Οι προσφορές της Singles Day ξεκίνησαν στο Geekbuying και μπορείς να κερδίσεις εκπτωτικό κουπόνι αξίας $1111!

Πλησιάζει η 11η Νοεμβρίου και όλα τα κινέζικα καταστήματα οργανώνουν σιγά σιγά τις εκπτωτικές ενέργειες τους για τον εορτασμό της Singles Day, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές γιορτές στην Κίνα που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάτι σαν το δικό τους "Black Friday".

Ήδη το κατάστημα Geekbuying έχει ξεκινήσει τον εορτασμό από σήμερα με διάφορες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, ενώ προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι δηλώνοντας καθημερινά το παρών για να διεκδικήσει σε κλήρωση έξτρα εκπτωτικά κουπόνια, με κορυφαίο όλων ένα αξίας $1111! Αυτά τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το κατάστημα.

Σημειώστε ότι όσοι συμμετέχουν καθημερινά από την 1 έως 9 Νοεμβρίου θα λάβουν ούτως ή άλλως ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας $20, ενώ όσοι κάνουν Check-in τουλάχιστον 5 από αυτές τις ημέρες θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας $11.11.

Σε ό,τι αφορά τις εκπτώσεις, όπως θα δείτε και στην κεντρική σελίδα, υπάρχουν flash sales (μεγάλες εκπτώσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για περιορισμένο αριθμό) σε πληθώρα συσκευών, υποσελίδες με προϊόντα ανά εταιρεία, εκπτωτικά κουπόνια για συγκεκριμένες συσκευές και πολλά άλλα.

Μείνετε συντονισμένοι και καθημερινά θα βρείτε πολλές ευκαιρίες στο Geekbuying! Υπενθυμίζουμε ότι για οποιαδήποτε αγορά κάνετε που αποστέλλεται από αποθήκη της Κίνας ή του Χονγκ Κονγκ, θα πρέπει να επιλέξετε ως μέθοδο αποστολής το EU Priority Line ή HKEU Priority Line για να αποφύγετε τα έξοδα τελωνείου με ένα μικρό επιπλέον κόστος.

  • Xiaomi Mi Robot Vacuum σε τιμή €289.34
  • Xiaomi HUAMI AMAZFIT Stratos σε τιμή €142.26 με το κουπόνι XVGZAHNK στο ταμείο
  • Xiaomi Youth Version Mini Light Wireless Bluetooth 4.1 Earphone σε τιμή €13.14
  • Dual Wheels Self Balancing Electric Scooter σε τιμή €189.38
  • FIIL Canviis Pro Wireless Headphones σε τιμή €262.16
  • DJI Osmo Mobile 3-Axis Brushless Handle Gimbal σε τιμή €157.82
Loading