Fujifilm X-T200: Η νέα mirrorless κάμερα της εταιρείας με προσιτή τιμή

Η Fujifilm παρουσιάζει τη νέα mirrorless κάμερα X-T200, η οποία έρχεται να διαδεχτεί την X-T100 με νέο σχεδιασμό και αρκετά “δανεικά” στοιχεία από την X-A7, στοχεύοντας στο ευρύ κοινό με μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία.

Η Fujifilm X-T200 διαθέτει επανασχεδιασμένη κατασκευή με καλύτερο grip στην πρόσοψη για άνετο κράτημα, ενώ στο πίσω μέρος έχει αντικατασταθεί το κυκλικό D-pad με joystick. Το συνολικό βάρος της, μάλιστα, έχει μειωθεί κατά 80gr σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς.

fujifilm-x-t200-back.jpg

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συναντάμε αισθητήρα 24.2 APS-C με τεχνολογία PDAF για σημαντικά βελτιωμένη αυτόματη εστίαση, ταχύτερο κλείστρο και δυνατότητα για 8fps burst mode με ενεργή αυτόματη εστίαση. Η λήψη video γίνεται σε ανάλυση 4K στα 30fps ή 1080p στα 120fps, με επιλογή για HDR και ενεργή αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο και τα μάτια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το digital gimbal mode που προσφέρει ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας, ενώ υπάρχει και λογισμικό για on-camera επεξεργασία του video.

Να σημειωθεί, επίσης, η περιστρεφόμενη οθόνη αφής με αναλογία εικόνας 16:9, φωτεινότητα 1000nits και βελτιστοποίηση για τη λήψη video. Υπάρχει υποδοχή για είσοδο μικροφώνου και αντάπτορας USB Type-C σε 3.5mm για να συνδέσεις ακουστικά απευθείας επάνω της.

Η νέα Fujiflim X-T200 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φεβρουάριο σε τιμή $700 μόνο για το σώμα και σε χρώματα Silver, Gold και Black.

[Fujifilm]

Loading