LaCie, τρεις νέες Thunderbolt 2 προτάσεις για 4K Post-Production

LaCie

Η LaCie ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του NAB Show 2014 τρία νέα προϊόντα με τεχνολογία Thunderbolt 2 δίνοντας στους επαγγελματίες νέες δυνατότητες 4K video editing εξαιτίας του συνδυασμού ταχύτητας και χωρητικότητας.

Ο LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 είναι η πρώτη Thunderbolt 2 rackmount λύση της εταιρείας και έρχεται με οκτώ 6TB 7200rpm δίσκους της Seagate προσφέροντας 48TB σε μορφή 1U. Με ταχύτητες έως 1330MB/s πρόκειται για μία από τις πλέον αξιόπιστες και ευέλικτες rackmount προτάσεις στο χώρο.

To LaCie 5big προσφέρει hardware RAID 5 είναι σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά χάριν στο Thunderbolt 2 αποδίδοντας ταχύτητες έως 1050MB/s. Η χωρητικότητα βελτιώθηκε κατά 20 τοις εκατό με τους νέους 6TB 7200rpm δίσκους της Seagate καθιστώντας τα συνολικά 30TB που προσφέρει μια από τις πιο φορητές λύσεις της αγοράς.

Τέλος, το LaCie 2big προσφέρει ταχύτητες έως 420MB/s με δύο 6TB 7200rpm δίσκους της Seagate. Διαθέτει, επίσης, θύρα USB 3.0 για συμβατότητα με οποιοδήποτε πρακτικά υπολογιστή και αποτελεί όπως καταλαβαίνετε την πιο προσιτή επιλογή από τις τρεις.

Λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των νέων προϊόντων της LaCie θα γίνουν διαθέσιμες αυτό το τρίμηνο.

[via LaCie]

Loading