Η Samsung ετοιμάζει δύο νέα Bada 2.0 OS smartphones για φέτος!

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι η Samsung στηρίζει πολλά επάνω στο δικό της λειτουργικό σύστημα Bada OS (τουλάχιστον για τα μεσαία κινητά) και για πρώτη φορά αποκαλύπτει τα σχέδια της για τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν φέτος με την έκδοση Bada 2.0!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα badaworld, η μία συσκευή θα αποτελεί και τη ναυαρχίδα της εταιρίας για τη σειρά Samsung Wave, με οθόνη 3.65'', κάμερα 5MP, εμπρόσθια κάμερα VGA, WiFi, Bluetooth 3.0 και NFC chip.

Η δεύτερη συσκευή θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με πιο μέτρια χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 3.14'', κάμερα 3MP, WiFi, Bluetooth και NFC chip. Αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσουν Σεπτέμβριο και Νοέμβριο αντίστοιχα.

Παρατηρούμε ότι η Samsung σταδιακά αρχίζει να τοποθετεί το NFC chip σε όλες τις συσκευές της, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι θα προωθήσει το Bada OS μέσω της χορηγίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετά και τη συμφωνία με τη Visa.

Τέλος, όπως μπορούμε να δούμε και στη φωτογραφία, τον Ιούνιο θα περιμένουμε και το Samsung Wave 578, που είχαμε τον περασμένο Φεβρουάριο!

[πηγή Badaworld]
Loading