Football Manager 2024: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η SEGA ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Football Manager 2024 και δημοσίευσε το πρώτο trailer του παιχνιδιού που θα καθηλώσει και πάλι εκατομμύρια προπονητές της κερκίδας gamers στους υπολογιστές τους.

Η δημιουργός Sports Interactive δεν αποκαλύπτει ακόμα τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, αλλά δεσμεύεται πως κάθε εβδομάδα θα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 όπου και θα μιλήσει για το πιο έξυπνο σύστημα μεταγραφών, το βελτιωμένο σύστημα οικονομικής διαχείρισης και το χτισίματος της ομάδας. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου 2023 θα δούμε το νέο σύστημα κίνησης, την αυθεντικότητα των αγώνων και των θέσεων των παικτών, ενώ όλα μαζί θα αναλυθούν στο video που θα δημοσιευθεί στις 2 Οκτωβρίου 2023 και θα καταλήξουμε σε όλες τις λεπτομέρειες στο video της 9ης Οκτωβρίου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της Sports Interactive, κ. Miles Jacobsen, παραδέχτηκε πως το Football Manager 2023 δεν ικανοποίησε τους gamers που παίζουν τα παιχνίδια της σειράς εδώ και χρόνια, κυρίως λόγω της έλλειψης σημαντικών καινοτομιών. Χαρακτηρίζει, ωστόσο, το Football Manager 2024 ως την πιο ολοκληρωμένη έκδοση στην ιστορία της σειράς και μας προετοιμάζει για το επόμενο Football Manager 2025 που θα είναι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες ένα πραγματικό sequel λόγω της μετάβασης σε νέα gaming engine.

Το Football Manager 2024 θα είναι διαθέσιμο στις 6 Νοεμβρίου 2023 για Windows PCs (μέσω Steam και Epic Games Store), PS5, Xbox Series X/S, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ το Football Manager 2024 Mobile θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω των Netflix Games.

Loading