up_icon
Dell Desktops Gaming Keyboards

H Dell και η Alienware παρουσίασαν το απόλυτο οικοσύστημα PC Gaming στην έκθεση Gamescom 2019

26 Αυγούστου 2019 Yannis Elpidis

H Dell και η Alienware παρουσίασαν το απόλυτο οικοσύστημα PC Gaming στην έκθεση Gamescom 2019
  • Ολοκληρώνοντας την προϊοντική της γκάμα με τη νέα βιομηχανική σχεδίαση Legend, η Alienware παρουσιάζει το νέας σχεδίασης Alienware Aurora mid-tower desktop, τρία νέα ποντίκια και δύο πληκτρολόγια
  • Οι νέες οθόνες για gaming της Alienware και της Dell εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες της Gamescom, μεταξύ των οποίων και η πρώτη, στον κόσμο, οθόνη 55 ιντσών OLED που προορίζεται για gaming1
  • Το πρώτο σύστημα desktop της σειράς Dell G αποδίδει ποιοτικό gaming σε προσιτό κόστος, σε μικρό μέγεθος, με σχεδίαση εμπνευσμένη από τους gamers και με προαιρετικό διάφανο πλαϊνό κάλυμμα.
  • Γιορτάζοντας την 10η επέτειό της, η Alienware Arena παρουσιάζει μια ανανεωμένη σχεδίαση, μια νέα, βελτιωμένη mobile εμπειρία, και περισσότερους τρόπους για καλύτερη αλληλεπίδραση με την gaming κοινότητα

Η Dell και η Alienware συμμετέχουν στην 11η ετήσια εμπορική έκθεση Gamescom 2019 στην Κολωνία της Γερμανίας, με νέα τεχνολογικά προϊόντα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο hardcore gamers, αλλά και τους νεότερους στο χώρο: laptops, desktops, οθόνες, ακουστικά, πληκτρολόγια, ποντίκια – ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα gaming που δημιουργήθηκε με ασίγαστη επιμονή και καινοτομία.

Νέο Alienware Aurora με σχεδίαση Legend Industrial Design

Στην αρχή της χρονιάς, στην έκθεση CES 2019, η Alienware παρουσίασε τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα για τα προϊόντα της στο χώρο του gaming, με την ονομασία Alienware Legend, η οποία βασίζεται σε μια νέα σχεδίαση η οποία διαφοροποιείται σημαντικά από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και του ομοιογενούς πλήθους του ανταγωνισμού. Το νέο σύστημα Alienware Aurora φέρνει τη νέα αυτή σχεδίαση Legend στο desktop για πρώτη φορά. Γεννημένη από τη φιλοσοφία της στοχευμένης καινοτομίας, η νέα βιομηχανική σχεδίαση Alienware Legend έχει βραβευθεί για τη ριζοσπαστική της μηχανολογική σχεδίαση, η οποία συνδυάζει σχεδιαστικές καινοτομίες και υψηλή απόδοση.

Το νέο Alienware Aurora εισάγει στην αγορά ένα νέο πλαίσιο υπολογιστή desktop κλασικού τύπου mid-tower, με τη σχεδίαση Legend να επιτυγχάνει ακόμη πιο συμπαγή μορφή, όπως και στην περίπτωση των λεπτών και ελαφριών Alienware laptops. Με δεδομένη την εξαιρετική υπολογιστική ισχύ, χάρη στους νεότερους επεξεργαστές Intel Core 9ης γενιάς και τις κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce, η βελτιωμένη ροή αέρα επιτρέπει στους gamers να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με επιλογές αναβάθμισης και πρόσβαση στο εσωτερικό χωρίς εργαλεία παρέχεται ένας μεγάλος κύκλος ζωής και κλιμακούμενη απόδοση.

Το πρώτο desktop της σειράς G, Dell G5

Προοριζόμενο για τους νεοεισερχόμενους στο PC gaming, αλλά και για τους gamers που αναζητούν ένα οικονομικό σύστημα, το νέο Dell G5 Desktop επεκτείνει τη σειρά G στο χώρο των desktops. Το Dell G5 Desktop είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άμεσα την υπολογιστική ισχύ που χρειάζεται ο gamer, τα γραφικά και τα χαρακτηριστικά, σε ένα συμπαγές και αναβαθμίσιμο πλαίσιο. Το σύστημα μπορεί να δεχτεί επεξεργαστές μέχρι και i9 K-Series και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX και RTX ή AMD Radeon, κατάλληλες για VR, που προσφέρουν άφθονη απόδοση και ακαριαία απόκριση για απρόσκοπτο gameplay. Η επέκταση και αναβάθμιση γίνονται πανεύκολα χάρη στη σχεδίαση για πρόσβαση χωρίς εργαλεία, με επιπλέον υποδοχές μονάδων αποθήκευσης στο εσωτερικό. Η σχεδίαση εξασφαλίζει τη βέλτιστη ψύξη του συστήματος, μαζί με τέσσερις επιλογές ρυθμίσεων θερμικού προφίλ, που πραγματοποιούνται μέσω του software Alienware Command Center, παρέχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόσει κανείς το σύστημα στις δικές του ανάγκες, είτε πρόκειται για gaming, εργασία, μελέτη, ή παρακολούθηση βίντεο. Η εκπληκτικά συμπαγής σχεδίαση καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, διευκολύνοντας το gaming σε μικρά φοιτητικά δωμάτια ή υπνοδωμάτια. Η χαρακτηριστική σχεδίαση, εμπνευσμένη από gamers, με προαιρετικό φωτισμό από μπλε LED και διαφανές πλαϊνό κάλυμμα, προσδίδει στο G5 gaming desktop μια δυναμική όψη και ιδιαίτερη αισθητική.

Καινοτομία στην απεικόνιση

Η Dell και η Alienware συνεχίζουν να επεκτείνουν τους ορίζοντες στη σχεδίαση των οθονών (monitors), με καινοτομία και λειτουργικότητα που αναβαθμίζουν την οπτική εμπειρία στο gaming. Δημιουργώντας ακόμη ένα ορόσημο, η Alienware παρουσιάζει το πρώτο στον κόσμο, διαγωνίου 55 ιντσών, OLED Gaming Monitor1 και εισάγει την τεχνολογία IPS (in-plane switching) σε συνδυασμό με τη σχεδίαση Legend και στη σειρά των gaming monitors, για πρώτη φορά.

Το Alienware 55 OLED Gaming Monitor | AW5520QF φέρνει στο προσκήνιο ένα εντυπωσιακό gaming θέαμα, μια επιβλητική οθόνη εκπληκτικής ποιότητας εικόνας, για την οποία ευθύνεται η τεχνολογία OLED. Με αισθητική που βασίζεται στη σχεδίαση Alienware Legend, το Alienware 55 OLED Gaming Monitor παρέχει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, χρόνο απόκρισης 0,5ms (γκρι σε γκρι), και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input latency) έτσι ώστε οι εικόνες να προβάλλονται στην οθόνη πολύ ταχύτερα, επιτρέποντας στον gamer να έχει ταχύτερα αντανακλαστικά, μεγαλύτερη ακρίβεια και να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η απίθανη χρωματική ακρίβεια και βάθος χρώματος με κάλυψη 98,5% του χρωματικού φάσματος DCI-P3, επιτρέπει στους gamers να βιώνουν το χρώμα, έτσι ακριβώς όπως το σχεδίασαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Η υψηλή ανάλυση 4Κ UHD επιτρέπει το gaming από κοντινή απόσταση, ή και από πιο μακριά με ένα gamepad, για μια πιο casual εμπειρία. Η τεχνολογία AMD Radeon FreeSync περιορίζει στο ελάχιστο τις ανεπιθύμητες παραμορφώσεις στην εικόνα, όπως το tearing, εξασφαλίζοντας ομαλή και σταθερή εικόνα. Η εμπειρία του gaming μπορεί να εξατομικευθεί περαιτέρω χάρη στον φωτισμό AlienFX, με σύστημα ρυθμίσεων επί της οθόνης - on-screen display (OSD) προσαρμοσμένο στις ανάγκες του gamer, μαζί με τηλεχειριστήριο, για κάθε περίπτωση, είτε έχει κανείς το monitor τοποθετημένο σε γραφείο ή αναρτημένο στον τοίχο, καθώς διαθέτει προσαρμογέα σε μορφή VESA. Τα ενσωματωμένα ηχεία είναι ήδη ρυθμισμένα σύμφωνα με το πρότυπο πιστότητας Waves MaxxAudio για επίτευξη ηχητικής ακρίβειας και ευκρίνειας.

Το Alienware 34 Curved Gaming Monitor | AW3420DW μεταφέρει τους gamers στο επίκεντρο της δράσης, χάρη στην καθηλωτική οθόνη με κυρτή επιφάνεια 1900R, αναλογία πλευρών 21:9 και ανάλυση WQHD. Το πρώτο gaming monitor της Alienware στις 34 ίντσες με κυρτό πλαίσιο (curved), ανάλυση WQHD και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, διαθέτει γρήγορο panel IPS και τεχνολογία χρώματος IPS Nano3 που παρέχει κάλυψη 98% DCI-P3, παράλληλα με εγγενή ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αλλά και τεχνολογία NVIDIA G-SYNC για ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες. Η υψηλή ταχύτητα και ποιότητα εικόνας είναι δυνατά χάρη σε μια νέα τεχνολογία IPS, η οποία επιτρέπει ταχύτατους χρόνους απόκρισης, αλλά και τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα των IPS panels: υψηλή χρωματική ακρίβεια και μεγάλες γωνίες θέασης. Το monitor διαθέτει επίσης φωτισμό AlienFX με 4 προσαρμοζόμενες ζώνες, σύστημα ρυθμίσεων OSD ειδικά για gamers, και βάση στήριξης ρυθμιζόμενου ύψους, που επιτρέπει επιπλέον την έξυπνη διαχείριση των καλωδίων.

Το Alienware 27 Gaming Monitor | AW2720HF είναι σχεδιασμένο καθαρά για ταχύτητα, χάρη στο νέας τεχνολογίας, γρήγορο IPS panel, με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ταχύτητα απόκρισης 1ms (γκρι σε γκρι)3 με τεχνολογία AMD Radeon FreeSync. Η εγγενής ανάλυση FHD παρέχει ευκρινή εικόνα για gaming στα 1080p, ενώ η τεχνολογία IPS παρέχει μεγάλη γωνία θέασης και κάλυψη 99% sRGB. Το monitor διαθέτει φωτισμό AlienFX, ρυθμιζόμενη βάση και σύστημα ρυθμίσεων OSD ειδικά σχεδιασμένο για gamers.

Το Dell 32 Curved Gaming Monitor | S3220DGF διαθέτει κυρτή οθόνη 1800R που βελτιώνει το οπτικό πεδίο και παρέχει ένα περιβάλλον θέασης που δημιουργεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία gaming και παρακολούθησης ταινιών. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν εκπληκτικά γρήγορο gameplay με ρυθμό ανανέωσης 165Hz4 και να βλέπουν 77% περισσότερο περιεχόμενο gaming με ανάλυση QHD, σε σύγκριση με ανάλυση FHD. Μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ομαλό gaming, με χαμηλό latency και υψηλό δυναμικό εύρος - HDR, χάρη στην τεχνολογία AMD Radeon FreeSync 2 HDR, που προσδίδει ευκρίνεια και ρεαλιστική απεικόνιση, καθώς και ζωηρά χρώματα που συμβαδίζουν με το πρότυπο VESA Display HDR 400 και προσφέρουν χρωματική κάλυψη μεγαλύτερη από 90% DCI-P3.

Νέα περιφερειακά Alienware ολοκληρώνουν το οικοσύστημα gaming

Κάθε λεπτομέρεια μετράει. Τα περιφερειακά είναι ο απαραίτητος κρίκος που συνδέει τον gamer με το παιχνίδι, επιτρέποντάς του να το κατακτήσει. Η Alienware το κατανοεί αυτό και με την καθοδήγηση της κοινότητας του gaming αλλά και των κορυφαίων επαγγελματιών παικτών, παρουσιάζει μια νέα γκάμα περιφερειακών με τη νέα σχεδίαση Legend, που ολοκληρώνουν τον εμβληματικό «σταθμό μάχης» - Alienware battle station.

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Alienware Low-Profile RGB Mechanical Gaming Keyboard | AW510K διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά, και τη μέγιστη απόδοση ενός gaming πληκτρολογίου, βασισμένο στους κορυφαίους, νεότερης γενιάς μηχανικούς διακόπτες χαμηλού προφίλ Cherry MX Low-Profile Red. Είναι σχεδιασμένο για εξατομίκευση από τον gamer, με πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ειδικά χειριστήρια ήχου και επιλογή από μια γκάμα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων ανά πλήκτρο, χάρη στο σύστημα φωτισμού AlienFX per-key RGB για καθηλωτικό gaming.

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Alienware Mechanical Gaming Keyboard | AW310K παρέχει στους gamers όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά αιχμής, όπως την τελευταία γενιά διακοπτών Cherry MX Red με αρχιτεκτονική “floating key” με λευκό οπίσθιο φωτισμό. Τα πλήκτρα είναι πλήρως προγραμματιζόμενα με μακροεντολές για ξεχωριστές λειτουργίες ανά πλήκτρο, αλλά και ειδικά χειριστήρια για τον ήχο. Πρόκειται για ένα βασικό gaming πληκτρολόγιο, στιβαρό και καλοφτιαγμένο, για να αντέξει.

Το ποντίκι Alienware Wired/Wireless Gaming Mouse | AW610M παρέχει στους gamers την καλύτερη εμπειρία σε ασύρματο χειρισμό, με κορυφαία διάρκεια μπαταρίας που φτάνει μέχρι τις 350 ώρες με μια φόρτιση5. Διαθέτει ρυθμό δειγματοληψίας (polling rate) 1.000Hz είτε με καλώδιο, ή wireless, για μέγιστη απόδοση, διαθέτοντας τον καλύτερο αισθητήρα στην κατηγορία του, προερχόμενο από την Alienware, με ανάλυση 16.000 DPI για απόλυτη ακρίβεια. Ο ρυθμιζόμενος τροχός κύλισης, τα 7 πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά και ο φωτισμός 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων AlienFX RGB παρέχει μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία gaming.

Το ποντίκι Alienware RGB Gaming Mouse | AW510M παρέχει πραγματική ευελιξία χάρη στα 10 πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, βελτιστοποιημένη διάταξη κουμπιών στο πλάι και προσαρμοζόμενο τροχό κύλισης που ταιριάζει σε κάθε είδος παιχνιδιού. Ο κορυφαίος, στην κατηγορία του, αισθητήρας Alienware με ανάλυση 16.000 DPI παρέχει εξαιρετική ακρίβεια5 ενώ ο φωτισμός 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων AlienFX RGB επιτρέπει στους gamers να προσαρμόζουν την εμπειρία τους στο gaming.

Το ποντίκι Alienware Wireless Gaming Mouse | AW310M επιτρέπει στους gamers να παίζουν ευχάριστα οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, καθώς πρόκειται για ένα πλήρους μεγέθους φορητό ποντίκι για gaming, που διαθέτει έξι πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά και παρέχει μέχρι και 300 ώρες gaming με μία μόλις μπαταρία AA. Το συγκεκριμένο ποντίκι διαθέτει έναν ειδικό αισθητήρα Alienware ανάλυσης 12.000 DPI και διακρίνεται για το χαρακτηριστικό Alienware design που ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη χεριού και τρόπους χρήσης.

Επέτειος 10 χρόνων Alienware Arena

Όταν ανακοινώθηκε το 2009, το Alienware Arena ξεκίνησε ως ένα website για την κοινότητα, με έμφαση στα τουρνουά για τους ανταγωνιστικούς τίτλους games. Με την κοινότητά μας να έχει μεγαλώσει, ξεπερνώντας τα 7 εκατομμύρια μέλη σε όλον τον κόσμο, μέσα στη δεκαετία που πέρασε, έχουμε επίσης επεκτείνει το περιεχόμενό μας, και έχουμε εμπλουτίσει το περιεχόμενο του site, προσθέτοντας μια κεντρική πύλη για live streaming στο Alienware TV, το πρόγραμμα επιβράβευσης Alienware Rewards Points Loyalty Program και αναρίθμητα δώρα, διαμορφώνοντας έτσι ένα κοινό που αντανακλά την ευρύτερη κοινότητα του gaming.

Το Alienware Arena κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ανανεωμένο πια, από τις 19 Αυγούστου, με ανανεωμένο design που δίνει καλύτερα το στίγμα της αισθητικής Alienware, με ένα νέο περιβάλλον απεικόνισης και με καλύτερη εμπειρία σε φορητές συσκευές. Το νέο site επιβραβεύει την καθημερινή επίσκεψη και προσφέρει εβδομαδιαίες προσφορές, δίνοντας ακόμη περισσότερους τρόπους να κερδίσει κανείς πόντους επιβράβευσης Alienware Reward Points, με αποκλειστικές επιλογές εξατομίκευσης, και μοναδικό περιεχόμενο από εκδότες παιχνιδιών. Επίσης θα υπάρχουν βελτιωμένα forums για ταχύτερες αναρτήσεις, καλύτερη διαχείριση Φίλων, ειδικός χώρος για ειδήσεις που αφορούν το gaming στην Dell και, νέα τουρνουά για την κοινότητα, ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται στην καρδιά της αρχικής αποστολής του site, με νέες διοργανώσεις που θα εκτοξεύσουν τη δράση σε νέα επίπεδα.

Το νέο site ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 6:30 μ.μ, στις 19 Αυγούστου, και οι gamers που εγγράφονται ή είναι ήδη μέλη του Alienware Arena μπορούν να λάβουν τον δικό τους κωδικό για μια μηνιαία συνδρομή στο Xbox Game Pass για PC (Beta) στο τμήμα των δώρων - Giveaways του website. Με το Xbox Game Pass για PC, μπορεί κανείς να παίξει το πολυαναμενόμενο “Gears 5” την ίδια μέρα που κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου, ή να ανακαλύψει εκ νέου το έπος του Halo με το “Halo: The Master Chief Collection.”

