Η Kodak παρουσιάζει Easyshare Touch, Mini, Sport – Playfull, Playsport – Pulse Digital Frame στην CES 2011

Η Kodak αποκάλυψε τις νέες τις κάμερες και τη νέα της ψηφιακή κορνίζα λίγο πριν την έναρξη της CES 2011. Πρόκειται για αρκετά προσιτά μοντέλα, με αξιόλογες επιδόσεις, τα οποία απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Ας δούμε παρακάτω συνοπτικά τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους:

Η νέα βιντεοκάμερα Kodak Playfull έρχεται με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, δυνατότητα εγγραφής Full HD video 1080p και λειτουργία άμεσης αποστολής της φωτογραφίας/video σε κοινωνικά δίκτυα ή στο YouTube με το πάτημα ενός κουμπιού (“share” button). Η τιμή της αναμένεται στα €149.

Η επόμενης γενιάς “θωρακισμένη” βιντεοκάμερα Kodak Playsport αντέχει σε σκόνη, χτυπήματα, υγρασία και σε βάθος μέχρι 3 μέτρα, ενώ παράλληλα έχει δυνατότητα εγγραφής Full HD video 1080p, αισθητήρα 5MP,  “share button” και αναμένεται ότι θα κοστίζει €179.

Η Kodak Easyshare Touch είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 14MP, φακό Schneider-Kreuznach με 5x zoom, έξοδο HDMI, οθόνη capacitive touchscreen 3” και αναμένεται ότι θα κοστίζει €149.

Η Kodak Easyshare Mini θεωρείται η μικρότερη κάμερα της εταιρίας, με μέγεθος σχεδόν όσο μια πιστωτική κάρτα! Διαθέτει ευρυγώνιο φακό με 3x οπτικό zoom, ενσωματωμένο καθρέφτη για εύκολη λήψη του δικού σας πορτραίτου, αισθητήρα 10MP και οθόνη 2.5” LDC. Η τιμή της θα είναι €99.

Η Kodak Easyshare Sport είναι ακόμα μία “θωρακισμένη” κάμερα (αντοχή σε βάθος 3 μέτρων, σκόνη, χτυπήματα) με αισθητήρα 12MP και οθόνη 2.4” LCD. Η τιμή της αναμένεται στα €69.

Τέλος, η Kodak αναβαθμίζει την ψηφιακή της κορνίζα Kodak Pulse Digital Frame, από την οποία μπορείτε πλεόν να συνδεθείτε με τα Facebook και Kodak Galleries, έτσι ώστε οι φωτογραφίες να μεταδίδονται αυτόματα στην κορνίζα. Επιπλέον, μπορείτε να γράφετε σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες και φυσικά να τις μοιράζεστε εύκολα με τους φίλους σας μέσω email!

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις 7” και 10” σε τιμές περίπου €129 και €189 αντίστοιχα.

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες μετά την παρουσίαση τους στην CES 2011.

[πηγή Kodak]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Cameras, Gadgets, Kodak, Photography and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.