Barbarians: Η νέα σειρά εποχής για τις μάχες Γερμανών και Ρωμαίων έρχεται στο Netflix

Όσοι την βρίσκετε με ευρωπαϊκές παραγωγές και σας κεντρίζει το ενδιαφέρον να δείτε μια σειρά εποχής όπου οι πρωταγωνιστές μιλούν Γερμανικά και Λατινικά, τότε ρίξτε μια ματιά στο πρώτο trailer του επερχόμενου Barbarians, το οποίο έρχεται στο Netflix στις 23 Οκτωβρίου 2020.

Το Barbarians αποτελεί δημιουργία των Jan Martin Scharf και Arne Nolting, οι οποίοι είχαν ως όραμα να αποδώσουν τις μάχες των γερμανικών φύλων απέναντι στην πανίσχυρη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία από την οπτική των…Γερμανών. Απ’ όσα μπορούμε να καταλάβουμε από το trailer, οι “κακοί” Ρωμαίοι πραγματοποιούν επίδειξη δύναμης και εξουσίας σκοτώνοντας μερικούς αιχμαλώτους και οι διάφορες γερμανικές φυλές αποφασίζουν για πρώτη φορά να ενωθούν και να επιτεθούν, παίρνοντας με το μέρος τους έναν υψηλόβαθμο Ρωμαίο με γερμανικές ρίζες για να τους οργανώσει.

Οι δημιουργοί της σειράς αναφέρουν πως συνεργάστηκαν στενά με ιστορικούς για να αποδώσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια τις γλώσσες και την ατμόσφαιρα της εποχής, ενώ υπόσχονται μια πλούσια ιστορία με ιδιαίτερο χτίσιμο των χαρακτήρων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading