Street Fighter 6: Ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με μια συλλογή παλαιότερων fighting games της Capcom

Η περίφημη αντίστροφη μέτρηση της Capcom ολοκληρώθηκε για να μας φέρει τα αποκαλυπτήρια του Street Fighter 6, καθώς και μια συλλογή παλαιότερων fighting games της εταιρείας με τίτλο Capcom Fighting Collection!

Σχετικά με το Street Fighter 6 έχουμε μόνο ένα σύντομο teaser όπου ο Ryu είναι σαφέστατα μεγαλύτερος σε ηλικία και έχει απέναντι του τον Luke Sullivan, έναν από τους χαρακτήρες που προστέθηκαν στο Street Fighter V μέσα από DLC πακέτο. Λογικά θα δούμε gameplay το καλοκαίρι στο πλαίσιο της E3 2022, ενώ έγινε γνωστό ότι συμμετέχει στο project ο Yusuke Hashimoto (Bayonetta 2).


Σε ό,τι αφορά την Capcom Fighting Collection, πρόκειται για ένα πακέτο 10 παλαιότερων τίτλων που ενισχύονται με online multiplayer mode (Ranked, Casual, Custom) και δυνατότητα χρησιμοποιήσης όλων των κρυμμένων χαρακτήρων χωρίς ειδικούς κωδικούς. Για την ακρίβεια, η συλλογή περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Darkstalkers: The Night Warriors
  2. Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge
  3. Vampire Savior: The Lord of Vampire
  4. Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge (First official release in North America)
  5. Vampire Savior 2: The Lord of Vampire (First official release in North America)
  6. Red Earth (First release outside of arcades)
  7. Cyberbots: Fullmetal Madness
  8. Super Gem Fighter Mini Mix
  9. Super Puzzle Fighter II Turbo
  10. Hyper Street Fighter II

Το Capcom Fighting Collection θα είναι διαθέσιμο στις 24 Ιουνίου 2022 για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Nintendo Switch.

Loading