Απεβίωσε ο Steve Jobs

Steve Jobs Dies

Ο Steve Jobs έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Η Apple εξέδωσε την παρακάτω λιτή ανακοίνωση για τον ιδρυτή και ηγέτη της:

"Η Apple έχασε έναν οραματιστή, μια δημιουργική μεγαλοφυΐα και ο κόσμος έχασε ένα εκπληκτικό άνθρωπο. Όσοι από εμάς είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με τον Steve έχουμε χάσει έναν αγαπητό φίλο και εμπνευσμένο μέντορα. Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρία που μόνο αυτός θα μπορούσε να χτίσει, και το πνεύμα του θα βρίσκεται για πάντα στην Apple"

Σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση της οικογένειας του Steve Jobs:

"Ο Steve πέθανε ειρηνικά σήμερα με την οικογένεια του δίπλα του.

Στην κοινωνική ζωή του, ο Steve έγινε γνωστός ως οραματιστής. Στην προσωπική ζωή του, λάτρευε την οικογένεια του. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μοιράστηκε μαζί μας τις ευχές και προσευχές κατά τη διάρκεια της ασθένειας του. Σύντομα θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα για να στέλνετε τα συλλυπητήρια σας.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και την καλοσύνη αυτών που μοιράζονται τα συναισθήματα μας για τον Steve. Γνωρίζουμε ότι αρκετοί θα θέλετε να πενθήσετε μαζί μας, αλλά σας ζητούμε να σεβαστείτε το προσωπικό μας πένθος"

Ο Steve Jobs κατάφερε να επηρρεάσει συνολικά την ανθρωπότητα όσο λίγοι στον κόσμο, με τις ιδέες και εφευρέσεις του, που έδωσαν τεράστια ώθηση στην τεχνολογία, τον ανταγωνισμό και την καινοτομία, αλλάζοντας δραματικά την καθημερινότητα μας.

Στη διάρκεια της ζωής του απέκτησε ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους, αλλά είχε (και έχει) τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων. Καλό ταξίδι Steve...

And one more thing...


The Crazy One — Steve Jobs tribute by TechGear

Loading