Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά SSD με τεχνολογία 3D V-NAND στην ελληνική αγορά

samsung_850pro_2

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς σκληρών δίσκων, SSD 850 PRO στην ελληνική αγορά. Η νέα σειρά SSD διαθέτει την τεχνολογία αιχμής 3D vertical NAND (V-NAND) flash μνήμης, θέτοντας νέα standards στις επιδόσεις των σκληρών δίσκων.

Με τη μοναδική τεχνολογία της Samsung V-NAND, ο νέος 850 PRO είναι ιδανικός για υψηλής τεχνολογίας Η/Υ και σταθμούς εργασίας. Η Samsung V-NAND ξεπερνά το όριο πυκνότητας που διέθετε η αρχιτεκτονική NAND, την οποία χρησιμοποιούσαν οι συμβατικές μνήμες flash. Με τον τρόπο αυτό παρέχει υψηλή ταχύτητα, αντοχή και ακόμα καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

samsung_850pro_1

Ο Samsung 850 PRO SSD προσφέρει μοναδικές ταχύτητες και εξαιρετική αντοχή, σημειώνοντας τις υψηλότερες επιδόσεις μεταξύ των SSD που χρησιμοποιούν το SATA III interface (6Gb/s). Η ταχύτητα ανάγνωσης φθάνει μέχρι και τα 550 MB το δευτερόλεπτο (MB/s), με την ταχύτητα εγγραφής να φθάνει μέχρι και τα 520MB/s. Οι επιδόσεις ανάγνωσης τυχαίων εντολών αγγίζουν μέχρι και τις 100.000 ανά δευτερόλεπτο (IOPS), και οι εντολές εγγραφής ανέρχονται έως και τις 90.000 ανά δευτερόλεπτο (IOPS).

Ο δίσκος διαθέτει, επίσης, τη λειτουργία, Dynamic Thermal Guard, που διατηρεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία, προφυλάσσοντας τυχόν απώλεια δεδομένων λόγω υπερθέρμανσης.

Ο σειρά, Samsung 850 PRO είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε 128GB, 256GB και 512GB, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει και ο SSD, 1 terabyte (TB).

Loading