Η Mozilla ενσωματώνει δοκιμαστικά λειτουργία price tracking στον Firefox browser

Ο Mozilla συνεχίζει τα πειράματα με τα extensions του Firefox browser ανακοινώνοντας δύο νέες λειτουργίες που ανάλογα με την υποδοχή που θα τους επιφυλάξουν οι χρήστες θα αποφασιστεί το αν θα προστεθούν οριστικά σε κάποια από τις μελλοντικές εκδόσεις του web browser.

Το πρώτο από αυτά είναι το Firefox Price Wise, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις προϊόντα που βρήκες σε διάφορα online καταστήματα σε μια λίστα και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις οποτεδήποτε μειώνεται η τιμή τους. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες στις ΗΠΑ και υποστηρίζει προϊόντα των Best Buy, eBay, Amazon, Walmart και The Home Depot, αλλά μελλοντικά θα προστεθούν περισσότερες πηγές.

Το δεύτερο ονομάζεται Email Tabs και έχει σχεδιαστεί για να επιλέγεις και να στέλνεις links σε ένα ή περισσότερα ανοικτά tabs (καρτέλες) μέσω του Gmail με λίγα βήματα. Αυτό θα μπορούσε να φανεί αρκετά χρήσιμο για να μοιράζεσαι λίστες με δώρα, συνταγές κλπ. στο διαδίκτυο. Η λειτουργία του είναι πολύ εύκολη, καθώς πατάς στο εικονίδιο Email Tabs και στη συνέχεια να επιλέγεις τα επιθυμητά tabs. Για την ώρα υποστηρίζεται μόνο το Gmail, αλλά αργότερα θα προστεθούν περισσότερες υπηρεσίες email.

[Mozilla]

Loading