Sony 3D Creator: Αναβάθμιση στην εφαρμογή φέρνει τη δυνατότητα απευθείας κοινοποίησης στο Facebook

[Δ.Τ.]

Από σήμερα θα μπορείτε να ανεβάζετε σαρωμένα 3D αντίγραφα απευθείας στο χρονολόγιο σας στο Facebook μέσω της εφαρμογής 3D Creator. Έτσι, θα είστε ο πρώτος απ’ τους φίλους σας με 3D φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τη νέα αυτή αναβάθμιση, οι χρήστες του 3D Creator των Xperia smartphones θα μπορούν να μοιράζονται τις 3D σαρωμένες φωτογραφίες τους απευθείας με τους φίλους τους στο Facebook μέσω του διαδραστικού 3D format για αναρτήσεις του Facebook. Αυτό σημαίνει ότι όποιος βλέπει την ανάρτησή σας θα μπορεί να περιστρέφεται, να «μετακινείται» εικονικά δεξιά και αριστερά και να μειώνει ή να αυξάνει την εστίαση στη φωτογραφία σας απευθείας στη Ροή Ειδήσεων του Facebook. Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται, λοιπόν, και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κοινοποιήσεις 3D φωτογραφιών.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το 3D Creator; Με την αποκλειστική αυτή εφαρμογή για συσκευές Xperia, μπορείτε να απαθανατίζετε διάφορες στιγμές της ζωής σας σε μορφή 3D μέσω του smartphone σας και να μετατρέπετε ανθρώπους και αντικείμενα σε ψηφιακά 3D avatars υψηλής ανάλυσης.

Οι 3D δημιουργίες δεν αποτελούν πια αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματιών. Με το 3D Creator της Sony γίνονται προσιτές σε όλους, αφού η 3D σάρωση απαιτεί πλέον ελάχιστα δευτερόλεπτα και η κοινοποίησή τους μια στιγμή μόνο. Για τους χρήστες που διαθέτουν ήδη το 3D Creator στα μοντέλα XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium, η εφαρμογή θα αναβαθμιστεί μέσω του Google Play.

Διαβάστε περισσότερα για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Facebook για τις 3D αναρτήσεις, εδώ​.

Loading