Digital Wellbeing: Ξεκίνησε η διάθεση του σε beta έκδοση για συσκευές Android One (με Pie)

Τον περασμένο Μάιο στο συνέδριο Google I/O 2018, η εταιρεία αφιέρωσε μεγάλο διάστημα της παρουσίασης της για να αναλύσει τη φιλοσοφία του Digital Wellbeing, μία πρωτοβουλία που βρήκε μιμητές σχεδόν άμεσα στους περισσότερους κατασκευαστές συσκευών και online υπηρεσιών.

Παρότι λανσαρίστηκε ως ένα βασικό κομμάτι του Android 9.0 Pie, η Google άφησε να περάσουν σχεδόν δύο μήνες προτού δώσει το εργαλείο και σε μη-κατόχους συσκευών Pixel, μιας και πλέον είναι διαθέσιμο για όλες τις Android One συσκευές που έχουν λάβει την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Για όσους δεν θυμούνται, το Digital Wellbeing είναι μια σουίτα εργαλείων που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί πόσο χρόνο ξοδεύει στο smartphone του, σε κάθε μία εφαρμογή ξεχωριστά, να θέτει από μόνος του περιορισμούς με βάση το πρόγραμμα και τις επιθυμίες του κλπ.

Τονίζουμε ότι το Digital Wellbeing βρίσκεται ακόμη σε στάδιο beta, επομένως, θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή και να γίνεται beta tester αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Για την ώρα, πάντως, φαίνεται ότι λειτουργεί μόνο στα Nokia 7 Plus (σ.σ. θα ακολουθήσει σύντομα review και θα το κληρώσουμε για ένα τυχερό αναγνώστη μας) και το Nokia 6.1 Plus.

Digital Wellbeing - [Google Play Link]

Digital Wellbeing beta

Loading