Ahsoka: Η νέα Star Wars σειρά έρχεται τον Αύγουστο στο Disney+

Από τις σημαντικότερες αποκαλύψεις στο Star Wars Celebration ήταν και το πρώτο teaser trailer για τη νέα τηλεοπτική σειρά Ahsoka, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ με πρωταγωνίστρια την Rosario Dawson.

Στο trailer βλέπουμε την Ahsoka να συναντιέται με τη Sabine Wren με πιθανό σκοπό την οργάνωση μιας αποστολής διάσωσης του Ezra Bridger, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στον διαγαλαξιακό χώρο στο τέλος του Star Wars Rebels μαζί με τον Grand Admiral Thrawn. Ο τελευταίος φαίνεται ότι θα αποτελέσει πολύ σημαντικό παράγοντα στην υπόθεση της σειράς, μιας και η Ashoka Tano τον χαρακτηρίζει μεγάλο πρόβλημα και τον βλέπει ως διάδοχο του θρόνου της Αυτοκρατορίας.

Προφανώς το teaser δεν μπορεί να δώσει όλες τις απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον μάθαμε ορισμένα από τα ονόματα του cast που θα πλαισιώσει την Rosario Dawson, όπως οι Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Genevieve O’ Reilly και Mary-Elizabeth Winstead. Δεν αποκλείεται πως θα δούμε και τον Hayden Christensen και πάλι στον ρόλο του Anakin Skywalker (Darth Vader). Στην παραγωγή του Ahsoka συμμετέχει και ο Dave Filoni (The Mandalorian) ως ένας από τους σεναριογράφους.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας.

Loading