Nova SD-WAN: Η νέα λύση για επιχειρήσεις

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσίασε το Nova SD-WAN, την πιο προηγμένη λύση για τη διαχείριση του δικτύου ευρείας περιοχής (Wide Area Network – WAN) επιχειρήσεων. Το Nova SD-WAN είναι η ιδανική λύση για την κεντρική διαχείριση συνδέσεων διαφορετικών παρόχων ίντερνετ για εταιρικές εγκαταστάσεις σε διάφορες τοποθεσίες, εντός ή εκτός Ελλάδας. Το Nova SD-WAN βελτιστοποιεί τη συνδεσιμότητα δεδομένων, καθώς αυξάνει την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα του δικτύου, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και συντήρησης.

Η τεχνολογία SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) είναι μια σύγχρονη εικονική αρχιτεκτονική WAN που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν πολλαπλά σημεία ανά κύκλωμα, «έξυπνη» δρομολόγηση σε όλο το WAN και αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική πρόσβασης WAN. Η νέα λύση που παρέχει η Nova στις επιχειρήσεις είναι μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη, ολοκληρωμένη και πλήρως διαχειριζόμενη. Βασισμένη σε λογισμικό κορυφαίας εταιρείας που εξειδικεύεται σε WAN Edge Infrastructure και Network Firewalls, η πλατφόρμα φιλοξενείται σε ελληνικά data centers της Nova. Η νέα υπηρεσία ενσωματώνει την τεχνογνωσία και την 24ωρη υποστήριξη των πιστοποιημένων μηχανικών της Nova.

Η Μαρία Στεργίου, Business Commercial Director της Nova, δήλωσε: 

Το επόμενο βήμα στην ψηφιοποίηση της Ελλάδας είναι η καλύτερη συνδεσιμότητα όλων των επιχειρήσεων, εντός και εκτός της χώρας. Οι πελάτες μας χρειάζονται δικτυακή υποδομή που να εξασφαλίζει ένα πιο ασφαλές και αποτελεσματικό περιβάλλον, καθώς αυτό είναι σημαντικό για την επιχειρηματική τους συνέχεια και αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες εταιρείες στην ελληνική αγορά αποφασίζουν να επενδύσουν σε αυτό. Και πρόκειται για μία επένδυση που εξοικονομεί χρήματα. Το SD-WAN της Nova εξυπηρετεί τις ανάγκες των επιχειρήσεων για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και, ταυτόχρονα, αυξημένη ταχύτητα, απόδοση και ικανοποίηση των χρηστών

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading