Dragon Age: Νέο trailer για το καινούργιο επεισόδιο της σειράς

Η BioWare συνεχίζει να παίζει με τους gamers δημοσιεύοντας μόνο μικρά teaser trailers για το επόμενο επεισόδιο της σειράς Dragon Age. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020 που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, η εταιρεία αποκάλυψε ακόμη ένα cinematic με τον Varric στον ρόλο του αφηγητή.

Στο video θα δείτε διάφορες τοποθεσίες από το νέο Dragon Age (δεν έχει επίσημο τίτλο μέχρι στιγμής), αλλά και τον Solas που μάλλον θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος. Ο Varric αναφέρει ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν αρχαίες προφητείες ή μαγικά χέρια και αυτή τη φορά θα χρειαστεί να βρεθεί ένας νέος ήρωας, τον οποίο δεν θα τον περιμένει ο εχθρός.

Η κυκλοφορία του νέου Dragon Age τοποθετείται και αυτή στο 2022, οπότε έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να δούμε νέο υλικό και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading