Microsoft και SEGA συνεργάζονται για μελλοντικά projects

Σε μια σπουδαία συνεργασία προχωρούν οι Microsoft και SEGA, με τις δύο εταιρείες να ανακοινώνουν πως ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών μέσα στα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει λόγο η Microsoft στις ιδέες της SEGA, ούτε ότι πρόκειται για κάποιου είδους εξαγορά, αλλά θα της παρέχει κάθε είδους βοήθεια με τις cloud-based υπηρεσίες της (Microsoft Azure) προκειμένου να δημιουργηθούν νέες και μοναδικές εμπειρίες gaming.

Η χρονική στιγμή για την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών ενδεχομένως να υποδηλώνει πως σύντομα θα έχουμε επίσημα αποκαλυπτήρια του περίφημου “Super Game” που ετοιμάζει η SEGA. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι πως αφορά ξεκάθαρα δικό της IP με σκοπό να κατακτήσει τις online κοινότητες παγκοσμίως. Επομένως, έχουμε να κάνουμε με κάποιο πολύ δυνατό και απαιτητικό (τουλάχιστον στο online κομμάτι) game, οπότε η στροφή προς το Microsoft Azure είναι απόλυτα λογική.

Εξάλλου, υπάρχει έντονη φημολογία πως κάποια νέα projects της SEGA θα είναι αποκλειστικά για το οικοσύστημα της Microsoft (Xbox, Windows PC), αλλά είναι μάλλον αρκετά νωρίς για να είμαστε σίγουροι.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading