Το νέο Honor 8Χ αποκλειστικά σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

[Δ.Τ.]

Το Honor 8X φέρνει στην Ελλάδα κατά αποκλειστικότητα το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το  νέο 4G smartphone που συνδυάζει τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά με την προσιτή τιμή, είναι διαθέσιμο και online στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Το νέο smartphone της Honor διαθέτει οθόνη fullview 6,5” FHD+, η οποία καλύπτει το 91% της επιφάνειας του κινητού, διπλή κάμερα Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence-AI), 20MP & 2MP για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, καθώς και μπροστινή κάμερα 16MP για εκπληκτικές selfies, ενώ ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 710 εξασφαλίζει στον χρήστη μεγαλύτερη ταχύτητα και απρόσκοπτο multitasking. Το Honor 8X υποστηρίζει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα.

Οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους τις προηγμένες δυνατότητες του Honor 8X για σύνδεση στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις μεγάλες ταχύτητες του δικτύου κινητής COSMOTE, του μεγαλύτερου δικτύου 4G στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98%. Το δίκτυο COSMOTE πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Honor 8X σε μαύρο και μπλε χρώμα με €299 (€24,92/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις), είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE ή με την υπηρεσία ανταλλαγής μεταχειρισμένων, επιστρέφοντας το παλιό τους smartphone. Παράλληλα, μπορούν να το συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Επιπλέον, μπορούν να ασφαλίσουν το Honor 8X σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την υπηρεσία ασφάλισης συσκευών, μόνο από €5,28/μήνα, για κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, όπως θραύση, φωτιά ή υγρασία.

Loading