Samsung Galaxy S10: Παρουσίαση μια εβδομάδα πριν το MWC 2019 στο San Francisco;

Η Samsung συνηθίζει να διοργανώνει ξεχωριστά Unpacked Events για τις παρουσιάσεις των ναυαρχίδων της, έτσι ώστε να αποφεύγει τον πανζουρλισμό που επικρατεί στις μεγάλες εκθέσεις τεχνολογίας (βλ. IFA, MWC, CES).

Αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί και φέτος με τη σειρά Samsung Galaxy S10, καθώς σύμφωνα με την Korean Herald, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση μια εβδομάδα πριν την έναρξη του MWC 2019 στο San Francisco. Η έκθεση της Βαρκελώνης ξεκινά επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου, άρα μια αρκετά πιθανή ημερομηνία είναι η 18η Φεβρουαρίου.

Οι πληροφορίες από την Κορεά λένε, επίσης, ότι η Samsung αποφάσισε να κρατήσει το keynote της στο MWC 2019 για τα αποκαλυπτήρια του αναδιπλώμενου smartphone Samsung Galaxy F.

Εξάλλου, ήρθαν στη δημοσιότητα και πληροφορίες για τις μπαταρίες όλων των διαφορετικών εκδόσεων του Samsung Galaxy S10. Ήδη γνωρίζουμε ότι το Galaxy S10 Lite (ή S10 E) θα διαθέτει μπαταρία 3100mAh, ενώ τώρα λαμβάνουμε επιβεβαίωση για μπαταρία 3500mAh στο Galaxy S10 και μπαταρία 4000mAh στο Galaxy S10 Plus.

Τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα, όμως, στην περίπτωση του 5G Galaxy S10, μιας και φαίνεται ότι θα διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία 5000mAh. Για το αναδιπλώμενο Galaxy F λέγεται ότι θα τοποθετήσει διπλή μπαταρία (ένα για κάθε μισό) με τη χωρητικότητα να φτάνει συνολικά τα 6000mAh.

[1, 2]

Loading