναφέρεσαι σε πράγματα που δε γνωρίζεις καλά…

  Επίσης, το αν είμαι ανώτερος δε χρειάζεται να το κρίνεις εσύ. Το κρίνουν άλλοι ανώτεροι (και πολύ πιο ανώτεροι μου) και φυσικά του επιπέδου μου. Άρα δεν έχεις κανένα διακαίωμα σαν άτομο, που ΔΕΝ με ξέρεις καθόλου και όχι όπως λες οτι με ξέρεις, να λες ότι λες και ο λόγος σου πολύ απλά δε μετράει. Άρα σαν καλό παιδί που είσαι θα σταματήσεις εδω. Οι κομμουνιστικές σας αντιλήψεις περί ανθρώπων και ισότητας και περί ελευθερίας, όπως και η τάση σας να κρίνεται τους πάντες χωρίς να έχετε κάνει κάτι στη ζωή σας και να έχετε δώσει αξία, αλλού!

  Το έργο που έχω κάνει για την Ελλάδα όσο είμαι στο εξωτερικό καθώς και μέσω της δουλειάς μου ειναι μέχρι τώρα ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ γι ‘αυτό άμα δε ξέρεις ΜΗ ΜΙΛΑΣ.

  Αλλά δε θα αναφέρω κάτι άλλο γιατί θα μου πεις οτι κάνω διαφήμιση!

  Άρα, ο λόγος που είμαι αρνητικός και εγκατέλειψα τη χώρα όχι με το πρόσχημα αλλά με το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δεν δίνονται η ευκαιρίες και φταίει για όλα η γραφειοκρατία, οι δημόσιοι υπάλληλοι, κτλ. είναι ότι έχω δώσει τόσα πολλά για τη χώρα μου και αυτή με πολεμάει όπως είθισται βέβαια…(κακή κουλτούρα είναι αυτό) σε κάθε μου ενέργεια.

  Τα πράγματα είναι απλά. Η κακία και το μίσος σας περισσεύει…

 • George Delaportas

  Ας το λήξουμε εδώ γιατί πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία ατόμων που έχουν εμπάθεια με μένα, την ειδικοτητά μου και τη δουλειά μου.

  Eπειδή δεν έχετε να προσάψετε τίποτα για το προϊόν, γιατί είστε ανίκανοι και ΖΗΛΕΥΕΤΕ όποιον κάνει κάτι καλό, όπως και η καινοτομία, τον θάβετε.

  ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η Ελλάδα θάβει τα παιδιά της.

  ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ επίσης ότι το ΠΡΟΪΟΝ είναι FREE και απλώς υπάρχει μια δυνατότητα για δωρεά για όποιον του άρεσει ή τον βοήθησε.

  Δηλαδή ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ένα κοινωνικό αγαθό που σας το παρέχω ελεύθερα για να προστατευτείτε και το πολεμάτε. Είστε απλά δηλαδή ΚΤΗΝΗ και όχι άνθρωποι με αρχές, ήθη, όραμα, κοινωνική ευθύνη.

  Τα εκατομμύρια κόσμου που θα εγκαταστήσει την εφαρμογή θα είναι ο δικός σας κριτής για την απαίσια απάνθρωπη συμπεριφορά στο προσωπό μου.

  Δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο με άτομα μισητά και κακεντρεχή.

  ΤΕΛΟΣ.

 • Greece7

  Δεν δουλευει!

 • George Delaportas

  Aκόμα ένας με ένα fake profile που έκανε τώρα για να κατηγορήσει.

  ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.

 • Greece7

  Δεν δουλευει!!! Και οχι μονο αυτό αλλα μου εβγαλε ως Αυθεντικο ενα λογαριασμο που πηγε να με κανει φιλο ενω ηταν FAKE και μου πήρε ολες τις φωτο γιατι το ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ. Τι να κάνω ? HELP!!!

 • Greece7

  Τι εννοείς ?

 • Απόστολος

  Συνέχισε να κάνεις upvote τον αυτό σου για να νιώθεις καλύτερα, συνέχισε να νομίζεις πως είσαι ανώτερος, συνέχισε να νομίζεις πως με 2 σχόλια που διάβασες ξέρεις τον ψυχισμό, τις γνώσεις, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον, τις πολιτικές πεποιθήσεις, το εργασιακό υπόβαθρο, την προσφορά και το ποιόν αυτού που έχεις απέναντι σου, συνέχισε να βαυκαλίζεσαι με την ιδέα μεγαλείου, που κατάφερες να σε βγάλει η espresso (….) και την ευχαρίστησες και για αυτό. Συνέχιζε να νομίζεις πως μπορείς να είσαι αυτός που μπορεί να κρίνει.

  Όπως και σε όλες τις περιπτώσεις ΔΕΝ είναι στραβός ο γιαλός….

  Εγώ σε ξέρω και μπορώ να σε κρίνω και ξέρω τα ψέμματα που είπες. Όσο και να σκούζεις αυτό δεν θα αλλάξει!

  Πολλές σοβαρές εταιρίες με καινοτομίες έγιναν στην Ελλάδα μας χωρίς μέσο, χωρίς λαμογιές, Είχαν καινοτόμες και χρήσιμες ιδέες.

  ΥΓ1. Τρεις γράμματα: Φ.Α.Κ.

  ΥΓ2. Ο χειρούργος είναι παθολόγος Χειρούργος, ο ΚΑΡΔΙΟχειρούργος κάνει επεμβάσεις στην καρδιά. Εσύ δεν ξέρεις καν αν είμαι οφθαλμίατρος, χειρούργος, καρδιοχειρούργος ή manager και πάλι εκφέρεις άποψη….

  ΥΓ3. Ο προγραμματιστής φτιάχνει μια εφαρμογή, κρίση παρέχουν οι χρήστες που δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις, ούτε έχουν MSc. Για αυτούς ή κάτι δουλεύει ή όχι και η κρίση τους έρχεται από τα downloads και από τις αγορές τους. Μία καλή ιδέα αξίζει πολλά. Η σωστή υλοποίηση της αξίζει πολύ περισσότερα!

  ΥΓ4. Το επίπεδο σου το έχεις δείξει με τον τρόπο που μιλάς και τις σπασμωδικές σου αντιδράσεις.

  Κάτσε στην άγνοια σου και τον κανιβαλισμό σου, κατηγορώντας τους πάντες για τα κόμπλεξ σου. Είσαι ελεύθερος να βρίσεις όσο θες, σε επίπεδα τόσο χαμηλά που φτάνεις εσύ, εγώ δεν θα κατέβω. Καλό ξημέρωμα στο Βανκούβερ και καλή δύναμη σε όλη την πόλη!

 • Φασιστοκλαρινογαμπρός

  Φιλικά

 • George Delaportas

  ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

 • Φασιστοκλαρινογαμπρός

  Άλλη σκασίλα δεν είχαμε.

 • ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

  ΕΥΓΕ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ 0.74. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ PAYPAL ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ 10 ΕΥΡΩ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!

 • George Delaportas

  Πιτσιρίκο…

 • anti-delaportas

  get a life δελαπορτα!

 • Φασιστοκλαρινογαμπρός

  Έχω πολύ καιρό να γελάσω έτσι. Είχα έναν θείο (θεός σχωρεσ’τον) που έκανε ακριβώς έτσι όταν τα παιδιά έριχναν την μπάλα στον κήπο του.

 • Surviyia

  νομίζω ότι εδώ μέσα έχει γίνει μια τεράστια παρανόηση ! το fakefb δεν έχει γινει για όλους τους επιτηδευμένους με το fb κ το ιντερνετ…βασικά αν διαβάζατε τα άρθρα κ τις συνεντεύξης του Δελαπόρτα θα μαθαίνατε οτι έχει γίνει για τους γονείς κ μάλιστα για τους εντελώς άσχετους κ αδαείς κ ανεπιτήδευτους ….άρα παλικάρια δεν απευθύνεται σε εσας …γιατί εσείς μπορείτε με διάφορους τρόπους να κατανοήσετε εάν ειναι το fb profile fake !!! οπότε το να κάνετε κριτική για κάτι που δεν απευθύνεται σε εσάς είναι σαν να κάνετε κριτική σε μια ferrari που κάνατε test drive αλλα δεν πρόκειται αγοράσετε ποτε! οποτε το να τα χώνετε στον Δελαπόρτα απλά ειναι θέμα κακοπροαίρετης σκέψης κ τιποτε περισσότερο…

 • George31

  Οκ σταματήστε να ειρωνευόσαστε τον ανθρωπο…. Δεν δουλευει αλλα δεν ειναι λόγος για τοσο ειρωνία τυπου δώσε μου paypal

 • Surviyia

  φιλε dsd δεν απευθύνεται σε σενα …εχω ήδη κάνει σχετικό σχόλιο! απευθύνεται σε γονείς που μέχρι εχτες η μέχρι πριν μια εβδομάδα δεν γνώριζαν καθολου από fb κ από internet!!!!!! βασικά δεν νομίζω οτι περίμενε θετικα σχόλια από άτομα που ειναι γνώστες του fb γιατί εννοείτε οτι δεν δίνει λύση στα άτομα αυτα!! Εγώ όμως που τυγχανει να εχω δυο παιδιά στην εφηβία κ είμαι άσχετος κ οχι παντογνώστης οπως εσυ που κανεις κριτική κ είσαι παντως επιστητού ….εγω λοιπον ο καρα ασχετος βοηθιέμαι παρα πολύ γιατι με ενα απλό κουμπι με ενα τιποτε με μια ελαχιστη μιση κινηση τσεκαρω το προφιλ του

  οποιου δηποτε επικοινωνει κ θελει να γινει φιλος με τα παιδιά μου…οποτε συγνωμη αλλα δεν νομίζω οτι εγω που ειμαι ασχετος περιμένω εσένα να μου πεις αν ειναι καλό η κακό …κατάλαβες ?

 • Akis

  Ο λόγος για την ειρωνία δεν ειναι οτι δε δουλεύει το app αλλά η συμπεριφορά του δημιουργού.

 • George31

  Ναι αλλα ολοι εχουμε καταλαβει οτι εχει αναγκη απο ενα καλο σχολιο… Χρονια τωρα ποσταρει τετοια project αριστερα και δεξια… Ας που με μια καλη κουβεντα

 • Surviyia

  μήπως σου έχει δώσει ποτε η google τα κριτήρια για το πως φτάνει σε αποτέσματα ? πλάκα μας κάνεις ? ρε μεγάλε δεν πας να κοροιδέψεις αλλού ?
  Ειπαμε οτι το fake fb απεύθυνεται σε άσχετους , αδαεις κ μη εξοικιωμένους με το fb k to ιντερνετ …οποτε για πιο λογο κάνετε αυτες τις επιθεσεις κ τις κριτικές ? απλα ειπαμε δεν απευθυνεται σε εσας τους παντογνώστες .,ξερετε υπάρχουν κ χιλιαδες εκατομμύρια ασχετοι με το fb που δεν μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους κ στο κάτω κατω εαν εχει προβλήματα θα τα φτιαξει εαν γινεται καλοπροαίρετη κριτικη κ οχι αρνητικό χώσιμο…αυτο που κάνετε ειναι εμπάθεια κ είναι ξεκάθαρο γιατι έχει μεγαλο δίκιο αυτος που σκέφτηκε την παροιμία ΄” να ψοφησει η κατσίκα του γείτονα ‘΄΄ γιατι αυτο κανετε κ εσείς ,,,,

 • Surviyia

  αφου ειστε μηχανικοί υπολογιστών τι το θέλετε το fake fb? απλα είστε κακοπροαίρετοι κ τιποτε αλλο! δεν απευθυνεται σε εσας το fake fb …..τελος κ δεν χρειάζεται να κάνετε σχόλια γιατι περιέχουν μεσα τόνους χολής ….!!!

 • /system/bin/run-as

  Πρώτη φορά βλέπω “μικρο-σύστημα ανεπτυγμένης Τεχνητής Νοημοσύνης” με 11 IF..THEN..ELSE..

  Να ξέρεις Κ. Δελαπόρτα οτι “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια” και δυστηχώς οι
  Έλληνες του εξωτερικού (μερικοί), λένε μεγάλα λόγια για να πείσουν του
  “υποδεέστερους” Έλληνες που έχουν μείνει πίσω στη πατρίδα.

  Βλέπω τι κάνει το Google extension σου. Και ίσως κατα πάσα πιθανότητα μερικές
  φορές να δουλεύει. Το “ευριστικές μεθόδους και στατιστικά μέτρα” άστο
  καλύτερα.

 • George Delaportas

  Οι ΑΛΗΤΕΣ παίρνουν απάντηση για αλήτες.
  Οι σοβαροι, και ευτυχώς υπήρχαν σοβαροί, παίρνουν απάντηση σοβαρή.

  H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας σταματάει εκεί που ξεκινά η Δημοκρατία των άλλων. Δεν έχετε το επίπεδο και τις γνώσες να κρίνετε τα πάντα. Εάν νομίζετε πως ναι τότε φταίνε οι γονείς σας και το σχολείο σας που δε σας δίδαξε ΠΟΤΕ να σταματάτε και να ακούτε.

  ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝΑΣ. Όλοι μας μαθαίνουμε και δουλεύουμε για να γίνουμε κάτι και εγώ έχω δουλέψει και διαβάσει πολύ…

  ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ δεν έιναι σε θέση να γελοιοποιεί τη δουλειά κάποιου και το έργο του όταν ειδικά έχει αποδείξεις και έχει αξία αυτό που κάνει.

  ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

 • dsd

  Δεν νομίζω οτι γίνει καμία παρανόηση. Αυτά όλα που γράφεις δεν έχουν κανένα νόημα και καμία λογική δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Η εφαρμογή αυτή δεν νομίζω οτι περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο target group αλλά και πάλι έτσι να είναι αφού διαπιστώσαμε πως δεν λειτουργεί πως ισχυρίζεσαι οτι βοηθάει ανθρώπους σαν και εσένα που δεν ξέρεις. Εμείς που ξέρουμε σου λέμε οτι ΔΕΝ λειτουργεί σωστά. Μπορεί απο τα 10 προφίλ που ελέγχεις τα 8 να είναι fake και να μην τα βρει ή να βρει 5 fake και να μη είναι. Το αν λειτουργεί σωστά η όχι κάτι δεν είναι υποκειμενικό. Είναι αντικειμενικό. Και για να χρησιμοποιήσω το παράδειγμα σου την αγοράσω δεν την αγοράσω την Ferrari αν το αμάξι έχει πρόβλημα και το διαπιστώσω στο test drive εννοείται θα προειδοποιήσω και τους άλλους. Αν και άστοχο το παράδειγμα σου ξανά λέω μια και επειδή είμαι του χώρου πάντα δοκιμάζω νέες εφαρμογές και καινοτομίες.

  Τέλος αν και δεν μου πέφτει λόγος δεν νομίζω πρώτον να έπρεπε τα μικρά παιδιά να έχουν facebook εξαρχής και δεύτερον να μην γνωρίζετε προσωπικά αυτούς που έχουν μέσα ως φίλους.

 • George Delaportas

  …ακόμα ένας Ειδήμωνας.

  Μήπως έχεις και κώδικες στο server της Google και τα μαθηματικά μοντέλα. Γιατί δε το εκανες ρε φίλε μου εσύ εφόσον ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ 1000 LIKE?

  Λοιπόν τα αστεία να τελειώσουν εδώ. Είστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ για τη χώρα μου. Καταστρεφετε ότι χτίζουν άξιοι άνθρωποι. ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

 • George31

  Που σε ρε John ! Λεω δεν θα μπει και ο ακολουθος στη συζητηση

 • Fragkiskos Kakoulakis

  μπορεις να μου πεις γιατι κανεις like τα δημοσιεύματα σου ?
  το προγραμμα ειναι για τα σκουπιδια κατάλαβε το , τα υπολοιπα που σου εγραψα ποιο πάνω δεν σε ενδιαφέρουν ? μονο το face profil ξερεις να λες ? γιατι τα υπολοιπα που λες ειναι παπαριες

 • George31

  Γιατι σταματησες να κανεις upvote τα post σου ? Επειδη σε μαλωσε ο Αποστολός?

 • /system/bin/run-as

  Δυστηχώς (για σένα) δεν μένω Ελλάδα.
  Plus οτι ειμαι και ερευνητής ασφάλειας στο εξωτερικό σε μεγάλη εταιρεία.
  Η φώτο είναι pixelated για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας (δικούς σου). Μέτρα τα IF.

 • dsd

  Σου απάντησα πιο κάτω τι το θέλουμε αλλά θα στο ξανά πω. Και αν είναι χολή ή οχι ο κόσμος καταλαβαίνει πιστεύω. Αν βγει κάτι καινούργιο ειδικά κάτι που πλασάρεται ως καινοτομία και μεγάλη πατέντα εννοείται θα το δοκιμάσουμε μιας και αφορά το επάγγελμα και το πάθος μας. Αν διαπιστώσουμε όπως στην προκειμένη περίπτωση οτι πρόκειται για μια μεγάλη φανφάρα χωρίς ουσία εννοείται πάλι θα πούμε την γνώμη μας. Συγνώμη αν στην χαλάσαμε με τον φίλο σου αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν φιάξει μια εφαρμογή που όντως δουλεύει θα τον παραδεχτούμε. Και τέλος δεν ψάξαμε μόνοι μας να βρούμε την εφαρμογή του και αρχίζαμε να τον κράζουμε απο εμπάθεια. Διαβάσαμε ένα άρθρο σε ένα πολύ καλό τεχνολογικό site που υμνούσε την τεράστια αυτή εφαρμογή που είπαμε και μεις να δοκιμάσουμε.

 • nathar

  if (fb_average_post_diff_time = 5) {
  console.log(‘:: FAKE ::’);
  alert(‘This profile is: FAKE!’)
  } else {
  console.log(‘:: ORIGINAL ::’);
  alert(‘This profile is: ORIGINAL!’)
  }

  πιο heuristic δεν γίνεται… στο tech gear παιδιά σκαμπάζετε τίποτα από δαύτα…

 • George Delaportas

  Η ΔΗΕ θα τρίβει τα χέρια της και εγώ φυσικά.

  Τo reverse engineering και δημοσίευση κώδικα σε κοινή θέα αποτελεί κακούργημα με ποινή φυλάκισης και τσουχτερά πρόστιμα.

  Προφανώς έχει πολλά λεφτά ο μπαμπάκας σου.
  Θα κάνω όλες τις νόμιμες διαδικασίες….

  Θα τα πούμε στο δικαστήριο σύντομα!

