Hoover Rhapsody, ένας «ελβετικός σουγιάς» για τον καθαρισμό του σπιτιού

[Δ.Τ.]

Σας έχουμε καλά νέα. Πρέπει να σκουπίσετε. Το πάτωμα. Τον καναπέ που είναι γεμάτες τρίχες από το σκύλο. Τα έπιπλα. Τα καλοριφέρ, ανάμεσα στις φέτες. Μια γωνία στο ταβάνι. Το τελευταίο ράφι από τη βιβλιοθήκη που δεν το φτάνετε. Και το αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα καθίσματα, στο βάθος του πορτμπαγκάζ.

Εμείς επιμένουμε, σας έχουμε καλά νέα! Γιατί όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα κάνετε με μια σκούπα χειρός. Μόλις 2,2 κιλά βάρος. Χωρίς καλώδια! Μικροσκοπική, επαναφορτιζόμενη και πανίσχυρη. Με ένα σωρό εξαρτήματα, με νέες τεχνολογίες, που ανυπομονεί να… χώσει τη μουσούδα της παντού στο σπίτι και να τα βγάλει πέρα γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόπο. Αν τη ρωτήσετε θα σας πει ότι νιώθει «ελβετικός σουγιάς», καθώς μπορεί να τα κάνει όλα.

Την λένε Rhapsody. Και είναι το νέο ασύρματο πολυεργαλείο καθαρισμού της Hoover. Στο εσωτερικό της θα βρείτε δύο μοτέρ, το κεντρικό που ρουφά τον αέρα και ένα δεύτερο με την καινοτομική τεχνολογία HSpin-Core, που περιστρέφει με 2.000 στροφές το λεπτό ένα διαχωριστήρα σκόνης και τριχών και τα στέλνει στον πάτο του κάδου. Έτσι, επιστρέφει στην ατμόσφαιρα καθαρό αέρα, ενώ ο αποσπώμενος κάδος (που δεν χρειάζεται σακούλα) αδειάζει εύκολα χωρίς να σας λερώνει.

Μοτέρ με τεχνολογία HSpin-Core με 2.000 στροφές/λεπτό

Τι άλλο κάνει η Rhapsody; Όπως είπαμε είναι πολυεργαλείο και έχει μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ για να το αποδείξει. Η βασική της βούρτσα για πατώματα είναι μηχανοκίνητη, με λαστιχένιες ρόδες και πολύ ευέλικτη χάρη σε ένα αρμό που σας επιτρέπει να την περιστρέφετε κατά 180 μοίρες. Με αυτή καθαρίζει αποφασιστικά κάθε τύπου πάτωμα. Ακόμα διαθέτει μια μεγάλη βούρτσα για ευαίσθητες επιφάνειες, όπως και ένα ειδικό πέλμα 2 σε 1 για καθαρισμό επίπλων και ένα ρύγχος για τις γωνίες και τις κόγχες.

Μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ για κάθε επιφάνεια

Σε αυτά, προσθέστε ένα ακόμη πέλμα mini Turbo για τρίχες κατοικίδιων. Και ένα ρύγχος με τρίχες για καθαρισμό καλοριφέρ. Και μια πολύσπαστη προέκταση 45 εκατοστών με 3 αρμούς για να φτάνετε και στην πιο κρυμμένη επιφάνεια. Και ένα πολύ μακρύ ρύγχος 60 εκατοστών για την σκόνη μέσα στην αποθήκη ή σε ένα βαθύ ντουλάπι. Και ακόμη ένα ρύγχος με μαλακό τρίχωμα για βαθύ καθαρισμό στο αυτοκίνητο ή σε άλλες ευαίσθητες επιφάνειες. Καταλαβαίνετε πως για να ισχυρίζεται πως είναι «ελβετικός σουγιάς» το λέει με αυτοπεποίθηση!

Η χρήση της πολυτάλαντης Hoover Rhapsody είναι όσο πιο απλή γίνεται. Έχετε δύο επίπεδα ισχύος, ένα πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε την περιστρεφόμενη βούρτσα, ενώ 4 φωτάκια led, σας δείχνουν τη διαθέσιμη ισχύ της μπαταρίας. Πατάτε την σκανδάλη και σκουπίζετε ή την «κλειδώνετε» σε ανοιχτή θέση για συνεχή λειτουργία. Τελειώσατε; Φυλάξτε τη σε όρθια θέση στη ειδική υποδοχή τοίχου που φιλοξενεί και τα βασικά εξαρτήματα.

Ασύρματη, επαναφορτιζόμενη και πανίσχυρη όρθια σκούπα χειρός

Η νέα σκούπα Rhapsody της Hoover επαναφορτίζει σε 5 ώρες, και αντέχει για 35 λεπτά συνεχούς χρήσης, ενώ μπορείτε να προμηθευθείτε και μια δεύτερη μπαταρία για άμεση αλλαγή και συνέχιση του σκουπίσματος.

Τι άλλο μπορεί να κάνει για εσάς; Ήδη έχετε καθαρίσει το σπίτι, δεν σας έπιασε η μέση, το αυτοκίνητο λάμπει, δεν τραβάγατε συνεχώς ένα καλώδιο σε κάθε δωμάτιο. Καθίστε στον καναπέ, χαλαρώστε, αφήστε το σκύλο να καθίσει στην αγκαλιά σας. Δεν πειράζει, αν αφήσει και κάποιες τρίχες παραπάνω, η Rhapsody φορτίζει κι ανυπομονεί!

Δείτε το video της νέας σειράς πολυεργαλείων καθαρισμού Hoover Rhapsody και διαλέξτε το δικό σας μοντέλο ανάλογα τις ανάγκες σας:

  • Rhapsody All Floors: βασική βούρτσα και 3 εξαρτήματα
  • Rhapsody Pets: βασική βούρτσα και 3 εξαρτήματα (το ένα είναι το πέλμα mini Turbo για κατοικίδια)
  • Rhapsody Allergy Care: βασική βούρτσα και 5 εξαρτήματα (ανάμεσα τους το mini Turbo και η πολύσπαστη προέκταση)
  • Rhapsody Home&Car: βασική βούρτσα και 8 εξαρτήματα (το πλήρες πακέτο αξεσουάρ)

Τα μοντέλα της νέας σειράς Rhapsody της Hoover είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών με ενδεικτικές τιμές που ξεκινάνε από €199.

Loading