Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά SSD με τεχνολογία 3D V-NAND στην ελληνική αγορά

samsung_850pro_2

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς σκληρών δίσκων, SSD 850 PRO στην ελληνική αγορά. Η νέα σειρά SSD διαθέτει την τεχνολογία αιχμής 3D vertical NAND (V-NAND) flash μνήμης, θέτοντας νέα standards στις επιδόσεις των σκληρών δίσκων.

Με τη μοναδική τεχνολογία της Samsung V-NAND, ο νέος 850 PRO είναι ιδανικός για υψηλής τεχνολογίας Η/Υ και σταθμούς εργασίας. Η Samsung V-NAND ξεπερνά το όριο πυκνότητας που διέθετε η αρχιτεκτονική NAND, την οποία χρησιμοποιούσαν οι συμβατικές μνήμες flash. Με τον τρόπο αυτό παρέχει υψηλή ταχύτητα, αντοχή και ακόμα καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

samsung_850pro_1

Ο Samsung 850 PRO SSD προσφέρει μοναδικές ταχύτητες και εξαιρετική αντοχή, σημειώνοντας τις υψηλότερες επιδόσεις μεταξύ των SSD που χρησιμοποιούν το SATA III interface (6Gb/s). Η ταχύτητα ανάγνωσης φθάνει μέχρι και τα 550 MB το δευτερόλεπτο (MB/s), με την ταχύτητα εγγραφής να φθάνει μέχρι και τα 520MB/s. Οι επιδόσεις ανάγνωσης τυχαίων εντολών αγγίζουν μέχρι και τις 100.000 ανά δευτερόλεπτο (IOPS), και οι εντολές εγγραφής ανέρχονται έως και τις 90.000 ανά δευτερόλεπτο (IOPS).

Ο δίσκος διαθέτει, επίσης, τη λειτουργία, Dynamic Thermal Guard, που διατηρεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία, προφυλάσσοντας τυχόν απώλεια δεδομένων λόγω υπερθέρμανσης.

Ο σειρά, Samsung 850 PRO είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε 128GB, 256GB και 512GB, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει και ο SSD, 1 terabyte (TB).

This entry was posted in Hardware, Samsung, Storage. Bookmark the permalink.
 • Σκαλαμπρίνης

  Αν είναι να καταλήξει σαν το τεράστιο κάζο με τους 840 και 840 Evo, καλύτερα να λείπει. Ακόμα περιμένουμε firmware update…

 • Sakis94

  απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο προβλημα γιατι να βγαλουν update ?

 • leukos_zourlomandias

  840 evo καζο; 3 ατομα γνωριζω που τους εχουν μαζι και εμενα και δεν υπηρξε κανενα θεμα. Αριστοι SSD.

 • Fr F

  Ε όχι και κάζο! Ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.

 • zer0rec0rd

  Μήπως Έχεις Κάποιο Θέμα Αλλού Hardware? BiOS Update Done?

  Μια Χαρά Λειτουργούν Κανένα Πρόβλημα Εως Τώρα!

 • Σπύρος Κατσαβός

  Έχει αναφερθεί ως πρόβλημα στο ίντερνετ με τους 840 evo (με μια αναζήτηση θα σας λυθούν οι απορίες) Το θέμα είναι ότι επηρεάζονται μόνο με όσους έχουν TLC τσιπ μνήμης και όχι αυτοί που έχουν MLC. Εγώ έχω τον 830 και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

 • The Scottish

  Εγώ πήρα το 1ΤΒ 840 EVO κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εκανα migration με το software που παρέχει και όλα τα files,drivers,programs,OS WIN7 μεταφέρθηκαν τέλεια μέσα σε 1:50.Δύο μήνες χρήσης και όλα τέλεια.

 • Pingback: Samsung T1 SSD: Ο πρώτος φορητός SSD της εταιρείας με μέγεθος όσο μια πιστωτική κάρτα()