Samsung: Φέρνει το πρόγραμμα Self Repair σε Ελλάδα και Κύπρο με περισσότερες συσκευές

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα Self-Repair είναι πλέον διαθέσιμο για τα τελευταία smartphones, tablets και PC στη Νότια Κορέα και σε ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Για πρώτη φορά, η Samsung επεκτείνει το πρόγραμμα σε αναδιπλούμενα Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Z Flip5 και Z Fold5. Αυτό προσφέρει στους χρήστες Galaxy επιπλέον ευκολία και επιλογές για να αξιοποιήσουν περισσότερο τις συσκευές τους, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Μέχρι τον Δεκέμβριο, θα προστεθούν περισσότερα προϊόντα Galaxy - συμπεριλαμβανομένων της σειράς Galaxy S23, της σειράς Tab S9 και της σειράς Galaxy Book2 Pro.

Η Samsung ξεκίνησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα Self-Repair στις ΗΠΑ το 2022 και επεκτάθηκε στη Νότια Κορέα, τη Βραζιλία, το Μεξικό και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες νωρίτερα φέτος. Τώρα, η Samsung επεκτείνει την κάλυψη του προγράμματος σε 30 επιπλέον χώρες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου. Η κίνηση αυτή αποτελεί έναν ακόμη τρόπο για τους χρήστες να συμμετάσχουν στο ταξίδι της Samsung για να κάνουν περισσότερα με λιγότερα με τους πόρους του πλανήτη.

Το πρόγραμμα παρέχει στους χρήστες Galaxy πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά - επιτρέποντάς τους να αντικαταστήσουν την οθόνη, το πίσω γυαλί, τις θύρες φόρτισης, το ηχείο, τη θήκη SIM, τα power και volume buttons στα Galaxy smartphones τους. Ομοίως, οι χρήστες της σειράς Galaxy Book θα μπορούν να επισκευάσουν την μπροστινή και πίσω θήκη, την οθόνη, την μπαταρία, το touchpad, το πλήκτρο λειτουργίας με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα λαστιχένια πόδια, τον ανεμιστήρα και τα ηχεία.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Samsung να παρέχει στην κοινότητα Galaxy περισσότερες επιλογές επισκευής, οι χρήστες θα μπορούν να διατηρούν όλα τα εργαλεία επισκευής - παρέχοντας μια βολική και χωρίς προβλήματα μέθοδο για να επισκευάζουν τις συσκευές Galaxy ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες Galaxy μπορούν να επισκεφθούν το Samsung.com για να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα αυτοεπισκευής της Samsung.

Loading