Microsoft Surface Laptop Studio: Το ισχυρότερο 2-σε-1 laptop που έχει κατασκευάσει η εταιρεία

Η Microsoft παρουσίασε επίσημα το Surface Laptop Studio, το ισχυρότερο laptop που έχει κατασκευάσει ποτέ, θέλοντας έτσι να έχει και αυτή μια δική της συσκευή-αναφορά για την έλευση του λειτουργικού συστήματος Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Το Microsoft Surface Laptop Studio είναι μια συσκευή 2-σε-1, υπό την έννοια ότι μπορεί να διπλωθεί για να χρησιμοποιηθεί σαν tablet. Διαθέτει οθόνη 14.4’’ ανάλυσης 2400 x 1600 με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και υποστήριξη Dolby Vision, επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς (i5-11300H ή i7-11370H), επεξεργαστή γραφικών Intel Iris Xe (i5) ή Nvidia GeForce RTX 3050 Ti 4GB (i7), 16GB ή 32GB μνήμη RAM, έως 2TB αποθηκευτικό χώρο SSD, 2x υποδοχές USB 4.0 (Thunderbolt 4), υποδοχή Surface Connect και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Microsoft Surface Laptop Studio

Το Surface Laptop Studio μπορεί να σταθεί σε τρεις θέσεις (stage, laptop, tablet), με το stage mode να είναι σαφέστατα το πιο ενδιαφέρον μιας και η οθόνη έρχεται να καθίσει “επάνω” από το πληκτρολόγιο για να παρακολουθείς περιεχόμενο ή να παίζεις games με μεγαλύτερη άνεση. Επίσης, υποστηρίζει τη νέα γραφίδα Surface Slim Pen 2 που μπορεί να τοποθετηθεί μαγνητικά κάτω από τη βάση απ’ όπου και φορτίζει όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η διάθεση του Surface Laptop Studio θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου 2021 με τιμή εκκίνησης τα $1599.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading