up_icon
Canon Peripherals Printers

Canon imagePROGRAF Pro-300: Ιδανικός για ημι-επαγγελματίες και επίδοξους φωτογράφους

13 Ιουλίου 2020 Yannis Elpidis

Canon imagePROGRAF Pro-300: Ιδανικός για ημι-επαγγελματίες και επίδοξους φωτογράφους

Η Canon παρουσιάζει τον imagePROGRAF PRO-300, έναν εκτυπωτή A3+ που διαθέτει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της βραβευμένης σειράς imagePROGRAF PRO – ιδανικό για ημι-επαγγελματίες και επίδοξους φωτογράφους, μικρά στούντιο και εργαστήρια φωτογραφιών. Με μικρό βάρος και συμπαγή σχεδίαση, αυτός ο ισχυρός εκτυπωτής μπορεί να παράγει εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας με την ευκολία ενός επιτραπέζιου συστήματος.

Ερχόμενη να αντικαταστήσει τον PIXMA PRO-10S, αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά imagePROGRAF PRO της Canon, εμπνέει εμπιστοσύνη με το εύχρηστο λογισμικό και το σχεδιασμό της, ανταμείβοντας τους φωτογράφους με άψογες εκτυπώσεις κάθε φορά. Οι φωτογράφοι μπορούν να αφήσουν την εκτύπωση στον imagePROGRAF PRO-300 και να επικεντρωθούν στη φωτογραφία τους, χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες ανάκτησης ακροφυσίων και διόρθωσης κλίσης, οι οποίες μειώνουν τις απώλειες μελανιού και μέσων. Ο imagePROGRAF PRO-300 επιτρέπει την εκτύπωση χωρίς περιθώρια σε όλους τους τύπους μέσων και βελτιώνει τη μεστότητα του μαύρου και τη ζωντάνια του χρώματος, τόσο σε μέσα fine art, όσο και σε glossy. Με τον imagePROGRAF PRO-300, οι φωτογράφοι της Canon μπορούν να απολαμβάνουν μια απρόσκοπτη ροή εργασίας – από τη λήψη της εικόνας έως την εκτύπωση – με χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να ζωντανεύουν τις φωτογραφίες τους.

canon-imageprograf-pro-300-ambient-1.jpg

Εκτύπωση χωρίς δυσκολίες, εκθεσιακής ποιότητας

Με εξαιρετική μονόχρωμη εκτύπωση και ζωντανή έγχρωμη εκτύπωση μέχρι A3+, ο imagePROGRAF PRO-300 είναι απαραίτητος για τους φωτογράφους που επιθυμούν να παραδίδουν ποιοτικές εκτυπώσεις για διαγωνισμούς, γκαλερί, εκθέσεις ή πωλήσεις. Χρησιμοποιώντας 10 μελάνια χρωστικής pigment LUCIA PRO, ο εκτυπωτής επιτυγχάνει μια διευρυμένη χρωματική γκάμα, για να δημιουργήσει μεγαλύτερο βάθος και εξαιρετικό χρώμα σε κάθε εκτύπωση. Για μεγαλύτερη έκφραση των βαθιών τόνων του μαύρων και των μονόχρωμων εικόνων, αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί νέο φωτογραφικό μελάνι, αλλά και ματ μαύρο, για να πραγματοποιήσει βαθύτερους και πιο ζωντανούς τόνους του μαύρου από κάθε άλλη φορά σε μέσα glossy και fine art. Το ειδικό σύστημα Chroma Optimizer απλώνει ένα διαφανές μελάνι για την ελαχιστοποίηση των επιφανειακών ανωμαλιών σε γυαλιστερό ή ημι-γυαλιστερό χαρτί, μειώνοντας το φαινόμενο bronzing και παρέχοντας εκπληκτική τονική υπεροχή.

Παράγοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς, ο επεξεργαστής L-COA PRO της Canon χειρίζεται εύκολα μεγάλα δεδομένα εικόνας και υπολογίζει τη βέλτιστη διάταξη σταγονιδίων μελανιού σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες – εκτυπώνοντας σε A3 σε λιγότερο από πέντε λεπτά1. Με το σύστημα μελανιών LUCIA PRO, οι φωτογράφοι μπορούν να επιτυγχάνουν συνεπή, επαγγελματικά αποτελέσματα, σε μια μεγάλη ποικιλία μέσων χωρίς ταλαιπωρία. Με ξεχωριστά ακροφύσια μελάνης για τη φωτογραφία και το ματ μαύρο, ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί μια μέθοδο εναλλαγής «μηδενικού μελανιού» (zero-ink) – επιλέγοντας αυτόματα το σωστό μελάνι, με βάση το χαρτί που έχει φορτωθεί – εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την κατανάλωση μελανιού.

canon-imageprograf-pro-300-ambient-6.jpg

Εκτυπώστε με σιγουριά, εργαστείτε παραγωγικά

Ο imagePROGRAF PRO-300 ζωντανεύει τις εικόνες σε έντυπη μορφή. Με τις τεχνολογίες της σειράς imagePROGRAF PRO που ενσωματώνονται σε αυτό το μοντέλο, οι χρήστες έχουν τη σιγουριά ότι οι αρχικές τους εικόνες θα αναπαράγονται πιστά και με μέγιστη παραγωγικότητα. Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες κατά την εκτύπωση επαγγελματικής φωτογραφίας, είναι η φραγή στα ακροφύσια μελανιού, η οποία προκαλεί αστοχίες. Για να καταπολεμηθεί αυτό, ο imagePROGRAF PRO-300 ανιχνεύει εάν κάποιο ακροφύσιο δεν ενεργοποιείται σωστά και ενεργοποιεί εφεδρικά ακροφύσια, για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει φαινόμενο γράμμωσης στην εικόνα κατά την εκτύπωση. Εάν το χαρτί δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένο όταν τροφοδοτείται μέσω του εκτυπωτή, η λειτουργία αυτόματης διόρθωσης κλίσης (Auto Skew Correction) διευθετεί και τροφοδοτεί σωστά το χαρτί, για να εξασφαλίσει μια τέλεια επίπεδη εκτύπωση. Επιπλέον, ο imagePROGRAF PRO-300 ελέγχει τα επίπεδα πυκνότητας των δεξαμενών μελανιού και αναδεύει περιοδικά τα φυσίγγια, για να διατηρεί σταθερά τα επίπεδα πυκνότητας μελανιού σε κάθε δεξαμενή – διασφαλίζοντας ότι τα χρώματα είναι πάντα σταθερά. Οι φωτογράφοι μπορούν επίσης να περιηγούνται γρήγορα και εύκολα στα μενού και τις λειτουργίες του εκτυπωτή, χάρη στην ευανάγνωστη και φωτεινή έγχρωμη οθόνη LCD 3 ιντσών, που επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση των λειτουργιών του εκτυπωτή, των επιπέδων μελανιού και των ρυθμίσεων χαρτιού. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ασφαλή εκτύπωση με τον imagePROGRAF PRO-300 – βοηθώντας στην εξοικονόμηση χαρτιού και μελανιού.

Εκτύπωση χωρίς περιγράμματα

Κάνοντας ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, σε σχέση με τον PIXMA PRO-10S, αυτό το νέο μοντέλο υποστηρίζει επίσης εκτύπωση χωρίς περιθώρια, σε όλους τους τρόπους εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης ποιότητας εκτύπωσης, σε μια μεγάλη ποικιλία μέσων - ακόμη και σε μέσο fine art. Επιπλέον, οι φωτογράφοι μπορούν ακόμη και να εκτυπώνουν πανοραμικές εικόνες σε προσαρμοσμένα μήκη έως 990,60 mm. Προσφέροντας υποστήριξη για μέσα εκτύπωσης από την Canon και τρίτους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Hahnemuhle, Canson, Awagami και πολλών άλλων, ο imagePROGRAF PRO-300 δίνει στους χρήστες την ελευθερία να εκτυπώνουν εικόνες με το χαρτί της επιλογής τους.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του imagePROGRAF PRO-300, εισάγεται στην αγορά ένα νέο μέσο fine art από την Canon – το Premium Fine Art Rough (FA-RG1). Αυτό το χαρτί προσθέτει μια τρισδιάστατη υφή στις εικόνες καλών τεχνών, όπου το βάθος και η έκφραση είναι τα επιθυμητά στοιχεία. Με μια πινελιά πολυτέλειας, το χαρτί χρησιμοποιεί βαμβάκι υψηλής ποιότητας για να προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση υψηλής ποιότητας. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και ζυγίζει 310g/m², ενώ και διατίθεται σε συσκευασίες των 25 φύλλων. Με αυτή τη νέα προσθήκη του Fine Art Rough, η Canon προσφέρει μια πλήρη σειρά από επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί για γυαλιστερό, ημι-γυαλιστερό, ματ και fine art.

