Google Photos: Σου δείχνει και πάλι ποιες φωτογραφίες και videos χρειάζονται backup

Μια απλή, αλλά και συνάμα πολύ χρήσιμη λειτουργία επανήλθε στην υπηρεσία Google Photos με την τελευταία αναβάθμιση. Όσοι τη χρησιμοποιείτε από την πρώτη ημέρα θα είχατε παρατηρήσει ότι η Google είχε αφαιρέσει την ένδειξη πως μια φωτογραφία ή video είχε ή δεν είχε περαστεί στον cloud λογαριασμό σας. Το γεγονός αυτό δημιουργούσε σύγχυση στους χρήστες, καθώς δεν γνώριζαν αν όντως έχουν περαστεί οι φωτογραφίες από τη συσκευή τους στο cloud.

Η εταιρεία αποφάσισε να επαναφέρει αυτή την ένδειξη, έτσι ώστε να πραγματοποιείς έναν τελευταίο έλεγχο προτού προχωρήσεις στην διαγραφή των φωτογραφιών/videos από τη συσκευή, αλλά και για να διαλέγεις χειροκίνητα μόνο τις φωτογραφίες που δεν ανέβηκαν στο cloud για backup.

Εκτός από αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία, η Google αναφέρει ότι το Google Photos είναι πλέον συμβατό με αναδιπλούμενες συσκευές, όπως το Samsung Galaxy Fold. Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, η εταιρεία τονίζει πως έχουν γίνει "σημαντικές βελτιώσεις" στην εφαρμογή που πιθανότατα έχουν να κάνουν με την ομαλή μετάβαση από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη.

Loading