 • /system/bin/run-as

  Δεν νομίζω να είναι reverse engineering το να ανοίξεις με ενα text editor το αρχείο core.js ..
  Τι άλλο θα ακούσουμε.

 • bastardelis

  Γελάει ο κόσμος…

 • nathar

  Πιο reverse engineering ρε δελαπόρτα…στο timeline του browser είναι…public κώδικας

 • nathar

  πάντως και console log και alert ρε θηρίο …

 • Φασιστοκλαρινογαμπρός

  Και για να μην έχεις να μου προσάψεις κατηγορίες ότι δε δοκίμασα το προιον, το έλεγξα και έβγαλε αρκετά προφίλ ανθρώπων που γνωρίζω ψεύτικα και άλλα που μου έστειλαν αίτημα φιλίας αλλά φαινόταν από μακριά ότι δεν αντιπροσωπεύουν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ψεύτικα. Μπορώ να το κατανοήσω επειδή δεν είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή, αλλά σίγουρα έχει πολλά ελλαττώματα και είναι δύσκολο να τελειοποιηθεί.

  Το κάθε feedback και την κάθε κριτική για οτιδήποτε δεν την παίρνουμε με τόνους κομπλεξισμού για όλους όσους δοκιμάζουν την εφαρμογή αυτή, είτε είναι Έλληνες είτε Αμερικανοί ή Κενυάτες ή οποιοσδήποτε άλλος.

  Οὐτε μίσος είχαμε προς το πρόσωπό σου, ούτε κακεντρέχεια, ούτε οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖAΜΕ.

  Όπως επίσης ούτε εσύ έχεις το δικαίωμα να αποκαλείς αυτούς που σχολιάζουν το προιον αλήτες,αποβράσματα, λαμόγια, κουκουλοφόρους, καρκίνους για τη χώρα σου, μηδενικά και άλλους πολλούς αισχρούς χαρακτηρισμούς που θα σου τους παραθέσω αυτολεξή, δεν θα σου χαριστώ. Οι προσβολές σου ξεπερνούν κάθε μέτρο και κάθε σταθμό. Επομένως έχουν κάποιο δίκιο να βρίζουν κάποιο που τους δίνει τέτοιο δικαίωμα. Ο κάθε σοβαρός άνθρωπος δεν ξεσπά στον πρώτο τυχόντα.

 • Φασιστοκλαρινογαμπρός

  Τώρα και λογοκρισία στο techgear.

 • bastardelis

  Είναι τραγικό που ένα τέτοιο site με τέτοια επισκεψιμότητα κάνει τέτοια λάθη και ούτε ΚΑΝ είδε τι είναι αυτό…

 • nathar

  Πάντως ντροπή πέρα από τον Δελαπορτά που ξεφτιλίζεται σε κάθε post οι moderators του techgear να περνάνε τέτοια άρθρα με μηδενική έρευνα. Ενδεχομένως να παίζει κανάς γνωστός γιατί μόνο έτσι δικαιολογείται.

 • nathar

  “Το FAKE FB είναι αποτέλεσμα 2 μηνών προσωπικής έρευνας, βασισμένο σε γνώσεις ετών. “

 • γκεστ

  Λιώνω!!

 • /system/bin/run-as

  Κατά πάσα πιθανότητα να δουλεύει, αλλά με πολλά FPs.

  To 95% σίγουρα δεν το πιάνει επειδή δεν έχει γίνει πουθενά train και δεν χρησιμοποιεί “τεχνητή νοημοσύνη”.

  Για να κάνεις κανονικά train θέλεις μεγάλα data sets απο fake και αυθεντικά profiles.. etc etc.

 • Pavlos

  Σου θίξανε τον κώδικα ρε τιτανομέγιστε hacker/ερευνητή του ZDI;;;

 • Pavlos

  Ειστε καρκινος για τη χωρα μου ειπε αυτός που σε παμπολλες συνεντευξεις έχει πει “Greece was too small for me” ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

 • theo

  Η απορία μου είναι γιατί επιμένεις να διαφημίζεις το ZDI τη στιγμή που α) μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε λογαριασμό εκέι (το εάν θα στείλεις τίποτε είναι άλλο θέμα) και β) δεν προσφέρουν κάποιου είδους certification. Επίσης γιατί επιμένεις ακόμα στην ιστορία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ η μόνο επαφή που είχες είναι ότι έκανες αίτηση που απορρίφθηκε.

 • theo

  Και μετά από 1; χρόνο γύρισε πίσω, μετά το βατερλώ ονόματι PANDOO (μην τα ξεχνάμε αυτά).

 • ChrisElp

  Ενημέρωση προς όλους για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και για να μη γράφονται ανακρίβειες.

