H Canon παρουσιάζει τον εκτυπωτή MAXIFY GX5050

Η Canon ανακοινώνει την τελευταία προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών MAXIFY GX, τον MAXIFY GX5050. Σχεδιασμένος για μικρά έως μεσαίου μεγέθους γραφεία και χώρους εργασίας, ο εκτυπωτής μίας λειτουργίας MAXIFY GX5050 είναι το τρίτο και πιο συμπαγές μοντέλο MAXIFY GX που αξιοποιεί την τεχνολογία επαναπληρούμενης δεξαμενής μελανιού MegaTank. Προσφέροντας ενισχυμένη εταιρική ασφάλεια και ευέλικτη εκτύπωση υψηλής ταχύτητας, υπόσχεται λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας, μειωμένο κόστος λειτουργίας και κατανάλωση ενέργειας.

Υψηλή ποιότητα, χαμηλό λειτουργικό κόστος

Οι μικρές επιχειρήσεις δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν μεταξύ του κόστους και της έγχρωμης εκτύπωσης μεγάλου όγκου και υψηλής ποιότητας. Ιδανικός για εκτυπώσεις παρουσίασης ή υλικό μάρκετινγκ, ο MAXIFY GX5050 μπορεί να εκτυπώσει 14.000 σελίδες από ένα πλήρες σετ φιαλών ανθεκτικών μελανιών χρωστικής ουσίας που παράγουν εξαιρετικά επαγγελματικά έγγραφα, ανθεκτικά σε νερό και μαρκαδόρους, ενώ η κατάσταση Οικονομικής Λειτουργίας (Economy Mode) αυξάνει την απόδοση κατά 1,5 φορά σε σύγκριση με την τυπική λειτουργία του, για μεγαλύτερο όγκο εκτυπώσεων.

Η εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και μεγάλου όγκου πραγματοποιείται άνετα με τον MAXIFY GX5050, με ταχύτητες εκτύπωσης περίπου 24 εικόνες ανά λεπτό (ipm) σε μαύρο και 15,5 ipm έγχρωμα, με την πρώτη εκτύπωση να εξάγεται σε μόλις 7 δευτερόλεπτα σε μονοχρωμία. Ο MAXIFY GX5050 είναι ιδανικός για καταστάσεις όπου απαιτούνται γρήγορες απαντήσεις, είτε πρόκειται για σημεία εξυπηρέτησης πελατών είτε για μικρές κλινικές. Μειώνοντας σημαντικά το κόστος σε σχέση με την εξωτερική ανάθεση, ο MAXIFY GX5050 μπορεί επίσης να εκτυπώσει σε διάφορα μέσα, από φακέλους, διακοσμητικές αφίσες στην πρόσοψη καταστημάτων, πανό έως 1,2 μέτρα (μόνο απλό χαρτί), σιδεροτυπίες και μαγνητικά φύλλα – παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να καλύπτετε πολλαπλές ανάγκες εκτύπωσης με μία μόνο συσκευή.

canon-maxify-g5050-1.jpg

Περισσότερη δράση, λιγότερος χρόνος εκτός λειτουργίας

Με λιγότερη ανάγκη για καθημερινή συντήρηση, ο MAXIFY GX5050 υπερέχει στον τομέα της παραγωγικότητας. Οι δεξαμενές μελανιού μεγάλης χωρητικότητας του MAXIFY GX5050 σημαίνουν λιγότερα ανταλλακτικά, λιγότερες προμήθειες αναλωσίμων και λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Οι εύχρηστες φιάλες μελανιού έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μόνο το σωστό χρώμα στην αντίστοιχη δεξαμενή του εκτυπωτή και τα ειδικά κατασκευασμένα ακροφύσια φιαλών απομακρύνουν τον ενδεχόμενο υπερχείλισης. Τα επίπεδα μελανιού μπορούν να ελεγχθούν με μια ματιά χάρη στα παράθυρα του μελανοδοχείου στο εμπρόσθιο μέρος του εκτυπωτή, αποτρέποντας τις απροσδόκητες διακοπές λόγω εξάντλησης μελανιού.

