Creative Zen Hybrid: Κάντε το πρώτοι δικό σας

Η Creative Technology είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Creative Zen Hybrid, που περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες και προτείνεται ως επιλογή για καθημερινή χρήση από χρήστες που είναι συνεχώς σε κίνηση. Της 8ης Ιουνίου που έχει ανακοινωθεί ως η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του, θα προηγηθεί μια αποκλειστική κλήρωση που διοργανώνεται από την Creative για τους λάτρεις του brand.

100 τεμάχια για τους λάτρεις του brand

Το Zen Hybrid θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 98,99€. Η Creative θα χαρίσει 100 τεμάχια στους λάτρεις της και αποκλειστικές εκπτώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Τα Κύρια Χαρακτηριστικά του Creative Zen Hybrid

Hybrid Active Noise Cancellation (ANC)

Με μικρόφωνα ανάδρασης και ανάδρασης σε κάθε ακουστικό, η τεχνολογία Hybrid ANC ακυρώνει έως και το 95% του περιβαλλοντικού θορύβου. Η ευκρίνεια της φωνής ενισχύεται για κλήσεις μέσω ενός πρόσθετου μικροφώνου ακύρωσης θορύβου.

Ambient Mode

Οι χρήστες μπορούν να έχουν αίσθηση του περιβάλλοντος όπου χρειάζεται, είτε για ασφάλεια όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστους δρόμους είτε για ευκολία όταν δίνουν την παραγγελία τους σε ένα καφέ.

40 mm Neodymium drivers

Ειδικά διαμορφωμένο από τους μηχανικούς της Creative για ζεστή απόδοση ήχου με ακριβή μπάσα και ξεκάθαρες, καθαρές ψηλές , το Zen Hybrid είναι τέλεια ισορροπημένο για να ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία ειδών.

Long battery life, super-quick charging

Το Zen Hybrid είναι ένα ακουστικό επιπέδου μαραθωνίου, με διάρκεια έως και 37 ώρες (με ενεργοποιημένο το ANC) και έως και 27 ώρες (με απενεργοποιημένο το ANC). Παρέχει επίσης πέντε ώρες αναπαραγωγής με μόλις πέντε λεπτά φόρτισης.

Ideal as a daily carry-on

Με διακριτικό στυλ, το Zen Hybrid είναι ελαφρύ, αναδιπλούμενο με 90° περιστρεφόμενα ακουστικά και αποθηκεύεται εύκολα σε μια θήκη μεταφοράς.

SXFI READY

Το Zen Hybrid είναι ένα ακουστικό SXFI READY. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν έκδοση προεπισκόπησης της βραβευμένης τεχνολογίας Super X-Fi μέσω της εφαρμογής SXFI και να απολαύσουν ολογραφικό ήχο σε μουσικό περιεχόμενο που έχουν στα τηλέφωνά τους.

Loading