  Τον τελευταίο καιρό αποφασίσαμε να δεχόμαστε τις προσπάθειες διάφορων Ελλήνων developers για να έχουν ένα βήμα προώθησης της δουλειάς τους. Όπως συνέβη σε προηγούμενες περιπτώσεις (βλ. πρόσφατα Top 10 Quizzer και Quizdom) δημοσιεύτηκε το υλικό που μας παρείχε ο εκάστοτε developer. Από τη στιγμή που η δημοσίευση γίνεται καθαρά στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού από τους δημιουργούς και όχι από συντάκτη του Techgear.gr, αφήνουμε το κοινό να κρίνει απευθείας τον δημιουργό.

  Να σημειωθεί ότι από κανέναν δεν έχει ζητηθεί χρηματική αμοιβή για τη δημοσίευση (όποιος αμφιβάλει μπορεί να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε developer θέλει) και πρόκειται καθαρά για μια δοκιμή που γίνεται τελευταία.

  Αγαπητέ nathar (ειλικρινά τίποτα προσωπικό, απλά βλέπω το σχόλιο σου τώρα που γράφω) ούτε γνωστοί είμαστε με κάποιον, ούτε θα κάνουμε έρευνα για ένα Chrome extension ή κάποια εφαρμογή που μας έρχεται με τα πλήρη στοιχεία του developer. Στην τελική, από μόνοι σας μπορείτε να κρίνετε (και κρίνατε σε όλες τις περιπτώσεις) άμεσα και απευθείας τον δημιουργό.

  Σε ό,τι αφορά τα σχόλια για το συγκεκριμένο, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια μιας ομαλής συζήτησης (τόσο από τους commenters, όσο και από τον δημιουργό) και σύντομα θα διαγραφούν τα περισσότερα από τον moderator.

  Ψυχραιμία παιδιά!

 • theo

  Και για όσους δε χόρτασαν deladoor, μπορούμε να συνεχίσουμε τη φαρσοκωμωδία στη σελίδα της Espresso όπου του γράφουν διθυράμβους

 • Pavlos

  Εχει αρνηθει προταση της NSA οπως λεει ο ιδιος, εις διπλουν!

 • Pavlos

  Το Core.js ειναι και το βασικο κομματι εξ’αλλου του App!

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ

 • γκεστ

  Αξιοσημείωτο είναι ότι ο προγρ…, ο προγρ.. ο προγρ… δε μπορώ να το πω..( ΙΦ ΔΕΝ ΕΛΣ) όχι..
  πέτυχε αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη.

  Λίγα λεπτά προσοχής και συζήτησης που στερήθηκε στα παιδικά του χρόνια.

  Θύμισες Λουκά Γεώργιε..

  Ου σιξ χάντρεντ σίξτυ σιξ

  Ου σιξ χάντρεντ σίξτυ σιξ

 • nathar

  Αυτός δηλαδή που κουβέντιασε με τον “developer” δεν ψιλιάστηκε
  τίποτα με αυτά που άκουγε;

 • Pavlos

  Oχι ειναι τοσο γαματος ο Deladoor που τους σαγηνεύει όλους με το μοναδικό του ομιλιτικό χάρισμα!

 • Pavlos

  Θέλω να μας δείξεις τα copyrights σε ποιό σημείο του ψευτο-obfuscated fb_fake.js βρίσκονται! Γιατι έψαχνα και δεν βρήκα κάτι! ίσως βέβαια ο δικηγόρος σου τα βρει με κάποιο μαγικό τρόπο όταν θα πας να του ζητήσεις να καταθέσει μηνυση! Καλα για το δε δικαστήριο δεν το συζητάω καν!

 • Kamatero4

  Πέρα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του “hacker” και το παραλήρημα περί “τεράστιας εμπειρίας”, μέχρι τις απειλές και την εξύβριση προσώπων, κοινωνικών ομάδων, μέχρι και της Ελλάδας (στην οποία είχαμε το θάρρος να παραμείνουμε παρά τις δυσκολίες που συναντούμε συνέχεια) οφείλεις ως συντονιστής να προστατέψεις όποιον δεν έχει εξοικειωθεί με τους υπολογιστές γενικότερα και την ασφάλεια ειδικότερα, και θα διαβάσει το άρθρο. Έχουν μεγάλη βάση οι ισχυρισμοί των περισσότερων εδώ μέσα, πως δεν πρόκειται να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή ενός αγνώστου, αν δε δουν τον κώδικα της εφαρμογής. Εδώ είναι δεκτό το αίτημα του δημιουργού για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας να προστατέψει αυτό που τελοσπάντων έφτιαξε, όμως αν αναλογιστείς το ζόρι και την τεράστια οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί οι κολοσσοί της πληροφορικής από τα ψεύτικα προφίλ (ηλεκτρονικό έγκλημα) και απασχολούν ολόκληρες ομάδες πάνω σε αυτό… καλά κάνει ο αναγνώστης του techgear και ανησυχεί μήπως τελικά ο χ,ψ άγνωστος δεν προσφέρει αυτά που λέει και θέτει θέμα εμπιστοσύνης. Σε ευχαριστώ για την παρέμβαση, αν και δεν είχα σκοπό να συμμετάσχω σε όλο αυτό το flaming/trolling παρά το ότι συμφωνώ με τα περισσότερα παιδιά εδώ.

 • Kamatero4

  Μαγικό, μην ξαναπατήσεις Ctrl-Alt-Del στα WinXP βγαίνουν όλα τα processes!!!!

 • Pavlos

  Ποια copyrights;;; Τα αρχεια του App ειναι χωρις copyrights, ή τουλάχιστον το αρχείο με τα 11 if και την “Τεχνητη Μπούρδα”

 • Pavlos

  Πάντως για να ξέρετε όλοι εσείς τα γατάκια που υποτιμάτε τον Δελαπόρτα, το Fake FB χρησιμοποιεί το Core.js του localhost.ltd!!! Αντε αμεσως να αμφισβητήσετε την αξιοπιστία της εφαρμογής!

 • ChrisElp

  Δεν νομιζω οτι είναι απαραίτητο να το αναφερω, αλλα ηταν επιθυμία του δημιουργού να δημοσιευθεί υπο τη μορφή ερωταπαντήσεων. Στέλνονται τα ερωτήματα και ο παραλήπτης στέλνει πίσω τις απαντήσεις του. Anyway…Πιστεύω οτι στην προηγούμενη ανάρτηση μου οτι είμαι σαφής για τη φύση αυτών των posts

 • Kamatero4

  Και ένα loop να φτιάξεις με Writeln(‘Hello’) θεωρείται κώδικας. Αυτό σε πείραξε από όλα αυτά;

 • Guest

  Re delaporta, otan mpaineis sta irc kai milas gia kernel development se VB eisai anideos. Epomenws stamata na paristaneis ston sxetiko. PARATA thn plhroforikh giati den exeis idea palioteitzh ths plakas.

  PS vale to rice packet ekei pou ksereis kai stamata na prospatheis na to paikseis eksypnos 🙂

 • foutz

  σε 4 fake profile έκανα test. όλα Original! χαχα

 • Akis

  Chris για να μη δημιουργείται αυτο το αρνητικό κλιμα για το site,με τις δημοσιευσεις προγραμμάτων και παιχνιδιών ιδιωτών(που σε ορισμενες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρη διαφήμηση του τίποτα και κοροιδία),η καλύτερη λύση είναι η προσπάθεια αυτή που λές να συντάσσεται σε ξεχωριστό tab/υποσύνδεσμο του site,greek developers,app, ή όπως αλλιώς.Όποιος θέλει ας μπαίνει.Όχι στα τεχνολογικά νέα της κύριας σελίδας.

 • geomam

  Λυπάμαι πάρα πολύ για τα σχόλια εναντίων του προγραμματιστή αλλά και τις απαντήσεις του. Αυτό βέβαια θα τα κρίνουν οι mods. Όσο αφορά το add-on το δοκίμασα και εγώ. To δοκίμασα σε 20 άτομα. Μετά από πολλές φορές που πάτησα το κουμπάκι, έναν φίλο τον ανέφερε σαν πραγματικό. Στους υπόλοιπους δεν έδειξε ποτέ κάτι. Δεν ξέρω αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να τσεκάρει, αλλά από θέμα ταχύτητας υπολογιστή και σύνδεσης, δεν έχω πρόβλημα. Ίσως να κάνω και γω κάποιο λάθος, οπότε θα ήθελα πολύ μια απάντηση.

 • Δε καταλαβαίνω την ειρωνεία σου. Απλά σου είπα κάτι απλό και εσύ αμέσως να μου την πεις. Τέλος πάντων.

 • Σήμερα που το δοκίμασα, έκανα ελάχιστα page down και δούλεψε σε κάθε προφίλ που κοίταξα. Μόνο που μου έβγαλε όλα σαν ORIGINAL ενώ τσέκαρα Fake προφιλ (προφιλ που ήταν για παιχνίδια). Ίσως επειδή έχουν κάποια “ζωή” (είναι από το 2010) να τα θεωρεί original. Καλή προσπάθεια αλλά θέλει επειγόντως διόρθωση. Και φυσικά το λέω με φιλικό τρόπο.

 • John Tsiombikas

  Ma an einai patenta simainei oti prepei na exeis dimosiopoiisei idi to pos leitourgei leptomeros, allios den mporeis na pareis patenta gia kati… Poio einai to patent number na to psaksoume online? 🙂

 • Vlad

  δηλαδή το συγκεριμένο extension είναι επί πληρωμής απλά για να βλέπω πια προφίλ είναι και καλά ψεύτικα?

