Honor FlyPods 3: Με dual ενεργή ακύρωση θορύβου σε πολύ καλή τιμή

Η στροφή όλων των κατασκευαστών στα TWS ακουστικά είναι εμφανής τους τελευταίους μήνες, καθώς η ζήτηση για ποιοτικό ήχο και ευκολία στη χρήση έχει αυξηθεί κατακόρυφα από τους καταναλωτές. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα πορτοφόλια, αλλά όσοι έχετε να διαθέσετε κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο χωρίς να ανεβείτε στην κλίμακα των κορυφαίων προτάσεων των Huawei, Apple και Samsung, ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα Honor FlyPods 3.

Το συγκεκριμένο μοντέλο από τη θυγατρική της Huawei έρχεται με τεχνολογία dual active noise reduction για μείωση του εξωτερικού θορύβου με σκοπό να απολαμβάνεις μια καλύτερη εμπειρία στις κλήσεις και την αναπαραγωγή μουσικής, ενώ η τοποθέτηση τριών μικροφώνων εγγυάται άψογο ηχητικό αποτέλεσμα και για τον συνομιλητή.

Η διαχείριση γίνεται με αγγίγματα και στα δύο ακουστικά. Το αριστερό ακουστικό ενεργοποιεί τον ψηφιακό βοηθό της συσκευής για φωνητικές εντολές και το δεξί ακουστικό χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της αναπαραγωγής μουσικής. Να σημειωθεί ότι μπορείς να αγγίξεις είτε το αριστερό, είτε το δεξί για να δεχτείς ή να απορρίψεις μια εισερχόμενη κλήση.

Η σύνδεση των Honor FlyPods 3 με το smartphone γίνεται πανεύκολα και ταχύτατα μέσω τεχνολογίας Bluetooth 5.0 και η αυτονομία τους φτάνει έως τις 3.5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής με μία φόρτιση. Η θήκη φόρτισης προσφέρει επιπλέον 24 ώρες αυτονομία, ενώ η ίδια φορτίζει τόσο ενσύρματα μέσω της υποδοχής USB Type-C, όσο και ασύρματα.

Αυτή την περίοδο, τα Honor FlyPods 3 είναι διαθέσιμα σε τιμή €114.02 μέσα από το κατάστημα Tomtop και η αποστολή γίνεται εντελώς δωρεάν μέσα 3-5 εργάσιμες ημέρες από αποθήκη στη Γερμανία, επομένως, δεν υπάρχουν δασμοί τελωνείου.

Loading