RIM

Η RIM επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται πίσω από τη διαμαρτυρία "Wake Up" κατά της Apple!

Βρέθηκε τελικά ο υπεύθυνος της καμπάνιας "Wake Up" έξω από το Apple Store του Σίδνει, και προς γενική έκπληξη, πίσω από τη διαμαρτυρία αυτή βρίσκεται η παραπαίουσα RIM!

Wake Up Protest Apple Store

Όταν έγινε γνωστή η διαμαρτυρία, οι υποψίες έπεσαν από την πλεοψηφία του Internet επάνω στη Samsung, αλλά οι Κορεάτες διέψευσαν επίσημα ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με την καμπάνια "Wake Up".

Τελικά, αποδείχτηκε ότι ο blogger που "έτυχε" να βρίσκεται εκεί για να τραβήξει το video, εργαζόταν στο παρελθόν για λογαριασμό της Καναδικής εταιρίας, η οποία ωστόσο αρνείται ότι τον πλήρωσε για την βιντεοσκόπηση.

Όπως και να 'χει, ο Richard Gillett, διευθυντής επικοινωνίας για τα BlackBerry, δήλωσε επίσημα ότι:

"Επιβεβαιώνουμε ότι η Αυστραλιανή διαφημιστική καμπάνια 'Wake Up', η οποία περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών μεταξύ Σίδνει και Μελβούρνης, έχει δημιουργηθεί από τη RIM Australia. Η αποκάλυψη θα γίνει στις 7 Μαΐου"

Πιθανότατα ο Gillett αναφέρεται στην κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10, αλλά θα πρέπει να είναι πραγματικά το κάτι άλλο για να δικαιολογήσει αυτή την "επίθεση", μιας και τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει σχεδόν κανένα σημείο ανταγωνισμού της RIM με τις κυρίαρχες εταιρίες.

[via TheVerge]

Loading