Τέλος υποστήριξης των Windows 7 και Windows 8/8.1, ώρα για αναβάθμιση!

Με τη Microsoft να δίνει οριστικό τέλος στην ζωή των Windows 7 και Windows 8/8.1 από τις 10 Ιανουαρίου 2023, υπό την έννοια ότι σταματά να υποστηρίζει τα παρωχημένα λειτουργικά συστήματα με ενημερώσεις ασφαλείας και νέα χαρακτηριστικά, η ανάγκη αναβάθμισης των παλαιότερων υπολογιστών σε Windows 10 ή Windows 11 (αν υπάρχει η δυνατότητα) θεωρείται πλέον επιβεβλημένη.

Εάν, λοιπόν, έφτασε ο καιρός να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε νέες εκδόσεις Windows, αλλά και Office, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα Keysfan και να επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές του σε γνήσιες άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft και όχι μόνο. Ειδικά αυτήν την περίοδο μπορείτε να αποκτήσετε άδεια χρήσης Windows 10 με μόλις €7.59, ενώ αν αγοράσετε διπλή άδεια το κόστος πέφτει στα €6.22 για κάθε μία.

kesyfan-new-year.jpg

Με το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Με το κουπόνι SKF62 λαμβάνετε έκπτωση 62% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Διαδικασία Πληρωμής

Αφότου προσθέσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι σας, επιβεβαιώστε ότι η τιμή που βλέπετε είναι η σωστή και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή “Proceed to Checkout”.

keysfan-process-1.jpg

Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο κατάστημα ή να συμπληρώσετε απλά το email σας όπου θα αποσταλεί το κλειδί και έπειτα διαλέξτε την μέθοδο πληρωμής (συστήνουμε πάντοτε το PayPal).

keysfan-process-2.jpg

Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών

Loading