Η εταιρία που μας σύστησε το γνωστό λαγουδάκι που δε σταματά πουθενά, δημιούργησε ένα νέο πολυφορτιστή μπαταρίας για κάθε είδους gadget, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία Qi για φορτιστές επαγωγής (παραβλέπουν τα καλώδια και φορτίζουν τη μπαταρία χάρι σε μία συσκεκριμένη συχνότητα).

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε σε αυτή την ορθογώνια επαγωγική πλάκα της Energizer κάποια συσκευή iPhone, BlackBerry, Galaxy S ή οποιαδήποτε άλλη θέλουμε, και να φορτίζει κανονικά! Τουλάχιστον, αυτός είναι ο στόχος του της Energizer και του οργανισμού Wireless Power Consortium, για τη δημιουργία ενός ενιαίου φορτιστή για όλες τις συσκευές.

Αυτή τη στιγμή, η συσκευή Energizer Inductive Charger μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο συσκευές ταυτόχρονα. Βέβαια, επειδή η τεχνολογία Qi δεν έχει ενσωματωθεί σε κανένα από τα αγαπημένα μας gadget, ο φορτιστής λειτουργεί καλύτερα εάν προμηθευτούμε τα ειδικά παρελκόμενα Qi για το iPhone 3GS ή μια εφεδρικη μπαταρία για BlackBerry Curve 9800.

Τα ειδικά εξαρτήματα των συσκευών κοστίζουν περίπου €25, ενώ ο Energizer Inductive Charger θα κοστίζει περίπου €70 και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

[πηγή Energizer]
Advertisements