Η Samsung διαψεύδει ότι διοργάνωσε την καμπάνια “Wake Up” έξω από το Apple Store

Δεν πέρασαν πολλές ώρες από τότε που γράψαμε για την καμπάνια “Wake Up” υπό τη μορφή διαμαρτυρίας έξω από το Apple Store στο Σίδνει, και η Samsung Electronics Australia προέβη σε επίσημη διάψευση ότι βρίσκεται πίσω από αυτήν την κίνηση.

Wake Up Protest Apple Store

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από Αυστραλό blogger, όλες οι υποψίες έπεσαν επάνω στη Samsung, καθώς δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να καταφερθεί ενάντια στους καταναλωτές της Apple, με τα περιβόητα διαφημιστικά spots για την προώθηση του Samsung Galaxy Note, αλλά και με το πρόσφατο teaser του Samsung Galaxy S III που καλεί τον κόσμο να βγει απ’ το κοπάδι.

Πάντως, παρά τη διάψευση της Samsung, η πλειοψηφία του κόσμου συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτή βρίσκεται πίσω από την καμπάνια “Wake Up”, συμπέρασμα που εξάγουμε από τα εκατοντάδες σχόλια που παρακολουθούμε σε fora και μεγάλα τεχνολογικά blogs του εξωτερικού, πόσω μάλλον όταν κανείς δεν έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη για τη διοργάνωση αυτής της διαμαρτυρίας.

Όπως και να ‘χει, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η παρουσίαση του Samsung Galaxy S III την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαΐου.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Samsung. Bookmark the permalink.

Comments are closed.