canon-imageprograf-pro-300-ambient-2.jpg

Απρόσκοπτη ροή εργασίας

Αυτός ο συμπαγής εκτυπωτής A3+ βελτιστοποιεί τη διαδικασία εκτύπωσης, είτε πρόκειται για μία εκτύπωση φωτογραφίας στο σπίτι, είτε για ένα επαγγελματικό εργαστήριο φωτογραφιών. Οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο των εκτυπώσεών τους με το λογισμικό Canon Professional Print & Layout, το οποίο παρέχεται δωρεάν με τον imagePROGRAF PRO-300. Λειτουργώντας και ως αυτόνομο λογισμικό, ένα plugin μέσω του Canon Digital Photo Professional imaging, ή του Adobe Photoshop και Lightroom, οι χρήστες μπορούν να επιβλέπουν τη διαχείριση χρώματος, τη διαμόρφωση προφίλ, της επιλογής και των ρυθμίσεων διάταξης, όπως τη διαιρεμένη εκτύπωση αναδίπλωσης γκαλερί και την πανοραμική εκτύπωση. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, οι φωτογράφοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες soft proofing και hard proofing, για να εξασφαλίζουν την ακριβή αντιστοιχία χρώματος από την οθόνη στην εκτύπωση, κάθε φορά. Η εύκολη σύνδεση με PC ή Mac, χρησιμοποιώντας σύνδεση Wi-Fi, Εthernet ή USB, επιτρέπει στον imagePROGRAF PRO-300 να προσφέρει μια σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας για την υποστήριξη πολλαπλών ροών εργασίας.

Με μια πλήρη σειρά λύσεων από την είσοδο στην έξοδο, οι φωτογράφοι της Canon μπορούν να εκτυπώνουν εικόνες όπως ποτέ πριν. Με απρόσκοπτη συνεργασία με την τεχνολογία φωτογραφικών μηχανών EOS της Canon για να ξεκλειδώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά στο λογισμικό Canon Professional Print & Layout, χρησιμοποιώντας τον imagePROGRAF PRO-300, οι χρήστες μπορούν να επιτυγχάνουν το υψηλότερο επίπεδο πιστότητας εκτύπωσης από εικόνες που συλλαμβάνονται μόνο με τη χρήση φωτογραφικών μηχανών EOS. Λειτουργίες όπως η εκτύπωση DPRAW2 και εκτύπωση HDR3 μπορεί να διαβάζουν τα δεδομένα εικόνων RAW από κάμερες EOS, για να αναπαραγάγουν τις υψηλής λεπτομέρειας περιοχές μιας εικόνας με ακρίβεια, καθώς και να ανακτούν πληροφορία εικόνας από περιοχές υψηλής φωτεινότητας, από εικόνες μονής έκθεσης.

Η κυκλοφορία του νέου εκτυπωτή της Canon συμπίπτει με την ανακοίνωση της πρωτοποριακής EOS R5, μιας επαναστατικής κάμερας, ικανής να καταγράφει βίντεο 8K RAW, της ισχυρής EOS R6 και τεσσάρων νέων φακών RF και δύο επεκτάσεων, RF 85mm F2 MACRO IS STM, RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, EXTENDER RF 1.4x και EXTENDER RF 2x. Ο imagePROGRAF PRO-300 θα είναι διαθέσιμος από τον Ιούλιο του 2020 και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.canon.gr/printers/professional-photo-printers/a3-printers/imageprograf-pro-300/

Bασικά χαρακτηριστικά Canon imagePROGRAF PRO-300

  • A3+ εκτυπωτής με μικρό μέγεθος, αλλά μεγάλες δυνατότητες
  • Ποιοτική εκτύπωση εκθεσιακού επιπέδου, χωρίς εναλλαγή μελανιού
  • Εκτύπωση χωρίς περιγράμματα σε μεγάλη ποικιλία μέσων
  • Βελτιωμένη χρωματική γκάμα για μεγαλύτερο βάθος
  • Έγχρωμη οθόνη μενού LCD 3 ιντσών
  • Εξαιρετική μονόχρωμη ποιότητα εκτύπωσης
  • Οθόνη ακριβείας για πιστές εκτυπώσεις, κάθε φορά
  • Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και υψηλής ποιότητας
Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Νέα γενιά εκτυπωτών Canon PIXMA MegaTank

17 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την επέκταση της σειράς MegaTank, με τέσσερις νέους εκτυπωτές επαναγεμιζόμενων δεξαμενών μελανιού, υψηλής ταχύτητας και ποιότητας, πού είναι ιδανικοί για οικογένειες οι οποίες θέλουν να ...

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά με την Canon

13 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς μπορεί να είναι ταυτόχρονα χαοτική, αγχωτική και συναρπαστική. Ίσως είναι δύσκολο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, πόσο μάλλον να βρεις το χρόνο να διατηρήσεις ανεξίτηλες τις ...

H Canon παρουσιάζει τον εκτυπωτή MAXIFY GX5050

26 Φεβρουαρίου 2022 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την τελευταία προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών MAXIFY GX, τον MAXIFY GX5050. Σχεδιασμένος για μικρά έως μεσαίου μεγέθους γραφεία και χώρους εργασίας, ο εκτυπωτής μίας λειτουργίας MAXIFY GX5050 ...

Canon PIXMA TS3450: Νέος οικιακός εκτυπωτής από την εταιρεία

06 Δεκεμβρίου 2020 Vangelis Kompos

Η Canon ανακοινώνει τον εκτυπωτή της σειράς PIXMA TS3450, την τελευταία λέξη της σειράς PIXMA TS της Canon για εισαγωγικούς (entry-level) εκτυπωτές inkjet. Ικανός να διαχειρίζεται τις καθημερινές ανάγκες ...

Canon PIXMA TS7450: Ένας ευέλικτος οικιακός εκτυπωτής για εργασία και ψυχαγωγία

30 Οκτωβρίου 2020 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία του εκτυπωτή της σειράς Canon PIXMA TS7450, ενός οικιακού εκτυπωτή μέσης κατηγορίας, 3-σε-1, με τέσσερις έγχρωμες κασέτες μελάνης FINE και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF), ...

Canon PIXMA PRO-200: Νέος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+

26 Οκτωβρίου 2020 Vangelis Kompos

Η Canon ανακοινώνει τον PIXMA PRO-200, έναν γρήγορο, ελαφρύ και συμπαγή έγχρωμο εκτυπωτή A3+, ιδανικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας, που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της εκτύπωσης ...

Canon SELPHY SQUARE QX10: Υψηλής ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, οπουδήποτε και οποτεδήποτε

14 Φεβρουαρίου 2020 Techgear Team

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία του Canon SELPHY SQUARE QX10, της τελευταίας προσθήκης στη δημοφιλή σειρά compact φωτογραφικών εκτυπωτών SELPHY, καθώς και το πακέτο τετράγωνων φωτογραφικών χαρτιών Canon ...

Τί πρέπει να γνωρίζεις για την αναγόμωση μελανιών εκτυπωτή HP

25 Απριλίου 2019 Yannis Elpidis

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην εκ νέου χρήση των δοχείων και στην ανακύκλωσή/αναγόμωση τους. Πολλές εταιρείες που ανακατασκευάζουν δοχεία μελανιών υποστηρίζουν ότι η εκ νέου χρήση των...

Λίγα λόγια για τους θερμικούς εκτυπωτές ετικέτας/απόδειξης

27 Νοεμβρίου 2018 Techgear Team

Υπάρχουν δύο τύποι θερμικών εκτυπωτών: Οι θερμικοί εκτυπωτές Direct και οι εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς Transfer. Οι εκτυπωτές Direct χρησιμοποιούν τη θερμότητα της κεφαλής πάνω στο θερμικό υλικό για να ...

HP LaserJet MFP M433a και M436: Νέες προσιτές σειρές εκτυπωτών υψηλής ποιότητας και απόδοσης

14 Αυγούστου 2018 Yannis Elpidis

[Δ.Τ.] Η HP ανακοίνωσε την επέκταση της δημοφιλούς σειράς LaserJet σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική με τους HP LaserJet MFP M433a και M436. Σχεδιασμένοι για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η αξιόπιστη απόδοση αυτών...

Loader
please wait
techgear_icon