 • Vlad

  λολ “αυτό το σχόλιο έχει διαγραφεί”

 • Akyros

  Να πεταχτώ και εγώ στα σχόλια! Επαναλαμβάνετε συνεχώς πως η εφαρμογή απευθύνεται σε γονείς που δεν έχουν ιδέα από social media και διαδίκτυο… το θέμα δεν είναι αυτό. το θέμα είναι ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί για ΟΛΟΥΣ. Γιατί όπως τους fake Λογαριασμούς μας βγάζει εμάς Original έτσι βγάζει και στους υπόλοιπους που δεν έχουν ιδέα από Internet. Το οποίο σημαίνει ότι η εφαρμογή βάζει σε έναν ακόμη κίνδυνο τους χρήστες της μιας και μπορεί εμείς να καταλαβαίνουμε ποιος είναι fake και ποιος όχι, αυτοί που δεν γνωρίζουν όμως μπαίνουν σε κίνδυνο με τα εύσημα σας.

  Επίσης να πω πως η ιδέα γενικά είναι πολύ καλή αρκεί να δουλεύει. Ασχοληθείτε με το αρνητικό feedback όσο πρέπει ώστε να καταφέρετε να την τελειοποιήσετε και όχι περισσότερο απ ότι ασχολείστε για την υλοποίηση της.

 • John Priestakos

  Το comment μου δεν αναφέρει πουθενά πως, δεν θέλω να το αγοράσω ή αν θέλω. Ούτε να κατακρίνω την εφαρμογή. Απλά δεν αναφέρει πουθενά ο συντάκτης το κόστος του extention. Μην αρπάζεστε όλοι λες και σας κατέκριναν το δημιούργημα σας.

 • John Priestakos

  Εμένα μέχρι τώρα μου έχει βγαλει σε 2 fake οτι είναι. Δεν ξέρω και γω τα κριτήρια του ελέγχου. Αλλα τι να πείς….γενικα με το facebook και τα media δεν μπορεις να εχεις μια ολοκληρωμένη άποψη. Ετσι κ αλλιως τι αν είναι fake, τι κ αν δεν είναι….δεν εχει σημασια. Δεν παυει να είναι ενδιαφέρον Extension αλλα το οχι υπάρχει κόστος, νομίζω είναι ακυρο.

 • phantom

  Προσωπικά ως Τεχνικός Η/Υ δεν μπορώ ούτε ΚΑΝ να διανοηθώ πως υπάρχει “Μηχανικός Η/Υ”… που δεν τον απασχολεί ΠΩΣ λειτουργεί αυτό το κάτι με το οποίο καταπιάνεται!

  Καταπιάστηκα με το FAKE FB, οπότε ως άτομο με ψώρα στο “ΠΩΣ”, θέλω να κατανοήσω τον τρόπο φιλτραρίσματος, αφού μετά απο ΠΟΛΥ απλές δοκιμές που έκανα, η “τεχνική νοημοσύνη” του plug-in απέτυχε παταγωδώς! Αυτό που θεωρώ FAKE αγαπητέ κ.Δελαπόρτα, είναι αυτό που ξέρω πως ΣΙΓΟΥΡΑ είναι FAKE! Διαφορετικά δεν θα εξέφραζα καν άποψη! (μην ξεχνάς οτι μιλάμε για ΔΙΚΟ μου λογαριασμό, τον οποίο γνωρίζω ΠΟΛΥ καλά αν έχω “συνδέσει” με οποιονδήποτε τρόπο με τον κανονικό μου λογαριασμό ή όχι)

  Τώρα αν για κάποιους αυτό είναι παράλογο, καλά κάνουν και το πιστεύουν! Έχουν κάθε δικαίωμα!
  Για μένα δεν είναι! Ούτε και για έναν δημιουργό software θα έπρεπε να είναι!

  Δεν ήταν “χώσιμο” όπως είπε ο αγαπητός hater “Surviyia”, ούτε και τίποτα παραπάνω απο ένα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ερώτημα προς το άτομο που δημιούργησε το plug-in αυτό!

  Δεν θα πω εγώ αν ο κ.Δελαπόρτας είναι τυχοδιώκτης, ή απάτη, ή το οτιδήποτε…! Θα το “πει” ο ίδιος του, με τις απαντήσεις που δίνει!

  Φιλικά πάντα…

 • τιηξκ

  Παραμένω στην αρχική μου άποψη.. Ντελαντορ

  Γελάει ο κόσμος…

 • Tope

  Αυτή η εφαρμογή δουλέυει μόνο σε καθιζήμτα?

 • Tope

  ΔελαπάρεΠόρτας