Το Xbox Game Pass για PC δίνει άμεση πρόσβαση σε μια προσεκτικά επιλεγμένη βιβλιοθήκη, αποτελούμενη από πάνω από 100 υψηλής ποιότητας games στα Windows 10, με νέα games να προστίθενται διαρκώς.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Νέα Alienware και Dell gaming PCs με επεξεργαστές AMD για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις

18 Μαΐου 2022 Techgear Team

Πέρυσι την ίδια εποχή, η Alienware άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο παρουσιάζοντας για πρώτη φορά φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστές AMD ύστερα από μια δεκαετία. Ένα χρόνο αργότερα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με την ...

Η Dell Technologies αναβαθμίζει την εμπειρία της υβριδικής εργασίας

01 Απριλίου 2022 Techgear Team

Τα μέλη της ομάδας σε μια επιχείρηση έχουν νέες προσδοκίες όσον αφορά στην εργασιακή εμπειρία. Η τεχνολογία που διεκπεραιώνει απλώς τις απαιτήσεις θεωρείται πλέον δεδομένη και η οικοδόμηση μιας ισχυρής ...

Dell: Ο Steve Jobs είχε προτείνει το Mac OS για τα laptops της

11 Οκτωβρίου 2021 Antonia Gouvedari

Μιλώντας στο CNET, o CEO της Dell, Michael Dell ανέφερε ότι παλιότερα ο Steve Jobs ήθελε να αποκτήσει την εταιρεία για να τρέξει το Mac OS σε Intel-based υπολογιστές, λέγοντας συγχρόνως πως αυτό θα μπορούσε να ...

Τα νέα Dell Inspiron Plus laptops σας συνδέουν με τον κόσμο, έξυπνα και με στιλ

20 Ιουλίου 2021 Techgear Team

To PC είναι πολύ περισσότερα από ένα εργαλείο τεχνολογίας, είναι η πύλη που επιτρέπει την είσοδο σε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες για έκφραση, δημιουργία και πραγματοποίηση των οραμάτων σας, όχι ...

Dell UltraSharp Webcam: Η πιο έξυπνη web κάμερα 4K στην κατηγορία της

06 Ιουλίου 2021 Techgear Team

Η πανδημία άλλαξε για πάντα τη σημασία των τηλεδιασκέψεων. Μόλις μία εβδομάδα μετά τα περιοριστικά μέτρα σε όλον τον κόσμο, 62 εκατομμύρια χρήστες έλαβαν και άρχισαν να χρησιμοποιούν συστηματικά εφαρμογές ...

Dell & Microsoft αλλάζουν το παιχνίδι με τα νέα Windows 11

01 Ιουλίου 2021 Vangelis Kompos

*Ενημέρωση από τη Dell Τι κοινό έχουν όλα αυτά; Αυτά είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα νέα Windows 11. Πάνω σε αυτά θα μας δείτε να συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τη Microsoft για να παρέχουμε τις ...

Alienware x15/x17: Τα πανίσχυρα και λεπτότερα gaming laptops της αγοράς

02 Ιουνίου 2021 Christos Elpidis

Αποκαλυπτήρια για τη σειρά Alienware X από τη Dell στο πλαίσιο της Computex 2021, η οποία συστήνεται στο κοινό ως η πιο λεπτή σειρά gaming laptops στον κόσμο με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και σημαντικά ...

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

02 Μαρτίου 2021 Techgear Team

Η Alienware προσφέρει πάντα τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού που τροφοδοτούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες. Καθώς βαδίζουμε με θάρρος στο 2021, συνεργαζόμαστε με την NVIDIA και την AMD για να ...

Η Dell παρουσιάζει νέα laptops και οθόνες στο CES 2021

14 Ιανουαρίου 2021 Vangelis Kompos

Η Dell παρουσίασε στο CES 2021 νέα προϊόντα και λογισμικό που επαναπροσδιορίζουν την εργασία, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Με ένα νέο χαρτοφυλάκιο έξυπνων, ...

Dell UltraSharp: Νέες οθόνες για παραγωγικότητα και άνεση οπουδήποτε

30 Οκτωβρίου 2020 Yannis Elpidis

Οι νέες οθόνες και τα συστήματα συσκέψεων της Dell Technologies βοηθούν τους δημιουργούς και τους επαγγελματίες γραφείου να εργάζονται παραγωγικά και άνετα σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας. Σύμφωνα με έρευνα ...

Loader
techgear_icon