Halo: The Series, δείτε το πρώτο trailer από την live-action μεταφορα΄ του παιχνιδιού

Τέλος τα teasers, πλέον έχουμε ένα πρώτο trailer για την επερχόμενη live-action μεταφορά του Halo από το Paramount+, το οποίο προβλήθηκε στην εκδήλωση The Game Awards 2021 για να μας δώσει μια καλύτερη εικόνα.

Στο Halo: The Series θα δούμε τον Pablo Schrieber στον ρόλο του Master Chief ως έναν από τους τελευταίους επιζώντες υπερ-στρατιώτες της μυστικής διαγαλαξιακής κυβερνητικής επιχείρησης Spartan-II στη μάχη απέναντι στον εξωγήινο οργανισμό Covenant, επομένως, η υπόθεση θα βασιστεί στα πρώτα τρία παιχνίδια Halo και το prequel Halo: Reach.

Στο cast συμμετέχει η Jen Taylor ως η φωνή της Cortana, της ψηφιακής βοηθού AI που είναι συνδεδεμένη απευθείας με την πανοπλία του, η Natascha McElhone ως Dr. Catherine Halsey, η Shabana Azmi ως Admiral Margaret Parangosky (επικεφαλής της ομάδας κατασκόπων ONI) και ο Bokeem Woodbine ως Spartan Soren-066.

Το Halo: The Series θα προβληθεί από την υπηρεσία Paramount+ σε κάποια φάση μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading