Mages of Mystralia, διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Μετά από δύο απανωτά δυνατά giveaways, το Epic Games Store επιλέγει έναν σαφέστατα πιο άγνωστο τίτλο ως το 11ο δώρο στην αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς. Για τις επόμενες περίπου 24 ώρες (για την ακρίβεια μέχρι αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας) μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Mages of Mystralia.

Πρόκειται για ένα action-adventure που αποτελεί δημιουργία του Ed Greenwood, το μυαλό πίσω από τον κόσμο του Forgotten Realms. Αναλαμβάνεις τον ρόλο της Zia, ένα νεαρό κορίτσι που ανακαλύπτει πως έχει γεννηθεί με το μοναδικό χάρισμα της μαγείας. Δυστυχώς, η μαγεία είναι απαγορευμένη στον τόπο της και γι’ αυτό αναγκάζεται να ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι προκειμένου να εξοικειωθεί με τις δυνάμεις της.

Mages of Mystralia - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading