Οι Anonymous απειλούν μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών [Video]

Μέχρι το Μεξικό έφτασε η χάρη των Anonymous, που απειλούν αυτή τη φορά να ξεσκεπάσουν μέλη του καρτέλ ναρκωτικών “Los Zetas”, σε περίπτωση που δεν ελευθερώσουν ένα απαχθέν μέλος της δημοφιλούς ομάδας hackers!

Μέσα από video τους στο YouTube, απειλούν να δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των μελών του καρτέλ στη Veracruz, δίνοντας τους διορία να ελευθερώσουν τον όμηρο μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το video, η απαγωγή διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στους δρόμους της Veracruz. Μάλιστα, η δημοφιλής ομάδα hackers απειλεί να ξεσκεπάσει δημοσιογράφους, ταξιτζήδες, ακόμα και αστυνομικούς οι οποίοι συνέβαλαν στην απαγωγή (ή βοήθησαν στο κουκούλωμα της).

Οι “Los Zetas” είναι μια από τις πλέον επικίνδυνες συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών του Μεξικού, ευθυνόμενη για αμέτρητους άγριους σκοτωμούς. Σε αυτούς αποδίδονται η επίθεση στο Monterey Casino τον περασμένο Αύγουστο που κόστισε τις ζωές 53 ανθρώπων αλλά και η μαζική σφαγή 190 ανθρώπων στην πολιτεία Tamaulipas. Μια 39χρονη γυναίκα από το Nuevo Laredo βρέθηκε αποκεφαλισμένη αφού έγραψε σε τοπικό forum για τους Los Zetas, ενώ δυο bloggers βρέθηκαν κρεμασμένοι στην ίδια πόλη.

Όπως καταλαβαίνετε, σε περίπτωση που οι Anonymous αποκαλύψουν τελικά πληροφορίες για το καρτέλ, το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν νέες αιματοχυσίες…

[πηγή theregister.co.uk]

This entry was posted in Misc and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Οι Anonymous απειλούν μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών [Video]

  1. Pingback: Οι Anonymous απειλούν μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών [Video] | Κάθε Μέρα