Τα Public χαρίζουν τους τόκους με το πρόγραμμα Flex Pay

Για τους πελάτες που δεν πρόλαβαν να επωφεληθούν από τα winter sales, τα Public είναι εδώ και συνεχίζουν να τους προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσουν smartphones, τηλεοράσεις και όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας που επιθυμούν, παίρνοντας δώρο τους τόκους με έως 36 χαμηλές δόσεις χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας «Flex Pay».

Ειδικότερα, μέχρι το Σάββατο, 9 Μαρτίου, όσοι καταναλωτές επισκεφθούν τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας Public, συμπεριλαμβανομένων των 13 mega καταστημάτων «Public + home», για τις αγορές τους, μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν μέσω του προγράμματος Flex Pay, με έως 36 δόσεις, και να πάρουν δώρο όλους τους τόκους. Η διαδικασία ισχύει και για παραγγελία προϊόντων με παραλαβή από το κοντινό σου Public κατάστημα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: αρχικά, οι καταναλωτές ξεχωρίζουν μέσα από μια ευρεία γκάμα χιλιάδων διαθέσιμων κωδικών από όλες τις κατηγορίες, τα προϊόντα εκείνα που χρειάζονται και επιλέγουν το πλάνο που τους εξυπηρετεί έως 36 δόσεις, μέσω του ευέλικτου προγράμματος Flex Pay, το οποίο μπορεί να λάβει άμεση έγκριση, εντός ολίγων λεπτών. Για περισσότερες συμβουλές, προτάσεις και λύσεις με βάση τις ανάγκες που χρειάζεται ο καθένας αναφορικά με την κατηγορία “home living”, οι πελάτες μπορούν να συμβουλευτούν και τους εξειδικευμένους “Home Experts”.

Για ακόμη μια φορά, τα Public δημιουργούν έξυπνες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες των καταναλωτές και προσφέρουν περισσότερη ευελιξία.

Loading