Η θήκη χαρτιού μεγάλης χωρητικότητας του MAXIFY GX5050 διαιρείται μεταξύ ενός συστήματος οπίσθιας τροφοδοσίας 100 φύλλων και μιας εμπρόσθιας κασέτας 250 φύλλων, κάτι που σημαίνει επίσης μειωμένες επαναφορτώσεις χαρτιού, έτσι ώστε ο εκτυπωτής να είναι πάντα έτοιμος για λειτουργία. Αυτό επιτρέπει τη συνεχή εκτύπωση μεγάλου όγκου χωρίς να χρειάζεται να επιβλέπετε το μηχάνημα. Όπως και με τα παράθυρα του δοχείου μελάνης, η στάθμη χαρτιού ελέγχεται εύκολα με μια γρήγορη ματιά μέσα από ένα μικρό παράθυρο στην μπροστινή κασέτα του εκτυπωτή. Για συντήρηση χωρίς κόπο, η κασέτα συντήρησης μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, εξοικονομώντας χρόνο κατά την αποστολή του εκτυπωτή για επισκευή ή αναμονή για μηχανικό.

Οι χρήστες του MAXIFY GX5050 μπορούν να χρησιμοποιούν επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή έξυπνη συσκευή για γρήγορη και βολική εκτύπωση μέσω της εφαρμογής Canon PRINT για iOS και Android, καθώς και πλατφόρμες όπως airprint και Mopria. Για επιπλέον ευκολία και ασφάλεια, η Διαχείριση χρηστών στον διαχειριστή να περιορίζει τις λειτουργίες του εκτυπωτή, αποτρέποντας μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και λειτουργίες παράλληλα με την ενισχυμένη εταιρική ασφάλεια χάρη στην υποστήριξη κωδικού πρόσβασης WPA2-EAP. 

canon-maxify-g5050.jpg

 

Μείωση πλαστικών αποβλήτων και εξοικονόμηση ενέργειας

Οι φιάλες μελανιού υψηλής χωρητικότητας σημαίνουν λιγότερες αναπληρώσεις που μειώνουν την ανάγκη για επιπρόσθετα δοχεία μελανιού. Η υψηλής ποιότητας εκτύπωση διπλής όψης στην ίδια πυκνότητα με την εκτύπωση μονής όψης σημαίνει επίσης ότι ο MAXIFY GX5050 εξοικονομεί χαρτί. Οι ρυθμίσεις eco, όπως οι λειτουργίες αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να προγραμματίζουν τη λειτουργία του εκτυπωτή μόνο εντός καθορισμένων εργάσιμων ωρών.

Η MAXIFY GX5050 μαζί με τον εκτυπωτή πολλαπλών λειτουργιών GX6050 που υποστηρίζει εκτύπωση και αντιγραφή σάρωσης με τροφοδότη ADF) και τον GX7050 (εκτύπωση, σάρωση αντιγραφής, fax με τροφοδότη D-ADF) συμπληρώνει τη γκάμα των μοντέλων MegaTank της σειράς MAXIFY GX. Τα δύο πρώτα μοντέλα αυτής της σειράς παρουσιάστηκαν το 2021 μοντέλα με στόχο να παρέχουν στις επιχειρήσεις μια ισχυρή, κλιμακούμενη και χαμηλού συνολικού κόστους ιδιοκτησίας λύση εκτύπωσης για την κάλυψη των αναγκών τους.

canon-maxify-g5050-3.jpg

Βασικά χαρακτηριστικά Canon MAXIFY GX5050

  • 14.000 σελίδες με ένα πλήρες σετ φιαλών, ή μέχρι 6.000 σελίδες από μια μαύρη φιάλη - Η λειτουργία οικονομίας αυξάνει την παραγωγή κατά 1,5 φορά έως και 21.000 σελίδες από ένα πλήρες σετ φιαλών ή 9.000 σελίδων από μια μαύρη φιάλη.
  • Εκτύπωση σε διάφορα μέσα: φακέλους, ετικέτες, γυαλιστερό χαρτί, χαρτί πανό (μόνο απλό χαρτί) , μαγνητικά φύλλα, σιδεροτυπίες και ματ
  • Μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή απόδοση, εύκολη αναπλήρωση δεξαμενών μελανιού
  • Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας: περίπου 24 ipm σε μαύρο χρώμα και περίπου 15,5 ipm έγχρωμα
  • Χωρητικότητα 350 φύλλων, χωρισμένη μεταξύ οπίσθιας τροφοδοσίας 100 φύλλων και κασέτας 250 φύλλων που μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και αυξάνει την παραγωγικότητα
  • Εκτύπωση μέσω έξυπνης συσκευής με τη δωρεάν εφαρμογή “Canon PRINT Inkjet/SELPHY app” για iOS και Android
  • Εναλλάξιμη κασέτα συντήρησης μελανιού για απλή συντήρηση στο εσωτερικό και μείωση της ανάγκης για κλήση τεχνικού
Loading