NieR: Automata Ver1.1a, πρώτο σύντομο teaser για την anime μεταφορά του παιχνιδιού

Η προσμονή για την anime τηλεοπτική μεταφορά του NieR: Automata είναι μεγάλη λόγω του εξαιρετικού σεναρίου του παιχνιδιού και η Square Enix αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι των teasers για να μας κρατά το ενδιαφέρον μέχρι την πρεμιέρα.

Το animation έχει αναλάβει το ιαπωνικό studio Aniplex το οποίο μας δίνει ένα σύντομο teaser του NieR: Automata Ver1.1a με τίτλο Promotion File 003: Bunker. Σε αυτό ακούμε την βαθιά και κυρίαρχη φωνή του Commander White που χαρίζει ο βετεράνος voice actor Chiaki Kanou, να δίνει εντολές. Ο White φαίνεται πως είναι επικεφαλής ενός τάγματος μαχητικών bots YoRHa που θα αντιμετωπίσουν τις The Machines που έχουν καταλάβει τη Γη.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό για να μάθουμε την υπόθεση του NieR: Automata Ver1.1a, αν και για την ώρα φαίνεται πως θα είναι μια ιστορία βασισμένη στον ευρύτερο κόσμο του παιχνιδιού παρά μια πίστη μεταφορά του.

Η πρεμιέρα του αναμένεται στις αρχές του 2023 στην Ιαπωνία και για τον υπόλοιπο κόσμο θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Loading