Machinima: Ξαφνικό τέλος για το δημοφιλέστατο gaming κανάλι του YouTube

Το Machinima ήταν για 13 χρόνια ένα από τα δημοφιλέστερα gaming κανάλια στο YouTube με περισσότερους από 12 εκατομμύρια συνδρομητές. Χρησιμοποιούμε παρελθόντα χρόνο διότι εν μία νυκτί το κανάλι γύρισε όλα τα videos σε private mode και ουσιαστικά τέθηκε εκτός λειτουργίας!

Το κανάλι είχε εξαγοραστεί από τη Warner Bros. το 2016, η οποία με τη σειρά της εξαγοράστηκε από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών AT&T το 2018. Το Machinima πέρασε άμεσα στο δίκτυο Fullscreen της AT&T, τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει η Otter Media. Από αύτην περιμέναμε έστω μια εξήγηση για το ξαφνικό κλείσιμο του καναλιού, αλλά η ανακοίνωση της είναι λίγο περίεργη:

Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα του Machinima για να δημιουργήσουμε νέο περιεχόμενο που θα διανέμεται μέσω των νέων καναλιών μας μέσα στους επόμενους μήνες.

Εξακολουθεί να προκαλεί απορία η ξαφνική απόσυρση όλων των videos και από τα υπόλοπα κανάλια του Machinima, όπως τα Happy Hour, Respawn, Realm, Prime και Inside Gaming. Από τη στιγμή, πάντως, που απλά έχουν μπει σε private mode αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό για πιθανή επιστροφή τους, ίσως μέσα από κάποιο νέο κανάλι της Otter Media.

[via]

Loading